در انتظار نتایج نهایی - نسخهی قابل چاپ |
در انتظار نتایج نهایی - explorer - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۴ ب.ظ
سلام. این تاپیکو میبینم یه جورایی دلم میگیره توی فکر فرو میرم... |
در انتظار نتایج نهایی - fa.mo - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۳۷ ب.ظ
سلام بچه ها من با رتبه ۳۰۶ مهندسی فناوری اطلاعات الزهرا روزانه قبول شدم. دانشکاهش چطوریه؟ استاتیدش کیان؟ |
RE: در انتظار نتایج نهایی - Amoojan - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۴۰ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۳۷ ب.ظ)fa.mo نوشته شده توسط: سلام بچه هااز کجا نتایج رو دیدی؟! |
RE: در انتظار نتایج نهایی - masoud67 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۴۳ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۴۰ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:احتمالا برای تشویش اذهان عمومی داره اینکار میکنه(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۳۷ ب.ظ)fa.mo نوشته شده توسط: سلام بچه هااز کجا نتایج رو دیدی؟! |
RE: در انتظار نتایج نهایی - Amoojan - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۴۴ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۴۳ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۴۰ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:احتمالا برای تشویش اذهان عمومی داره اینکار میکنه(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۳۷ ب.ظ)fa.mo نوشته شده توسط: سلام بچه هااز کجا نتایج رو دیدی؟! نه بابا به قیافش نمیخوره از بچه های قدیمی هست. سال ۹۰ ثبت نام کرده... چمیدونم! نگی از کجا دیدی میگم یکی از خانما بیاد اینجا به زور از زیر زبونت بکشه بیرون ها! |
RE: در انتظار نتایج نهایی - master of net - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۵ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۳۷ ب.ظ)fa.mo نوشته شده توسط: سلام بچه ها خودت توضیح بده خالی بندی بود یانه تا توضیح بدم چجوریه؟ |
RE: در انتظار نتایج نهایی - codin - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۲۷ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۵ ب.ظ)master of net نوشته شده توسط:چیز زیاد عجیبی نیست.من یادمه سر کنکور کارشناسی خیلی از دوستام روز قبلش جوابشونو میدونستن یعنی کلا خز شده بود.اشنا داشته باشید میگیرید اشنا نداشته باشید هم یکمی اصرار کنید بتون میگن(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۳۷ ب.ظ)fa.mo نوشته شده توسط: سلام بچه ها |
RE: در انتظار نتایج نهایی - sany1991 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۳ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۳۷ ب.ظ)fa.mo نوشته شده توسط: سلام بچه ها دوست عزیز شما کجا نتیجه رو دیدی؟! توروخدا الکی استرس ندین من همینجوری خودم دارم پس می افتم |
در انتظار نتایج نهایی - A V A - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۳۹ ب.ظ
نمیدونم چرا منم نشستم پای سنجش)) |
در انتظار نتایج نهایی - Riemann - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۵۹ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۳۹ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: نمیدونم چرا منم نشستم پای سنجش))واقعن چرا؟ |