|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shamim_70 - 15 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۵۴ ب.ظ
وقتی ک لبخندت فقط ی تصویره چیزی نمیبینی،چیزی نمیفهمی،گریه ت نمیگیره
دیگه نمیشناسی هوای بیرون رو خیس میشی اما اصلا نمیفهمی معنی بارون رو
جنس نگاه تو غریب و مبهمه ،ترس جدا شدن میون ما کمه
کنارمی ولی دوری ی عالمه بی حرکت شدی مثل مجسمه!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 15 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۵۶ ب.ظ
یاد خدا تنها آرامش بخش دل هاست…
همه بارتو بسپار به خدا و
با خودت عهد ببند که همه چیو به اون بسپاری
خدا منتظره تا تو دعوتش کنی به زندگیت
تا همه چیو خودش برات درست کنه
خدا اعتمادتو میخواد…
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 15 آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۳۷ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۲۹ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: میدونین چی شد اینجوری شد که پدرم ازش شغلش و درامدش رو پرسیدن...
گفت درامدم خوبه(حقوقش اینارونگفت پدرمم نپرسیدن فقط همینو گفت خوبه!)
آقایون محترم، اگه پدر دختر در مورد مقدار دقیق در آمد پسر سوال کنه. نظرتون چیه؟بپرسه بد نیست؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 15 آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۴۵ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۳۷ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: (15 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۲۹ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: میدونین چی شد اینجوری شد که پدرم ازش شغلش و درامدش رو پرسیدن...
گفت درامدم خوبه(حقوقش اینارونگفت پدرمم نپرسیدن فقط همینو گفت خوبه!)
آقایون محترم، اگه پدر دختر در مورد مقدار دقیق در آمد پسر سوال کنه. نظرتون چیه؟بپرسه بد نیست؟
۱- خود دختر بپرسه یا پدرش؟
۲- کی بپرسه؟ جلسه اول؟ جلسه دوم؟...
۳- بقیه سوالاش چی باشه؟ همش راجع به مسایل مادی باشه یا نه؟
۴- گفتن مقدار دقیق درآمد و پس انداز برای مرد ها چندان خوش آیند نیست. اما در این موضوع خاص برای من بستگی به برداشت کلی من داره از طرف. اگه برداشتم این باشه که طرف مادیات براش خیلی مهمه رد میشه. توقع من اینه که وقتی سطح زندگی خانواده من رو دید با یه عبارت کیفی مثل "خوبه" راضی بشه چون من یکی ملاکام اینه که طرف اهل مادیات نباشه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 15 آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۵۰ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۴۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: ۱- خود دختر بپرسه یا پدرش؟
۲- کی بپرسه؟ جلسه اول؟ جلسه دوم؟...
....
من پدرم همه سوالاتو میسپرن به خودم. ولی به نظر خودم اگه پدرم خودش بپرسه بهتره.خوب من اگه جلسه اول بپرسم دیگه جلسات بعدی از بحث مادیات میام بیرون، همون یه بار کافیه. ولی فک کنم آقایون دوست دارن جلسه اول پرسیده نشه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m450ud - 15 آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۵۲ ب.ظ
مینروا خانم به عنوان پیر پسرِ فروم و به نمایندگی از بقیه آقایون فروم از پیر پاتارها تا بچه کوچولاش تبریک میگم از صحبت هاتون معلومه به دلتون نشسته
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 15 آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۵۳ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۵۰ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: من پدرم همه سوالاتو میسپرن به خودم. ولی به نظر خودم اگه پدرم خودش بپرسه بهتره.خوب من اگه جلسه اول بپرسم دیگه جلسات بعدی از بحث مادیات میام بیرون، همون یه بار کافیه. ولی فک کنم آقایون دوست دارن جلسه اول پرسیده نشه
یه سری بحث ها مثل خونه و شغل و درآمد و پس انداز رو پدر بپرسن بهتره.
