اعلام نتایج نهایی ارشد - نسخهی قابل چاپ |
اعلام نتایج نهایی ارشد - matt2007 - 05 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۰۶ ب.ظ
دوستانی که امیرکبیر بیان هفته آخر شهریور کلاسه نه هفته اول مهر ) طبق تجریه هم موقع ثبت نام ریزنمرات رسمی نمی خوان. اون روز کسایی بودن که ریزنمرات نداشتن بهشون گفتن برین از همون پرتال آموزشیتون فعلا یه پرینت بیارین تا درس ها رو تطبیق بدیم پیش نیاز ها معلوم بشه . بودن کسایی که گفتن اون کار رو هم نمیتونیم بکنیم که دیگه نفهمیدم چی شد در نهایت |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - hatame - 05 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۰۴ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۵۲ ب.ظ)dr.a_AI نوشته شده توسط:(05 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۴۳ ب.ظ)hatame نوشته شده توسط:(05 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۵ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط:(04 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۱۴ ب.ظ)hatame نوشته شده توسط: من همین الان فال حافظ گرفتم، حافظ میگه:شما کلن با این رتبه غم مخور! اخه صنعتی اصفهان کلا تا ندونه کجا قبول شدی نه گواهی فراغت التحصیل بهت میده نه ریز نمره، از مدلرک ثبت نام فقط عکس و شنتسنامه دارم صنعتی اصفهانم از قبله مهر شروع میشه خیلی هم جدی تر از وسط ترمه |
اعلام نتایج نهایی ارشد - omid93 - 05 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۴۸ ب.ظ
سلام ترم اول میشه مرخصی گرفت؟؟؟؟؟ |
اعلام نتایج نهایی ارشد - pe.esf - 05 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۵۲ ب.ظ
سلام کسی میدونه در چه صورت پیش نیاز میخوری ؟ |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - Mahsash - 05 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۵۵ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۵۲ ب.ظ)pe.esf نوشته شده توسط: سلام کسی میدونه در چه صورت پیش نیاز میخوری ؟سلام. یه جا نوشته بود که درسی که تو کارشناسی زیر ۱۲ پاس کرده باشین رو باید دوباره پاس کنین. (طبیعتا نه هر درسی. هر دانشگاهی یه سری درس رو مشخص کرده که اگر نمرهی آدم تو کارشناسی کمتر از ۱۲ بوده باشه تو اون درسها، پیشنیاز میخوره.) ولی خب این ۱۲ه هم یه عدد ثابتی نیستش. یعنی به تشخیص دانشگاه بستگی داره. |
اعلام نتایج نهایی ارشد - Behnam - ۰۵ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۰۰ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۴۲ ق.ظ)Mahsash نوشته شده توسط: لی اندر باب زود و دیر رفتن سر کلاس واقعا نمیدونم چی بگم...یه جوری صحبت میکنین همگی انگار که خیلی افتخار داره دیر رفتن و کلاس پیچوندن و ... . و اگر انجام ندادن این کارها نشانهی بچه بودنه من به بچه بودنم افتخار میکنم. چون من معتقدم باید آدم وظیفهی دانشجوییش رو به درستی انجام بده.... |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - pparadise - 05 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۱۲ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۰۴ ب.ظ)hatame نوشته شده توسط:صنعتی برخوردش موقع فارغ التحصیلی از زمین تا اسمون با زمان دانشجویی فرق داره! سخت نمیگیرن کار ادمو راه میندازن!(05 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۵۲ ب.ظ)dr.a_AI نوشته شده توسط:(05 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۴۳ ب.ظ)hatame نوشته شده توسط:(05 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۵ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط:(04 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۱۴ ب.ظ)hatame نوشته شده توسط: من همین الان فال حافظ گرفتم، حافظ میگه:شما کلن با این رتبه غم مخور! ولی اگه تسویه نکرده باشی فک کنم یه چندروزی طول میکشه که مدرک موقتو بدن! اما اگه تسویه کردی برو اموزش کل همون موقع تحویلش میدن! |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - pezhman.m-AI - 05 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۳۴ ب.ظ
بچه ها خیالتون راحت، من مطمئنم جوابا نهم میاد.. باور کنید راست میگم، من حسم بهم دروغ نمیگه. دیگه نگران نباشید. |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - xathura - 05 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۵ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۳۴ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: بچه ها خیالتون راحت، من مطمئنم جوابا نهم میاد.. باور کنید راست میگم، من حسم بهم دروغ نمیگه. دیگه نگران نباشید.دوست عزیز ، اینو که خود سنجش اعلام کرد ) |
اعلام نتایج نهایی ارشد - shamim_70 - 05 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۰ ب.ظ
منکه اصلا سرسوزنی منتظر نیسمممممم دی: (۰۵ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۰۰ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: تا شروع ترم دو یه کله میدوئیدم ماشالا انرژی مهندسسسسسسسسسسسس... |
