|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 30 آبان ۱۳۹۴ ۰۹:۰۷ ب.ظ
(۳۰ آبان ۱۳۹۴ ۰۵:۰۶ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: بخت و اقبال تو خیلی جاها دست خود ماست تو قران هم اومده ما سرنوشت هیچ قومی رو تغییر نمی دیم مگر اینکه خودشان بخواهند
خودمان باید یه کاری رو انجام بدیم یا ندیم خودمان باید یه چیزی رو فراموش کنیم یا نکنیم ولی ما انسان ها با خودخواهی خودمون داریم راه اشتباه رو میریم پس بخت و اقبال دست ماست
خیلی قشنگ گفتین مرسی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samane .gh - 30 آبان ۱۳۹۴ ۱۰:۰۸ ب.ظ
گفتم ای دل، نروی؟
خار شوی، زار شوی
بر سرِ آن دار شوی
بی بَر و بی بار شوی
نکند دام نهد؟
خام شوی، رام شوی؟
نپَری جلد شوی،
بی پر و بی بال شوی؟
نکند جام دهد؟
کام دهد، ازلب خود وام دهد؟
در برت ساز زند، رقص کند،
کافر و بی عار شوی؟
نکند مست شوی؟
فارغ از این هست شوی؟
بعد آن کور شوی،
کر شوی، شاعر و بیمار شوی؟
نکُنَد دل نکَنی،
دل بکَنَد،
بهرِ تو دِل دِل نَکُنَد؟
برود در بر یار دگری،
صبح که بیدار شوی؟؟!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 30 آبان ۱۳۹۴ ۱۱:۵۴ ب.ظ
خسته میشه ادم از انسان نماهای متظاهری که تا وقتی کاراشونو سروسامون میدی قربون صدقه ادم میشن ولی وای به روزی که حالت خوش نباشه نتونی درخواستشون اجابت کنی ،اونوقتِ که با تیکه و کنایه هاشون جگرمیسوزونن ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 01 آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۲۰ ق.ظ
هیچ چیز بهتر از خوندن خود documentation نمیشه !
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NULL! - 01 آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۴۳ ب.ظ
من به آمار زمین مشکوکم اگر این سطح پر از آدمهاست پس چرا این همه آدم تنهاست؟!
سهراب سپهری
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - zorkide - 02 آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۴ ق.ظ
خدا بزرگتر و رحیمتر و بی نظیرتر از چیزیه که فکرشو میکنی. اگه حرکت کنی شک نکن جز برکت چیزی از نخواهی دید. اینو به عینه دیدم و درک کردم وقتی بزرگترین معجزه زندگیمو بهم داد.
پس از بخت و اقبال شکوه نکن و حرکت کن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 02 آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۵۹ ق.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۲۰ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: هیچ چیز بهتر از خوندن خود documentation نمیشه !
فیلم اموزشیشم کنارش باشه عالیهههه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - arefeh.hp - 02 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۶ ق.ظ
دلم از نامردی هایی که میبینم خیلی گرفته ولی هیچ کاری هم نمیشه کرد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 02 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ق.ظ
بعد از سالها، چندشبی بود که شیر میخوردم اونم بخاطر اینکه دهه اول ماه محرم سرماخوردم و همچنان سرفه میکردم و هر راهی رو امتحان کردم خوب نشد، خانمی بهم گفت که داخل شیر ولرم به اندازه سر قاشق چایخوری زردچوبه بریزم و بخورم، خوب میشه، من هم گفتم بگذار اینم امتحان کنم، البته قبلا تو فیلمهای هندیم شنیده بودم زردچوبه رو تو آب ولرم بریزی و بخوری خوبه، سرچ هم کردم، دیدم چیز خوبیه، خلاصه امتحان کردم و واقعا هم موثر بود
دقایقی پیش باز رفتم شیر بردارم و بجوشونم، دیدم رو بطری شیر نوشته "از گرم کردن شیر خودداری شود. خنک بنوشید" : |||
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 02 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۵۶ ق.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: بعد از سالها، چندشبی بود که شیر میخوردم
شیر واسه شما جوونا خوبه، بخورید تا وقتی مثل ما پیر شدید استخوون لرزه نگیرید
یاد ایام جوانی به خیر که به بطالت گذشت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 02 آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۰۱ ق.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۵۶ ق.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: (02 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: بعد از سالها، چندشبی بود که شیر میخوردم
جوونی کجا بود
راستی شما نبودید بهم گفتید براتون دعا کنم ارشد قبول شید، شیرینیشو میدید، اشتباه نکنم امیر کبیر هم میخواستید.
