|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - نسخهی قابل چاپ |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - hamid88 - 15 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۳ ب.ظ
Voxis ---------------------------------> I_Just_Wanna خیلی عالیه |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - vesta - 19 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۵۶ ب.ظ
انتظار علیرضا افتخاری |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Menrva - 22 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ب.ظ
Enrique Iglesias feat. Romeo Santos - Loco مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - poldasht - 22 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ب.ظ
One man's dream / Yanni Sent from my GT-N5100 using Tapatalk |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - iammiti - 23 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۵۹ ب.ظ
the man who sold the world/nirvana |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - fa_shinobi - 24 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۴۹ ب.ظ
آهنگ Careless whisper از George michael یا همون آنشرلی خودمون ![]() بی کلام ۱: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. با کلام: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. بی کلام ورژن ۲: up.98love.ir/up/mamadzar/Music/George%20Michael%20-%20Careless%20Whisper(romantic).mp3 |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - iammiti - 27 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۲۳ ق.ظ
شبیه هرویین ه موزیکش مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. Hey, you are alone |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Np-hard - 02 تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۳۸ ب.ظ
my immortal -evanescence good enough -evanescence ![]() ![]() ![]() ![]() cry-rihanna need you now -lady Antebellum ordinary girl-miley cyrus skinny love -birdy آهنگ هایی که حسابی دوسشون دارم
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - iammiti - 02 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۸ ب.ظ
(۰۲ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۰۰ ب.ظ)sara azadi نوشته شده توسط: من کلا کارای enrique رو دوس دارم.یه اهنگ داشت در دوران جهالت گوش می دادم خیلی خوب بود Be With You (۰۲ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۳۸ ب.ظ)Np-hard نوشته شده توسط: need you now -lady untebellumAnd i Wonder if i ever cross your mind? چقد من ویدیو اینو دوس داشتم.. daughter-medicine فضای اهنگاش خوبه |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Np-hard - 03 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۲۳ ب.ظ
(۰۲ تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۸ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: And i Wonder if i ever cross your mind?خوبه ویدیوش. یه موضوعم به نام ویدیو هایی که دوسشون داریم باید ایجاد شه. Euphoria -loreen cut-plumb اینو روزای کنکور انقدر گوش دادم که الان که دوباره شنیدمش فضای اون روزا بازسازی شد. این آهنگ به معنای واقعی بوی درس میده برای من.
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - iammiti - 03 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۳ ب.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۲۳ ب.ظ)Np-hard نوشته شده توسط: اینو روزای کنکور انقدر گوش دادممن اهنگ امتحان دادنم Lose yourself اهنگ کنکورم دوتا بود : nothing else matter و از اون بیشتر Turn The Page فک کنم کسی نباشه این دوتا رو نشنیده باشه |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - نازین - ۰۶ تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ب.ظ
چرا همه ترانه خارجی می ذارن؟انگار داریم اروپا زندگی می کنیم
|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - chaka - 07 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ق.ظ
خب من مدتیه اهنگ خارجی گوش نمیدم بنابراین اگه اشکال نداره منم چند تا اهنگ ایرانی بگم...... من اهنگ بوی عیدی مهدی یراحی رو خیلی دوست دارم همین طور اهنگ تیتراژ تهران پلاک ۱ و نابرده رنج.... هر چه قدر گوش میدم خسته نمی شم شاید به خاطر فضای فیلم هاشه که خیلی دوستشون داشتم به هر حال خیلی با این اهنگ ها حال می کنم..........
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Np-hard - 07 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ق.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط: چرا همه ترانه خارجی می ذارن؟انگار داریم اروپا زندگی می کنیم اینم یه حرفیه. ![]() -------------------------------------------------------------------- سارا نایینی چند تا آهنگ داره من همشونو دوست دارم ![]() البته یه کم سلیقه ایه خیلیا خوششون نمیاد ![]() جادو باید دل سپرد سکوت امشب اشارت نظر |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - iammiti - 07 تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۴۲ ق.ظ
دنگ شو - کمی اهسته تر زیبا کمی آهسته تر زیبا،کمی اهسته تر ردشو کمی آهسته تر خسته،کمی آهسته تر بدشو Dokhtar ghoochani By Marketa Irglova متفاوت ترین نسخه این اهنگ محلی قدیمی |