|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SarahArshad - 27 دى ۱۳۹۰ ۰۷:۱۷ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۰ ۰۶:۲۴ ب.ظ)matina نوشته شده توسط: ساراجان سلام.میفهمم چه احساسی داری واز خدامیخوام کمکت کنه که خودت را حداقل از این افکار ناخوش گذشته رهاکنی.به نظرم واگذارش کن به خدا....توزندگی وقتی اینطوراتفاقات برای ما میفته بیشتر از طرف مقابل خودمون عذاب میکشیم وبه همین خاطر باید از زندگی درس بگیریم وبا این زخمها قوی بشیم.نمیدونم شخصی که داری درموردش حرف میزنی کیه وچه نسبتی باهات داره چون آدم اگه ازنزدیکانش زخم بخوره خیلی دردناکه. اما من اگه کسی بهم بدی کنه وباعث دردورنجم بشه میگذرم وخودم سعی میکنم اون شخص واتفاقات رااز ذهنم خارج کنم، اما اگه کسی هم باعث دردورنج من بشه وهم خانوادم وهم بهترین سالهای عمرم را ازم بگیره نمیدونم ولی فکرنکنم بتونم ازش بگذرم....نگران نباش این را بدون که کسی هست که همیشه همه چیز رامیبینه وصادقانه به درددل ماها گوش میده وبدیهای دیگران را به خودشون برمیگردونه..پس عزیزم به درسات فکرکن وپیشرفت کن واونقدر بزرگ بشو که این مشکلات برات کوچیک بشه...چون خیلی از احساساتت ناراحت شدم این حرفها رابرات نوشتم.موفق باشی.![Sleepy Sleepy](images/smilies/sleepy.gif)
گل قشنگم خدا سرش اورده که الان محتاج توجه من شده دقیقا همون نیازی که من بهش داشتم نه نیاز مادی بلکه نیاز محبتی می بینی .خدا بدجوری انتقام میگیره وراستش تو تمام این سالها سعی کردم فراموش کنم وتا تونستم بهشون محبت کردم واحترامشون رو نگه داشتم اما دیگه از اینجا به بعد نمی تونم یعنی دیگه جا ندارم .دیگه نمی تونم بیشتر از محبت کنم .می دونی دیگه بریدم .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ساره - ۲۷ دى ۱۳۹۰ ۱۰:۲۴ ب.ظ
شبای امتحان حتی گل های فرش هم با آدم حرف میزنن !!
مکن ای صبح طلوع !!!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 27 دى ۱۳۹۰ ۱۰:۴۶ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۰ ۰۷:۱۷ ب.ظ)SarahArshad نوشته شده توسط: گل قشنگم ....
ناخودآگاه یاد این شعر افتادم:
گل شکفته! خداحافظ، اگرچه لحظــه دیـــدارت
شروع وسوسهای در من، به نام دیدن و چیدن بود
من و تو آن دو خطیـم آری، موازیــان به ناچاری
که هردو باورمان ز آغـاز، به یکدگــر نرسیدن بود
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Ali-B - 28 دى ۱۳۹۰ ۱۲:۴۳ ق.ظ
من کهام جز باد و، خاری پیش رو؟ * من کهام جز خار و، باد از پشت او؟
من کهام جز وحشت و جرأت همه؟ * من کهام جز خامشی و همهمه؟
من کهام جز زشت و زیبا، خوب و بد؟ * من کهام جز لحظههایی در ابد؟
من کهام جز راه و جز پا توأمان؟ * من کهام جز آب و آتش، جسم و جان؟
من کهام جز نرمی و سختی بههم؟ * من کهام جز زندگانی، جز عدم؟
من کهام جز پایداری، جز گریز؟ * جز لبی خندان و چشمی اشکریز؟
ای دریغ از پای بیپاپوش من! * درد بسیار و لب خاموش من!
شب سیاه و سرد و، ناپیدا سحر * راه پیچاپیچ و، تنها رهگذر.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - admin - 28 دى ۱۳۹۰ ۰۱:۱۴ ق.ظ
زمان کنکور ما میگفتن grass قدرت مغز رو افزایش میده. واقعاً گویا چنین چیزی هست اما همین مواد در دراز مدت تاثیرات بسیار بدی خواهند گذاشت. تا به حال ندیدم هیچ دانشمندی برای اینکه مغزش بیشتر فعالیت کنه از چنین موادی استفاده کرده باشه.