خب میبینم که وضعیتتون رو زدید دانشجوی ارشد خب دیگه واضحتر میشه این که شیرینیمون رو بدید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 02 آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۱۵ ق.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۰۱ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: (02 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۵۶ ق.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: (02 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: بعد از سالها، چندشبی بود که شیر میخوردم
جوونی کجا بود
راستی شما نبودید بهم گفتید براتون دعا کنم ارشد قبول شید، شیرینیشو میدید، اشتباه نکنم امیر کبیر هم میخواستید.
خب میبینم که وضعیتتون رو زدید دانشجوی ارشد خب دیگه واضحتر میشه این که شیرینیمون رو بدید
بی زحمت یه دعا دیگه هم بکنید که دعای قبلی تون بی اثر باشه وگرنه با این سرنوشتی که واسه من رقم زدید دچار عذاب الهی میشید
حالا من ندونسته یه چیزی گفتم، شما چرا همچین دعایی کردید
از شیرینی گرفتن منصرف شدید یا بازم ادامه بدم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 02 آذر ۱۳۹۴ ۰۹:۵۷ ق.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۰۱ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: جوونی کجا بود
تا فرصت هست بگم وستا جون برا من هم دعا کنید که سال دیگه من هم آواتارم را تغییر بدم اونم از نوع تهران
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - tabassomesayna - 02 آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۲ ق.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: بعد از سالها، چندشبی بود که شیر میخوردم اونم بخاطر اینکه دهه اول ماه محرم سرماخوردم و همچنان سرفه میکردم و هر راهی رو امتحان کردم خوب نشد، خانمی بهم گفت که داخل شیر ولرم به اندازه سر قاشق چایخوری زردچوبه بریزم و بخورم، خوب میشه، من هم گفتم بگذار اینم امتحان کنم، البته قبلا تو فیلمهای هندیم شنیده بودم زردچوبه رو تو آب ولرم بریزی و بخوری خوبه، سرچ هم کردم، دیدم چیز خوبیه، خلاصه امتحان کردم و واقعا هم موثر بود
خیلی ممنون که گفتید.منم از دست سرفه های سرماخوردگیِ یه ماه پیش اعصابم خردِ.امتحان میکنم ایشالا جواب بده.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 02 آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۵ ب.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۱۵ ق.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: از شیرینی گرفتن منصرف شدید یا بازم ادامه بدم
عطایش را به لقایش بخشیدیم
(۰۲ آذر ۱۳۹۴ ۰۹:۵۷ ق.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: تا فرصت هست بگم وستا جون برا من هم دعا کنید که سال دیگه من هم آواتارم را تغییر بدم اونم از نوع تهران
انشاالله سال دیگه تهران اومدی شیرینیم رو میگیرم
(۰۲ آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۲ ق.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: خیلی ممنون که گفتید.منم از دست سرفه های سرماخوردگیِ یه ماه پیش اعصابم خردِ.امتحان میکنم ایشالا جواب بده.
خواهش میکنم. به مخلوط شیر و زردچوبه، میتونی عسل هم اضافه کنی. چند شب، قبل از خواب این نوشیدنی رو بخور، انشاالله زودی خوب میشی، روی من که زود اثر گذاشت. به جز سرفه، کلا برای روند بهبود سرماخوردگی موثر هست.
|