|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - clint - 17 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۴۰ ق.ظ
همزمان؛ انسان در مسیر عمر خود مگر چند بار می تواند به دوستانی بربخورد که از میان آن ها همزبانی بیابد. همزبانی که همدل باشد. و مگر دوستی ، از آن مایه که به رفاقت بینجامد، چند بار می تواند رخ بدهد، و در چند مقطع عمر؟
محمود دولت آبادی | سلوک
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 17 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۴۴ ق.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۲۶ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: آرزوی امشبم اینه که کسی از دستم ناراحت و دلخور نباشه. من همیشه سعی کردم و بعد از این بیشتر سعی می کنم که کسی رو ...
ایول چه متن خوبی!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Aurora - 17 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۵۳ ق.ظ
...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 17 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۱۱ ق.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۲۶ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: آرزوی امشبم اینه که کسی از دستم ناراحت و دلخور نباشه. من همیشه سعی کردم و بعد از این بیشتر سعی می کنم که کسی رو قضاوت نکنم، در موردش حکم صادر نکنم و کسی رو تحقیر نکنم. هر کدوم از ماها برای خودمون شخصیتی داریم و خیلی ها این رو نمیدونن. ما حق نداریم کسی رو چون شبیه ما نیست، چون شبیه ما فکر نمیکنه تمسخر کنیم، تحقیر کنیم، کوچیک کنیم، بهش بی احترامی کنیم. دردناکترین لحظه برای هر کدوم از ماها اون لحظه ای هست که پیش کسی کوچیک بشیم. ولی من همیشه تلاشم بر این بوده که به کسی این حس حداقل در مقابل من دست نده. مگه من کی هستم که بخوام کسی رو تحقیر کنم؟ به قول شاعر که میگه "من کمتر از سگم به در پیر می فروش، بیچاره شیخ شهر که او کمتر از من است". شیخ های کنونی هم همون ظالمان و ستمگرهایی هستن که به اسم دین و خدا دارن هر کاری می کنن. خلاصه هر کسی از دست من دلخوره امشب منو ببخشه. اگه کسی فکر می کنه کوچیکش کردم، تحقیرش کردم، بد جوابشو دادم بهم بگه تا رسما ازش عذر خواهی کنم.
التماس دعا
عاقا من ناراحتم ازتون 
دقیقا اصل جریان چی بوده..؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 17 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۰۳ ب.ظ
سلام آزادی : )))))))))))))))))))))
+چه قبول بشم چه قبول نشم تا آخر شهریور فقط خوش میگذرونم و استراحت میکنم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 17 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۰۶ ب.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۲۰ ب.ظ)Paraande نوشته شده توسط: فردا تولدمه٬ البته با طعم کنکور! 
اگه الآن مزدک میرزایی اینجا بود میگفت تا الآن ۱۰ نفر از کسایی که روز تولدشون روز کنکورشونم بوده رتبه تک رقمی شدن , ۵ نفر ....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Paraande - 17 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۰۳ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۰۶ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: (15 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۲۰ ب.ظ)Paraande نوشته شده توسط: فردا تولدمه٬ البته با طعم کنکور! 
اگه الآن مزدک میرزایی اینجا بود میگفت تا الآن ۱۰ نفر از کسایی که روز تولدشون روز کنکورشونم بوده رتبه تک رقمی شدن , ۵ نفر ....
: ))
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 17 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۴۰ ب.ظ
بلاخره بعد از ۱۱ سال قسمت شد ما هم بریم مشهد زیارت روز پنج شنبه که خیلی حس خوبی به آدم دست می داد !
در ضمن برای موفقیت همه دعا کردم ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 17 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۴:۱۵ ب.ظ
همیشه دوست داشتم یه دانشمند بشم که صبح و شب کار میکنه که درمان بیماری ها رو کشف کنه و آدما رو نجات بده. چی شد سر این اینجا در آوردم؟ نمیدونم. شاید خوشحال کردن پدر و مادر!
ولی خسته شدم از این زندگی میخوام برم دنبال علاقم بعد ارشد.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Aurora - 17 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۳۵ ب.ظ
...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 17 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۴۴ ب.ظ
بعد کنکور اومدیم بریم اون فست فود(هود!!!) که متاسفانه بسته بود ... ضایع شدیم حسابی ...
ولی ناامید نشدم امشب میریم !!!
فارغ از نتیجه یه حس آرامش خاصی دارم ... درسته این یه ماه آخر به خاطر بعضی مشکلات درجا زدم ولی تا روز آخر تلاش کردم.
برای اولین بار کنکور رو جدی گرفتم .... برای اولین بار سر دفترچه اول وقت کم آوردم ... برای اولین بار اصلا حواسم به اینکه چند نفر پا شدن و رفتن نبود ...