فکر کنم انشتین روزی ۱۱ ساعت میخوابیده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۲۸ دى ۱۳۹۰ ۰۱:۲۲ ق.ظ
ا
(۲۸ دى ۱۳۹۰ ۰۱:۱۴ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: فکر کنم انشتین روزی ۱۱ ساعت میخوابیده ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
اووووه پس من انیشتینم خودم خبر نداشتم یا در اینده می شم .فکر کردم کوالا هستم ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
دکتر ممنون که گفتید به زندگی امیدوارتر شدم.تا حالا هیچ کس منو کشف نکرده بود ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
منظورتون از grass علفه یا چمن؟!!! اهان منظورتون خورشت چمن دانشگاست نه واقعا من حاضر نیستم واسه بیدار بودن بخورمش یه کم وحشتناکه ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
(بخشید من همه چی رو به شوخی می گیرم )
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SarahArshad - 28 دى ۱۳۹۰ ۰۱:۴۱ ق.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۰ ۰۱:۲۲ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: ا
(۲۸ دى ۱۳۹۰ ۰۱:۱۴ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: فکر کنم انشتین روزی ۱۱ ساعت میخوابیده ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
اووووه پس من انیشتینم خودم خبر نداشتم یا در اینده می شم .فکر کردم کوالا هستم ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
دکتر ممنون که گفتید به زندگی امیدوارتر شدم.تا حالا هیچ کس منو کشف نکرده بود ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
منظورتون از grass علفه یا چمن؟!!! اهان منظورتون خورشت چمن دانشگاست نه واقعا من حاضر نیستم واسه بیدار بودن بخورمش یه کم وحشتناکه ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
(بخشید من همه چی رو به شوخی می گیرم )
راستی امضای جدیدتونم مبارک ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
grass همون حشیشه!!!!!!!!grass رو نمی خورن می کشن ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
به این چیزها خودت رو آلوده نکن عزیزم! تنها راه حلش درس خوندن در طول ترمه .وهمون خوردن چای غلیظ یا نهایتا قهوه سنگین.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۲۸ دى ۱۳۹۰ ۰۱:۴۶ ق.ظ
حالا ما اومدیم بگیم دکتر از این چیزا منظورشون نبوده سارا خانم نذاشتند ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
من که کلا به این چیزا نیازی ندارم انیشتینم دیگه زیاد می خوابم .دنیا دو روزه یه روزشم جمعه است یه روزشم من خوابم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - اکتیو - ۲۸ دى ۱۳۹۰ ۰۱:۵۵ ب.ظ
سارا جون کاش میشد توی یه فرصت مناسب پای حرفای طرفت بشینی و قضایا رو از دید اون تحلیل میکردی...شاید یکم ااروم میشدی.گلم تو همین بحث احترام رو نگه دار و ظاهر قضیه را حفظ کن و دل شکستت را بسپار به خدا و بدون گذشت زمان ناراحتیت را کم میکنه.شاید هیچ وقت فراموشت نشه اما از عصبانیتت کم میشه و باعث میشه راحتتر بگذری.به قول خودت که یبار به من گفتی گذشتت را بگذار کمه گذشت خدا از بزرگترین گناه زندگیت!!! جدی اگه توی درس هم این قدر ناقلا بودیم الان از دکتر هم زده بودیم جلو ها!!!
راستی من دارم فردا میرم مسافرت!!! تفریح!!! کی فکرشو میکرد بعده ۸ ۹ ماه درس خوندن ۲ ماه آخر این طوری شه؟؟؟ اما خب به خاطر نی نیه توی راهم مجبورم افسردگی و اضطرابو بذارم کنار که برابره با: بیخیال درس شدن در امسال!!!
بچهها دق نکنم خوبه! آیا امیدی دارم سال دیگه؟ نی نیمم مهر به دنیا میاد/میذاره درس بخونم؟ همه میگن رفت تا ۲ ۳ سال دیگه!!! برم خودمو بکشم؟؟؟؟؟؟!!!!!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - luna - 28 دى ۱۳۹۰ ۰۲:۱۳ ب.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۰ ۰۱:۱۴ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: زمان کنکور ما میگفتن grass قدرت مغز رو افزایش میده. واقعاً گویا چنین چیزی هست اما همین مواد در دراز مدت تاثیرات بسیار بدی خواهند گذاشت. تا به حال ندیدم هیچ دانشمندی برای اینکه مغزش بیشتر فعالیت کنه از چنین موادی استفاده کرده باشه.
