گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mohamad moo - 28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۳۰ ق.ظ
پاسخ تشریحی آزمون ۹۵ در سایت پارسه زده شده |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - ۸۹۱۲۱۶۳۸ - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۱۸ ب.ظ
کسی پاسخ تشریحی رو دیده واقعا این استادا سوال طرح میکنن و ما انقدر زجر میدیم خودمونو واسه حل کردنشون سوال ۹۹ میگه کلید غلطه چون اگه عدد نامنفی باشه حتما از توان دوش کوچیکتره این استاده نباید بره بشینه سر کلاس سوم راهنمایی (عدد ۰/۱ به توان دو چی میشه) |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - RASPINA - 28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۳۹ ب.ظ
من یه روز مطئنم قبول نمیشم حتی امروز یه لیست نوشتم از کتابایی که امسال نتونستم بخونم یه روز هم فکر میکنم قبولم. یعنی میگم ممکنه .احتمال داره فلان دانشگاه را بیارم........... همین ریاضی و آمار را اگه خوب میخوندم و سفید نمی ذاشتم شاید یک دل تر بودم یه جا خوندم سنجش داره بررسی میکنه که کنور را سال دیگه همون بهمن برگزاره کنه؟ یعنی ممکنه؟ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - RezaTaheri - 28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۵۰ ب.ظ
دوستان این مطلب ابهام دارم نوشته سوابق تحصیلی ارشد سه سال دبیرستان و پیش دانشگاهی مد نظر هست به نظر میاد واسه ارشد پذشکی باشه ولی این قسمتش اطلاعات ارشد سراسری ما هست "کنکور ارشد سال ۹۵ و بیست و یکمین المپیاد علمی دانشجویی به صورت همزمان با شرکت ۷۶۲ هزار داوطلب صبح امروز آغاز شد" "وی با بیان اینکه نتایج اولیه این آزمون نیمه نخست خردادماه اعلام خواهد شد، درباره زمان انتشار کلید سوالات کنکور ارشد، گفت: سوالات آزمون ارشد از ۱۹ اردیبهشت و کلید اولیه آزمون در ۲۲ اردیبهشت ماه در سامانه سازمان سنجش منتشر می شود." که به نظر منطقی نمیاد چون افرادی که دبیرستان فنی خوندن هم با ما یکی شدن و افرادی که تغییر رشته میدن از رشته های انسانی به رشته های مهندسی میان و کلا منطقی نیست مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. پی نوشت: کنکور ارشد سراسری ۱۶ و ۱۷ اردیبهشت برگزار شد و کنکور ارشد پذشکی یک هفته بعد ۲۴ اردیبهشت برگزار شد ------------- اشتباهاتی هم داره این مطلب مثلا نوشته "کاهش ۵۰ درصدی داوطلبان در آزمون ارشد" که باید مینوشت کاهش ۵۰ هزار نفری کلا استرس میدن به آدم |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - arezojon - 28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۰۳ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۳۵ ق.ظ)milad12321 نوشته شده توسط:ممنون ببین توی سایتش نوشته خوابگاه میدن ولی ماهی ۳۰۰ ۴۰۰ میگیرن الکی نوشته؟؟ یعنی در عمل میزنن زیرش؟؟(28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۳۰ ق.ظ)arezojon نوشته شده توسط: سلام خواهش میکنم زود جواب بدین (رشته هوش مصنوعی . رتبم احتمالا ۲۰۰۰)پردیس تربیت مدرس نرم افزار رو من پارسال قبول شدم نرفتم . |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - سعید آقامیری - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۱۸ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۱۸ ب.ظ)۸۹۱۲۱۶۳۸ نوشته شده توسط: کسی پاسخ تشریحی رو دیده لطفا دقیق بخونید. گفته چون اعداد نامنفی هستند از این که x<y میشه نتیجه گرفت که x^2<y^2 کاملا هم درسته. |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - RezaTaheri - 28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۲۴ ب.ظ