رو یه سوال الگوریتم عمیق رفته بودم تو فکر مراقب اومد آقا شما تمومی ؟؟ یه نیگا کردم دیدم دارن سالن رو تمیز میکنن!!دو سه نفر به جز من نشستن !!!
برای اولین بار بعد هر تست برنگشتم تعداد تست هایی که تا الان زدم رو بشمرم!!!
تمام سعی خودم رو کردم که فقط به سوال هایی که ۱۰۰% مطمئنم جواب بدم ... فکر نمیکنم درصدهای بالایی بیارم ...
از مانشت و همه کاربراش به خاطر این مدت ممنونم ...
از کاربر codin به خاطر معرفی کتاب "آیین زندگی" ... دارم میخونمش 
از کاربر blackhalo هم به خاطر راهنمایی هاش تشکر میکنم.
اگه این نظمی که تو این مدت داشتم رو بتونم ادامه بدم خیلی خوبه ... به جای درسای کنکوری؛ زبان بخونم ... sql رو حرفه ای تر ادامه بدم
کلا چیزای جدیدی که دوست داشتم یاد بگیرم یا کامل کنم رو ادامه بدم.
تا اعلام نتایج میخام از زندگی لذت ببرم ... فقط همین ...   
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mmm1374 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۰۱ ب.ظ
ای بابا
کی حوصله داره ، ساعت ۸ شب بره مسجد مداحی کنه؟
با این اعصابی که کنکور واسه ما گذاشته به گمونم امشب جلسه جنجالی و پر از خم و تندی داشته باشم ، حوصله میکروفن گرفتن رو کی داره یا حسین غریب مادر
موفق و پیروز باشید رفقا
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 17 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۲۷ ب.ظ
پدرم دلواپس آینده برادرم است،اما حتی یک بار هم اتفاق نیفتاده که باهم به کافی شاپ بروند،در خیابان قدم بزنند و گاهی بلند بلند بخندند.
برادرم نگران فشار کاری پدرم است،اما حتی یکبار هم نشده خواسته هایش را به تعویق بیندازد تا پدر برای مدتی احساس راحتی کند.
مادرم با فکر خوشبختی من خوابش نمیبرداما حتی یکبار هم نشده که بامن در مورد خوشبختی ام صحبت کند و بپرسد: فرزندم چه چیزی تو را خوشحال میکند؟
من با فکر رنج و سختی مادرم از خواب بیدار میشوم،اما حتی یکبار نشده که دستش را بگیرم ،با او به سینما بروم،باهم تخمه بشکنیم ،فیلم ببینیم و کمی به او آرامش بدهم.
ما از نسل آدم های بلاتکلیف هستیم.
ازیک طرف در خلوت خود، دلمان برای این و آن تنگ می شود،از طرف دیگر وقتی به هم میرسیم لال مانی میگیریم! انگار نیرویی نامرئی، فراتر از ما وجود دارد که دهانمان را بسته تا مبادا چیزی در مورد دلتنگی مان بگوییم.
تکلیفمان را با خودمان روشن نمیکنیم . یکدیگررادوست میداریم اماآنقدر شهامت نداریم که دوست داشتن مان راابراز کنیم. ما آدم های بیچاره ای هستیم!
آنقدر دربیان احساساتمان حقیر و ناچیزیم که صبر میکنیم تاوقتی عزیزی را از دست دادیم ،تا آخر عمر برایش شعر بگوییم.
از یک جا به بعد باید این سکوت خطرناک را شکست و راه افتاد.
از یک جا به بعد باید پدربه پسرش بگوید که چقدر دوستش دارد.
از یک جا به بعد باید پسر دست پدر را بگیرد و باهم قدم بزنند.
از یک جا به بعد باید مادر پسرش را به یک شام دونفره دعوت کند.
از یک جا به بعد باید پسر در گوش مادرش بگوید: چقدر خوب است که تورا دارم.
و چه خوب است از یک جا به بعد همینجا باشد،از همین جا که این نوشته تمام شد...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 17 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۲۹ ب.ظ
سلام دوستان.
آیا امتحان آیتلس یا تافل توی ایران برگزار میشه؟ قبلا جایی خوندم که می شدُ الانم هست همون قوانین یا باید رفت دبی و ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 17 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۵۱ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۲۹ ب.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: سلام دوستان.
آیا امتحان آیتلس یا تافل توی ایران برگزار میشه؟ قبلا جایی خوندم که می شدُ الانم هست همون قوانین یا باید رفت دبی و ...
سلام. سنجش می زنه سایتش رو ببین
|