|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 17 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ب.ظ
(۱۷ آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۵۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: بله با نیمه گمشدتون
: )) ینیااااااااااا
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۳ ب.ظ
صفحه نذارید.
بحثو هم منحرف نکنید. بحث نیمه گمشدتون بود.
همینکه چند روزه در مورد نیمه گمشدتون سکوت اختیار کردید و بحثو منحرف می کنید یعنی پیشرفتی در مذاکرات حاصل شده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 17 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۵ ب.ظ
(۱۷ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۱ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط: جدیدا کاربر بلک بسیار مشکوک به نظر می رسند
مثل اینکه نیمه گمشده پیدا شده
شیرینیش فراموش نشه
آره سارا تازه فهمیدیییییییی... تازه ازونور اهنگ شیدا شدم و فال حافظ واینا... هَی وایِ منننن آقای بلک از دست رفتند
شیرینیش ازهمون شیرینیهای ملات یزد باشه ازونا هست که لوزیه نارگیلی و زعفرونی و رنگای مختلف داره میرازی تودهن زود اب میشه خیلییییییی خوشمزسسسسسس وای دلم خواااااااست.
(۱۷ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: بحثو هم منحرف نکنید. بحث نیمه گمشدتون بود.
همینکه چند روزه در مورد نیمه گمشدتون سکوت اختیار کردید و بحثو منحرف می کنید یعنی پیشرفتی در مذاکرات حاصل شده
: ))))نبابااا دکتر (ازعمد بخاطر سافتور گفتم خندم گرفت) رو میگین دکتر نیمه گمشده نیست بابا اوه نبابااااا دکتر حالا حالاها باید تلاش کنه تا بدستم بیاره خندم گرفته.
"ناگفته نماند که آخر هفته دعوتمان کردند به منزلشان... منکه عمراااا برم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۰ ب.ظ
(۱۷ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۵ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: آره سارا تازه فهمیدیییییییی... تازه ازونور اهنگ شیدا شدم و فال حافظ واینا... هَی وایِ منننن آقای بلک از دست رفتند
شیرینیش ازهمون شیرینیهای ملات یزد باشه ازونا هست که لوزیه نارگیلی و زعفرونی و رنگای مختلف داره میرازی تودهن زود اب میشه خیلییییییی خوشمزسسسسسس وای دلم خواااااااست.
اون لوزیا پسته ای و بادامی و پسته ای-بادامی داره که بهتره از نارگیلیه. نارگیلی ارزونه مزه اش هم خوب نیست.
(۱۷ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۵ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: : ))))نبابااا دکتر (ازعمد بخاطر سافتور گفتم خندم گرفت) رو میگین دکتر نیمه گمشده نیست بابا اوه نبابااااا دکتر حالا حالاها باید تلاش کنه تا بدستم بیاره خندم گرفته.
"ناگفته نماند که آخر هفته دعوتمان کردند به منزلشان... منکه عمراااا برم
روند مذاکرات از شکلک های این پست کاملا معلومه!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - **sara** - 17 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ب.ظ
مینروا اطلاعاتت دقیییقه به به
شیرینی های یزدی
از همینا که مینروا میگه خوبههههههههه
البته بحث از نیمه پیدا شده کاربر بلک منحرف نشه یه وقت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ماه بانو - ۱۷ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۴ ب.ظ
(۱۶ آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۰۵ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: نرم افزاز برای یادگیری TOEFL Essential Wordsمیخوام هر چی سرچ زدم نسخه موبایل بود .اگر میشه نرم افزار معرفی کنید
ممرایز بهترینه
ازهمین مانشت باهاش آشنا شدم
نرم افزار نیست ولی خب سایت خوبیه ها
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 17 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۵ ب.ظ
نه نه پسته ای بادومی واینا اصلا دست ندارم بی زحمت شیرینی خواستین بدین بدون پسته و این مخلفات باشه فقط خالص باشه نارگیلی واینا خیلی خوشمزس مدلای دیگه یزدیم خوردم اوناهم خیلی ملاااااات بود اما نمیدونم چجوری بگم وایییییی من شیرینی یزدی میخوااااااااااااام... وای سارا چ کردی بامن حرف شیرینی زدی حالا من تا چند روز فکر شیرینی یزدی میمونم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۷ ب.ظ
(۱۷ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۵ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: نه نه پسته ای بادومی واینا اصلا دست ندارم بی زحمت شیرینی خواستین بدین بدون پسته و این مخلفات باشه فقط خالص باشه نارگیلی واینا خیلی خوشمزس مدلای دیگه یزدیم خوردم اوناهم خیلی ملاااااات بود اما نمیدونم چجوری بگم وایییییی من شیرینی یزدی میخوااااااااااااام... وای سارا چ کردی بامن حرف شیرینی زدی حالا من تا چند روز فکر شیرینی یزدی میمونم
قطاب
باقلوا
لوز (نارگیلی - پسته ای - بادامی - زعفرانی - ترکیبی)
سوهان یزدی
کیک یزدی
...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 17 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۹ ب.ظ
(۱۷ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: روند مذاکرات از شکلک های این پست کاملا معلومه!