اون مطلب باشگاه خبرنگاران قسمت پایینش مربوط به کنکور سراسری (ورود به کارشناسی) هست که چون دوتاشو باهم گفته ابهام ایجاد شده و واسه ارشد نیست |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Innocence - 28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۰۶ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۳۹ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: من یه روز مطئنم قبول نمیشم حتی امروز یه لیست نوشتم از کتابایی که امسال نتونستم بخونماگه درست باشه و کنکور مثل قبل بهمن ماه برگزار بشه خیلی بهتره به نظر من.. چون وقتی اردیبهشت برگزار میشه با تعطیلات عید و دید و بازدیدها و ... همراهه که توی این دوران درس خوندن برای خیلیا سخت میشه در طول عمرم اینقد که امروز شوکه شدم سوپرایز نشده بودم.. اون قسمت که برای سوالات سایت سازمان سنجشه برای پرسیدن سوالم ثبت نام کردم اونوقت میگه یه نفر با کد ملی شما قبلا ثبت نام کرده.. مگه ممکنه جل الخالق ( * _ * ) |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - سمیه ۴۰۷۱ - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۵۰ ب.ظ
سلام دوستان به نظر من سنجش به اعتراض ها ترتیب اثر نمیده... خودتون رو خسته نکنید... تا اعلام نتایج از زندگیتون لذت ببرید... |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - دختر مهربان - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۱۸ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۳۰ ق.ظ)arezojon نوشته شده توسط: سلام خواهش میکنم زود جواب بدین (رشته هوش مصنوعی . رتبم احتمالا ۲۰۰۰) سلام منم پارسال هوش مصنوعی پردیس شهید بهشتی قبول شدم با رتبه ۱۶۰۰ اما نرفتم چون هزینه هاش بدون خوابگاه و امکانات فوق العاده سنگین بود ۱-درمورد پردیس تربیت مدرس اطلاعی ندارم چون انتخابش نکردم ولی خودم با ۱۶۰۰ شهید بهشتی بودم، باید بسنجید کدوم دانشگاه از این لحاظ برتره شاید براتون ملاک شه بفهمین قبولین یا نه ۲- بنا به سلیقه مدیر گروه ممکنه بعد از پاس کردن واحدهای دو ترم ،ده نفر اول دوتا قبولی رو (اموزش محور و پزوهش محور) از لحاظ معدل پیدا کنن و بهشون اجازه بدن واحد پایان نامه بردارن، اینو با اطمینان کامل براتون نوشتم...پس اینم بستگی به اون دانشگاه و مدیر گروهش داره ۳- چه روی کارت چه روی مدرک پردیس قید میشه ۴- اینم نمیدونم احتمالا یکی باشن !!!!! امیدوارم موفق باشین |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - MR92 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۳۷ ب.ظ
دوستان سلام با این درصدا روزانه رشت میارم ؟؟؟؟ زبان : ۲۲ ریاضی : ۱۰ مشترک : ۲۵ تخصصی : ۳۰ گرایش نرم افزار معدلمم ۱۴/۳۰ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Iranian Wizard - 28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۴۵ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۳۷ ب.ظ)MR92 نوشته شده توسط: دوستان سلام سلام.ترازتون نسبت به کنکور سال پیش ۴۷۶۰ میشه.که حدودا رتبه ۳۸۰ تا ۴۰۰ سال پیش بوده. بله احتمالش هست.سال پیش با رتبه ۴۳۰ هم دانشگاه گیلان قبول شدند. |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - MR92 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۴۹ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۴۵ ب.ظ)IranianWizard نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۳۷ ب.ظ)MR92 نوشته شده توسط: دوستان سلام واقعا ؟! ۴۳۰ روزانه گیلان آورده ؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Iranian Wizard - 28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۵۴ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۴۹ ب.ظ)MR92 نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۴۵ ب.ظ)IranianWizard نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۳۷ ب.ظ)MR92 نوشته شده توسط: دوستان سلام بله.اینم لینکش: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - MR92 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۵۷ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۵۴ ب.ظ)IranianWizard نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۴۹ ب.ظ)MR92 نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۴۵ ب.ظ)IranianWizard نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۳۷ ب.ظ)MR92 نوشته شده توسط: دوستان سلام خیلی ممنون |