اعلام نتایج نهایی ارشد - khordad.girl - 05 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۵۵ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۴۲ ق.ظ)Mahsash نوشته شده توسط:افتخار نداره،اما تابع جمع بودن یه چیز جداست،من خودم با این که دانشجوی شهر خودم بودم همیشه صب میکردم بچه های شهرای دیگه برسن بعد هماهنگ میکردیم باهم بریم سر کلاس، خوده من ۴ و ۸ مهر دوتا از بزرگترین مراسمای زندگیم هست...که مجبور میشم هفته اول مهر غیبت کنم،و ازین بابت ناراحتم پس نه شاخم نه خفنم نه واسم افتخاره،اما دوس دازم اون کلاس منسجم و یه دست کارشناسی رو بازم تجربه کنم(04 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۳۰ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط:مرسی ممنون :دی استادایی که باید باهاشون درس بردارم هیچ کدوم گیر نیستن. ولی کلا من اصلا قصد دیر اومدن ندارم به خدا! خیلی بدم میاد چیزی رو از وسط شروع کنم! همیشه میخوام از اول شروع هر چیزی حضور داشته باشم! من فقط اولش یه جمله گفتم که امیدوار بودم برای ورودیها با بقیه شروع نشه کلاسها همین! بعد هی کش اومد و بهم یه سری حرف زدن که واقعا متعجب شدم...بعد البته بعدش جواب خودمو گرفتم! چون درسایی که تو ارشد ارائه میشه ترم اول و غیر اول نداره و ترتیب خاصی نداره برداشتنشون، در نتیجه سر هر کلاس هم دانشجوی ترم یکی هست هم ترم ۳ی واسه همین نمیشه که کلاسای ورودیها دیرتر شروع بشه.(04 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۴۴ ب.ظ)Heeraad نوشته شده توسط:در مورد سؤال اون کاربر هم، استادهای دانشگاه خودتون رو میشناسید و میدونید کدوم ممکنه مشکلساز بشه که البته اونا رو هم میتونید هماهنگ کنید از قبل و حداقل ۲ هفته رو کنار میان. یا اینکه میتونید درس رو بعد از حذف و اضافه بردارید. تمرین هم خیلی بعیده ۲ هفتهی اول بدن تازه میتونید با TA صحبت کنید آوانس بده(04 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۰ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: یعنی این تایپیک رو خوندم دلم شاد شد. یعنی بعضیا از ترم ۱ کارشناسی هیچ فرقی نکردن . شماها همتون هفته اول میرین؟؟؟؟شما الان خفنی مثلا؟ |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - pezhman.m-AI - 06 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۲۲ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۵ ب.ظ)xathura نوشته شده توسط:(05 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۳۴ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: بچه ها خیالتون راحت، من مطمئنم جوابا نهم میاد.. باور کنید راست میگم، من حسم بهم دروغ نمیگه. دیگه نگران نباشید.دوست عزیز ، اینو که خود سنجش اعلام کرد ) من به سنجش کاری ندارم، نتایج نهم میاد. حالا میبینید |
اعلام نتایج نهایی ارشد - shervak90 - 06 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۴۳ ق.ظ
با سلام به همه ی بچه های کنکوری سال ۹۴ امیدوارم که همگی امسال همون دانشگاهی که انتظارش رو دارید قبول شید من عضو جدید هستم خواستم ازتون راهنمایی بگیرم به علت اینکه شاغلم فرصت نمیشه واسه روزانه بخونم کسی از رتبه قبولی غیر انتفاعی جهاد اهواز خبر داره؟ میخوام درسارو گلچین کنم رشته ام نرم افزار به نظرتون چه درسایی رو بیشتر بخونم؟ اگه کسی اطلاعات درست داره راهنماییم کنه ممنون میشم |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - xathura - 06 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۲۱ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۴۳ ق.ظ)shervak90 نوشته شده توسط: با سلام به همه ی بچه های کنکوری سال ۹۴ امیدوارم که همگی امسال همون دانشگاهی که انتظارش رو دارید قبول شیدشما این سوالو تو بخش سوالات و درخواست ها مطرح کنی، بهتر جواب می گیری. نظر شخصی من اینه که هیچ درسی (غیر ریاضی) کنار گذاشته نشه. فقط عمق مطالعه رو کم کنید.دو درس از ریاضی رو کنار بذارید (پیشنهاد من مهندسی و محاسباته) موفق باشید. (۰۶ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۲۲ ق.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط:سر کار گذاشتی دوست عزیز؟ خود سنجش گفت نهم دیگه )(05 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۵ ب.ظ)xathura نوشته شده توسط:(05 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۳۴ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: بچه ها خیالتون راحت، من مطمئنم جوابا نهم میاد.. باور کنید راست میگم، من حسم بهم دروغ نمیگه. دیگه نگران نباشید.دوست عزیز ، اینو که خود سنجش اعلام کرد ) |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - dr.a_AI - 06 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۳۵ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۲۱ ب.ظ)xathura نوشته شده توسط:(06 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۲۲ ق.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط:سر کار گذاشتی دوست عزیز؟ خود سنجش گفت نهم دیگه )(05 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۵ ب.ظ)xathura نوشته شده توسط:(05 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۳۴ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: بچه ها خیالتون راحت، من مطمئنم جوابا نهم میاد.. باور کنید راست میگم، من حسم بهم دروغ نمیگه. دیگه نگران نباشید.دوست عزیز ، اینو که خود سنجش اعلام کرد ) چل بازیه برادر |