نه نه اصلااااا هیچگونه مذاکره ای با خواستگارمان برقرار نیست ونمیشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - **sara** - 17 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۲۰ ب.ظ
(۱۷ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۵ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: نه نه پسته ای بادومی واینا اصلا دست ندارم بی زحمت شیرینی خواستین بدین بدون پسته و این مخلفات باشه فقط خالص باشه نارگیلی واینا خیلی خوشمزس مدلای دیگه یزدیم خوردم اوناهم خیلی ملاااااات بود اما نمیدونم چجوری بگم وایییییی من شیرینی یزدی میخوااااااااااااام... وای سارا چ کردی بامن حرف شیرینی زدی حالا من تا چند روز فکر شیرینی یزدی میمونم
ببین خودم چه حالیم دیگه
همش تقصیر خودته
دیگه نمیشه باید حتما عروس شی راه نداره فرار کنی
منم شیرینی می خوام
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 17 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۲۳ ب.ظ
(۱۷ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: قطاب باقلوا لوز (نارگیلی - پسته ای - بادامی - زعفرانی - ترکیبی)سوهان یزدی کیک یزدی
واااااااای قطاب وباقلوااااااااااااااااااااااااااااا بووووووووود مخصوصااااا باقلوااااااااااااااااااااااا دیگ با احساسات من بازی شدههههه باقلواش فکرکنم اینم مدلش لوزی بود. سوهان و کیک یزدی کمتردوست میدارم اما اونا واییییییی چیکارکردین بامن
(۱۷ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۲۰ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط: ببین خودم چه حالیم دیگههمش تقصیر خودتهدیگه نمیشه باید حتما عروس شی راه نداره فرار کنی..منم شیرینی می خوام...
. الان دیگه اقای بلک باید دامااااااد بشن شیرینی یزدی بدن اونم چند کیلووووووووو تازه بعدشم ما چندکیلو ببریم خونموووووون اصن هرچی شیرینی توی شیرینی فروشیه خالی کنیم ببریم باخودمون..
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۲۸ ب.ظ
(۱۷ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۲۳ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: اصن هرچی شیرینی توی شیرینی فروشیه خالی کنیم ببریم باخودمون..
یه دیس شیرینیش به گمونم چند صد هزار تامن باشه.
تازه شما درجه یکشو نخوردین احتمالا. اونا دیگه خیلی خفنه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 17 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۳ ب.ظ
(۱۷ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۲۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یه دیس شیرینیش به گمونم چند صد هزار تامن باشه. تازه شما درجه یکیشو نخوردین احتمالا. اونا دیگه خیلی خفنه.
عاااااا یه دیس ک انگار یدونه باقلواس فقط...خیلی کمه یه دیسسسسس یه دقیقه ای تموم میشهههه .
واااااااای نگیننننننننن من دیگ الان تا اخرماه یادم نمیرهههههههه باید پاشم بیام یزد چند کیلو بخرم ببرم باخودم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۷ ب.ظ
(۱۷ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۳ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: عاااااا یه دیس ک انگار یدونه باقلواس فقط...خیلی کمه یه دیسسسسس یه دقیقه ای تموم میشهههه .
واااااااای نگیننننننننن من دیگ الان تا اخرماه یادم نمیرهههههههه باید پاشم بیام یزد چند کیلو بخرم ببرم باخودم
مگه شما حاج خلیفه های اصلی رو میشناسید؟ اون معروفاشو؟ فقط دو تا حاج خلیفه تو یزد معروفن (که هر کدوم چند تا شعبه دارن). بقیه متفرقه محسوب میشن.
من تو دفاعم شیرینی یزدی می دادم. اینجا هم دعوت کردم که فقط یه نفر اومد.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 17 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۰ ب.ظ
(۱۷ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: مگه شما حاج خلیفه های اصلی رو میشناسید؟ اون معروفاشو؟ فقط دو تا حاج خلیفه تو یزد معروفن (که هر کدوم چند تا شعبه دارن). بقیه متفرقه محسوب میشن.
نههه نمیشناسم اسماشون چیه؟؟؟؟؟ ما هربار میومدیم نمیدونستیم از کجا بخریم از هرشیرینی فروشی میشد میخریدیم..
(۱۷ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من تو دفاعم شیرینی یزدی می دادم. اینجا هم دعوت کردم که فقط یه نفر اومد.
جدیییی حیف شدددد ما ک خبر نداشتیمممممم. چ بی خبررررروبی سروصدا یبار دیگه شیرینی بدین.
|