فکر کنم انشتین روزی ۱۱ ساعت میخوابیده ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
grass؟؟؟؟
بابا این تالار خیلی بدآموزی داره!!!
جوونای مردم معتاد میشن که!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۲۸ دى ۱۳۹۰ ۰۴:۲۶ ب.ظ
بابا این خورشت چمن دانشگاست هی من میگم این فرهنگ لغات اشتباه زیاد دارن تازه ببینید چند معنی واسه این کلمه هست شما باید بسته به موقعیت ببینید چی بکار میره من چقدر باید زبان یاد بدم زشته دیگه همه دانشجوییم ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
اصلا بی خوابی پدیده خیلی بدیه کمتر از ۸-۹ ساعت بخوابید کنکورتون رو خراب می کنید واسه امتحانم که روانشناسان و کارشناسان میگن از یه روز قبلش دیگه نخونید برید بگردید و خوش باشید اگه تا شب امتحان نخوندید دیگه نمی خواد بخونید چون دیگه فایده نداره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - مازیار صفایی - ۲۸ دى ۱۳۹۰ ۰۶:۳۵ ب.ظ
هر چی ساختمان داده هلو.... معماری خربزه!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - luna - 28 دى ۱۳۹۰ ۰۹:۳۰ ب.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۰ ۰۷:۲۷ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: (28 دى ۱۳۹۰ ۰۷:۲۷ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: grass؟؟؟؟
بابا این تالار خیلی بدآموزی داره!!!
جوونای مردم معتاد میشن که!
الآن منظور شما این بود که میخواهید بخاطر بدآموزی به دکتر اخطار بدین؟ اخطار را خودتون میدونید فقط بن شون نکنید اینجا زیاد باهاشون کار داریم. .![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
من شدیدا احساس مسئولیت می کنم که بهشون اخطار بدم!! ولی سیستم اینجا اجازه انتقاد از بزرگان رو به ما نمیده!!! ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۲۸ دى ۱۳۹۰ ۰۹:۴۱ ب.ظ
من کلا از این سریالها که همش غم وغصه است خوشم نمیاد قبل از خواب اینا رو ببیینیم بعدش بریم بخوابیم تا فردا تو مغزمون همینها می چرخه.تو اخبار ۲۰:۳۰ یه بار داشت در مورد سریالهای شبکه های مختلف تلویزیون می گفت خودشون می گفتند که همه سریالهاشون همین شده.مثلا این سریال جمعهها چی بود اهان ستایش همش بدبیاری و ناراحتی و غصه اخه مگه مردم خودشون کم غم و غصه دارند که اینا رو هم ببینند .نظر من بود لزوما نباید درست باشه : من دوباره نظر دادم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Sunshine Off - 28 دى ۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ ب.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۰ ۰۹:۴۱ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: من کلا از این سریالها که همش غم وغصه است خوشم نمیاد قبل از خواب اینا رو ببیینیم بعدش بریم بخوابیم تا فردا تو مغزمون همینها می چرخه.تو اخبار ۲۰:۳۰ یه بار داشت در مورد سریالهای شبکه های مختلف تلویزیون می گفت خودشون می گفتند که همه سریالهاشون همین شده.مثلا این سریال جمعهها چی بود اهان ستایش همش بدبیاری و ناراحتی و غصه اخه مگه مردم خودشون کم غم و غصه دارند که اینا رو هم ببینند .نظر من بود لزوما نباید درست باشه : من دوباره نظر دادم ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
منم باهات موافقم.من خودم زیاد اهل فیلم دیدن نیستم به هر حال یک موقع که حوصله آدم سرمیره میخوادتلویزیون روشن کنه حالش با دیدن این فیلمها بدترمیشه.....فکر کنم تا چند وقت دیگه خندیدن وشادبودن هم ممنوع کنن بخاطرهمین دارن با این فیلم هازمینه اون را فراهم میکنن.
|