به اندازه ای که مسایل مادی براتون مهمه اوایل یا اواسط (یا حتی اواخر) بپرسید. وقتی یکی مسایل مادی رو جلسه اول میپرسه از دید من داره بهم سیگنال میده که مسایل مادی برای من مهمه و من هم این رو در نظر میگیرم. برای همین به نسبتی که مسایل مادی براتون مهمه زمان پرسیدنش رو تنظیم کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 15 آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۰۶ ب.ظ
از بلاتکلیف بودن خیلی بدم میاد. الان یه ماهه بلاتکلیف هستم. مخصوصا همین چند دقیقه پیش اوضاع پیچیده تر هم شد. سخت شده تصمیم گیری.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 15 آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۱۳ ب.ظ
اینجا داره برف میاد
خیلی خوبه، بیرون رفته بودم طفلکی گربه ها از سرما یه گوشه مچاله شده بودن : )
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - amniat0101 - 15 آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۱۳ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۰۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: از بلاتکلیف بودن خیلی بدم میاد. الان یه ماهه بلاتکلیف هستم. مخصوصا همین چند دقیقه پیش اوضاع پیچیده تر هم شد. سخت شده تصمیم گیری.
متاسفانه وضع منم حدود دو هفته س این طوری شده.
تکونی به خودم باید بدم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 15 آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۰ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۱۳ ب.ظ)amniat0101 نوشته شده توسط: (15 آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۰۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: از بلاتکلیف بودن خیلی بدم میاد. الان یه ماهه بلاتکلیف هستم. مخصوصا همین چند دقیقه پیش اوضاع پیچیده تر هم شد. سخت شده تصمیم گیری.
متاسفانه وضع منم حدود دو هفته س این طوری شده.
تکونی به خودم باید بدم
قسمت بدش اینه که یه قسمت بزرگش اصلا دست من نیست.
(۱۵ آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۱۳ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: اینجا داره برف میاد
خیلی خوبه، بیرون رفته بودم طفلکی گربه ها از سرما یه گوشه مچاله شده بودن : )
دو تا گلوله برفی درست می کنید. اولی رو پرتاب می کنید طرفشون، فرار می کنن. بعد دنبالشون می کنید و دومی رو میزنید تو کله یکیشون.
اگه تونستید یکیشون رو بشوتید ۱۰۰ امتیاز اضافه داره.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 15 آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۶ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: دو تا گلوله برفی درست می کنید. اولی رو پرتاب می کنید طرفشون، فرار می کنن. بعد دنبالشون می کنید و دومی رو میزنید تو کله یکیشون.
اگه تونستید یکیشون رو بشوتید ۱۰۰ امتیاز اضافه داره.
گناه دارن
من راه میرم، راهمو کج میکنم قمری ها نپرن، اونوقت برم بزنم تو سر گربه
اینا رو موقع خواستگاری بگید، اثرات دیگر آزاری دیده میشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 15 آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۸ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۶ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: گناه دارن
من راه میرم، راهمو کج میکنم قمری ها نپرن، اونوقت برم بزنم تو سر گربه
اینا رو موقع خواستگاری بگید، اثرات دیگر آزاری دیده میشه
یه کار دیگه هست واقعا باحاله. اونم اینکه با دوچرخه دنبال گربه کنه آدم. یعنی گربه هه یه جوری فرار می کنه انگار گودزیلا دنبالشه. به آدم حس شیری رو میده که دنبال آهو میکنه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 15 آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۳۴ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یه کار دیگه هست واقعا باحاله. اونم اینکه با دوچرخه (یا ماشین) دنبال گربه کنه آدم. یعنی گربه هه یه جوری فرار می کنه انگار گودزیلا دنبالشه. به آدم حس شیری رو میده که دنبال آهو میکنه.
خدا هدایتتون کنه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 15 آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۳۴ ب.ظ
یادش بخیر نوجوونیا گلوله برفی درست می کردن مثل سنگ. بعدم یه جوری میزدم به طرف که به هر عضوی از بدنش میخورد قطع میشد اون عضو. یه بارم فکر کنم زدم تو صورت دوستم. کجایی جوونی که یادت بخیر.
|