|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Tehran_95 - 15 آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۴۳ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (15 آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۶ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: گناه دارن
من راه میرم، راهمو کج میکنم قمری ها نپرن، اونوقت برم بزنم تو سر گربه
اینا رو موقع خواستگاری بگید، اثرات دیگر آزاری دیده میشه  
یه کار دیگه هست واقعا باحاله. اونم اینکه با دوچرخه دنبال گربه کنه آدم. یعنی گربه هه یه جوری فرار می کنه انگار گودزیلا دنبالشه. به آدم حس شیری رو میده که دنبال آهو میکنه. 
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 15 آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۵۳ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۳۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یادش بخیر نوجوونیا گلوله برفی درست می کردن مثل سنگ. بعدم یه جوری میزدم به طرف که به هر عضوی از بدنش میخورد قطع میشد اون عضو. یه بارم فکر کنم زدم تو صورت دوستم. کجایی جوونی که یادت بخیر.
یاد پسرخاله ام افتادم، وسط گوله برفیاش سنگ میذاشت، میزدااااااااااااااااا
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fatemeh87 - 15 آذر ۱۳۹۴ ۰۵:۳۳ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۳۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یادش بخیر نوجوونیا گلوله برفی درست می کردن مثل سنگ. بعدم یه جوری میزدم به طرف که به هر عضوی از بدنش میخورد قطع میشد اون عضو. یه بارم فکر کنم زدم تو صورت دوستم. کجایی جوونی که یادت بخیر.
توی دبیرستان یکی از بچه هامون به شوخی گلوله برف رو پرت کرد سمت دوستش برف رفت توی چشمش و کور شد.....
از اون موقع دیگه برف بازی نمیکنم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 15 آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۰۴ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۲۹ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: کالفرنیا
بی زحمت دانشگاه دقیقشو در بیارید ببینیم کدوم دانگشاه کالیفرنیا بوده که واسه آپلای بتونیم راحت تر تصمیم بگیریم یا دیگه یه دانگشاه کانادا هم سطحش بریم ...
+ حیف این هوا نیست بشینی تو خابگاه درس بخونی ؟ : ()
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 15 آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۲۰ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۰۴ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: بی زحمت دانشگاه دقیقشو در بیارید ببینیم کدوم دانگشاه کالیفرنیا بوده که واسه آپلای بتونیم راحت تر تصمیم بگیریم یا دیگه یه دانگشاه کانادا هم سطحش بریم ...
رشتش کامپیوتر نیست.فکرکنم برای هررشته ای یه دانشگاهی بهتره.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 15 آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۳۷ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۲۰ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: (15 آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۰۴ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: بی زحمت دانشگاه دقیقشو در بیارید ببینیم کدوم دانگشاه کالیفرنیا بوده که واسه آپلای بتونیم راحت تر تصمیم بگیریم یا دیگه یه دانگشاه کانادا هم سطحش بریم ...
رشتش کامپیوتر نیست.فکرکنم برای هررشته ای یه دانشگاهی بهتره.
پس لطف کنید برای رشته کامپیوتر مشخص کنید کدوم دانشگاه برای خواستگاری بهتره.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 15 آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۴۴ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۳۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: پس لطف کنید برای رشته کامپیوتر مشخص کنید کدوم دانشگاه برای خواستگاری بهتره.
: )))) نمیدونم والا بهش فکرنکردم.. 
اینارو آقای بهنام بهتر میدونن.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shamim_70 - 15 آذر ۱۳۹۴ ۰۷:۱۰ ب.ظ
دو تا دلداده بودند، یکى شان شب بود، آن دیگرى روز.
شب فکر مى کرد عاشق روز است و براى همین اوست که باید به دیدن روز برود، اما هر بار که مى رفت، روز را نمى دید.
این شد که نامه اى به روز نوشت و گفت: - بیا ببینمت
از آن ور، روز که صداى شب را مى شنید، همیشه مى رفت، اما شب هیچ وقت نبود.
از اینجا بود که خدا عاشق و معشوق را مثل شب و روز کرد که هیچ وقت به هم نرسند، مگر در لحظه گرک و میش، که سرانگشت هاشان را لحظه اى به هم مى رسانند،
اما نه براى وصال، که در لحظه جدایى.
علیرضا روشن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - software94 - 15 آذر ۱۳۹۴ ۰۷:۳۲ ب.ظ
مینروا من اینجا شیرینیت میکنممممممممممم گفته باشم
حالا درس ترو نپرسیده مینروا؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 15 آذر ۱۳۹۴ ۰۷:۳۹ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۴ ۰۷:۳۲ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط: مینروا من اینجا شیرینیت میکنممممممممممم گفته باشم
یوهاهاهاها . کی بپرسه با دکتر هنوز حرف نزدم که .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 15 آذر ۱۳۹۴ ۰۷:۴۱ ب.ظ
آدمها عاشق ما نمیشوند ، آدمها جذب ما میشوند.
در لحظهای حساس حرفهایی را میزنیم که شخصی نیاز به شنیدنش داشته.
در یک لحظه ی حساس طوری رفتار میکنیم که شخص احساس میکند تمام عمر در انتظار کسی مثل ما بوده
در یک لحظه ی حساس حضور ما ، وجودِ شخص را طوری کامل میکند که فکر میکند حسی که دارد نامی جز عشق ندارد.
آدمها فکر میکنند که عاشق شده اند. آدمها فکر میکنند بدون وجود ما حتی یک روز دوام نمیآورند. آدمها فکر میکنند مکمل خود را یافته اند. ... آدمها زیاد فکر میکنند
آدمها در واقع مجذوب ما میشوند و پس از مدتی که جذابیت ما برایشان عادی شد ، متوجه میشوند که چقدر جایِ عشق در زندگیشان خالیست ... میفهمند در جستجوی عشقهای واقعی باید ما را ترک کنند
تمامِ حرفِ من اینست که کاش آدمها یاد بگیرند که " عشق پدیدهای حس کردنی است نه فکر کردنی " و کاش بفهمند که بعد از رفتنشان ، عشقی را که فکر میکرده اند دارند چه میکند با کسانی که حس میکرده اند این عشق واقعی ست.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - software94 - 15 آذر ۱۳۹۴ ۰۷:۴۲ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۴ ۰۷:۳۹ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: (15 آذر ۱۳۹۴ ۰۷:۳۲ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط: مینروا من اینجا شیرینیت میکنممممممممممم گفته باشم
یوهاهاهاها . کی بپرسه با دکتر هنوز حرف نزدم که .
ایشششششششش،دکتر.کوتاه بیا بابا
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 15 آذر ۱۳۹۴ ۰۷:۴۵ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۴ ۰۷:۳۹ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: یوهاهاهاها . کی بپرسه با دکتر هنوز حرف نزدم که .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 15 آذر ۱۳۹۴ ۰۷:۴۶ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۴ ۰۷:۴۲ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط: ایشششششششش،دکتر.کوتاه بیا بابا
وای =))))))))) خیلی باحال گفتی.. دکتر رو از عمد گفتم =)))
منفجرشدماازخنده سافتور
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - software94 - 15 آذر ۱۳۹۴ ۰۷:۴۸ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۴ ۰۷:۴۶ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: (15 آذر ۱۳۹۴ ۰۷:۴۲ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط: ایشششششششش،دکتر.کوتاه بیا بابا
وای =))))))))) خیلی باحال گفتی.. دکتر رو از عمد گفتم =)))
منفجرشدماازخنده سافتور
ببین اینجا هی بیای لوس بازی دراری بگی دکتر دکتر میدم بنت کنن،بهت گفته باشما
|