تالار گفتمان مانشت
مسایل مربوط به تغییر ضرایب و گرایش های کنکور آی تی و مهندسی کامپیوتر - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: اعلام حضور افراد معترض واقعی - jaber - 24 آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ب.ظ

(۲۴ آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۴۵ ب.ظ)s0r0ush666 نوشته شده توسط:  از صبح تا الان توی این سایت و سایت های خبریم ببینم خبری شده یا نه
فقط امیدوارم دوستان دست پر برگردند...

تونستی چیزی پیدا کنی ؟

اعلام حضور افراد معترض واقعی - ریحان - ۲۴ آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۵۴ ب.ظ

چه خبر؟ کاش یکی بسته اینترتی داشت همزمان که توی سازمان سنجش بودین اطلاع رسانی میکردین به ما...

اعلام حضور افراد معترض واقعی - khordad.girl - 24 آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۵۴ ب.ظ

بچه ها کسی شماره ای از افرادی که رفتن واسه اعتراض نداره؟
بابا تا کی باید تو سردرگمی بمونیم؟ من الان ۷۵ درصد منطقی رو خوندم میخوام تکلیف خودمو بدونم نظریه رو شرو کنم یا نه Sad(

RE: اعلام حضور افراد معترض واقعی - s0r0ush666 - 24 آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ ب.ظ

(۲۴ آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ب.ظ)jaber نوشته شده توسط:  
(24 آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۴۵ ب.ظ)s0r0ush666 نوشته شده توسط:  از صبح تا الان توی این سایت و سایت های خبریم ببینم خبری شده یا نه
فقط امیدوارم دوستان دست پر برگردند...

تونستی چیزی پیدا کنی ؟

نه! انگار نه انگار این همه از بچه ها ایمیل زدن به سایت های خبری!Dodgy یک خبر کوتاه هم نبود.. در مورد امروزم که کلا هیچ

اعلام حضور افراد معترض واقعی - jaber - 24 آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۵۸ ب.ظ

همه دارن از مرتضی پاشایی میگن و انرژی هسته ای و داعش و . . . یکی نیست بیاد بگه درده اینا چیه

اعلام حضور افراد معترض واقعی - A V A - 24 آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۰۶ ب.ظ

من متاسفانه نتونستم برم، امیدوارم بچه ها تونسته باشن کاری کنن
و امیدوارم اتفاق بدی هم براشون نیوفتاده باشه

اعلام حضور افراد معترض واقعی - mary1234 - 24 آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ

ناامید نشین.... ایشاالله تلاش بچه ها و رفتنشون اثر بخش میشه

اعلام حضور افراد معترض واقعی - nima88 - 24 آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۲۶ ب.ظ

بچه هاااااا خواش میکنم بگید فردام مهلت واسه ثبت نام هست یانه؟؟؟؟؟؟؟؟ ضــــــــــــــــــــــروریه

اعلام حضور افراد معترض واقعی - newuser - 24 آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۳۱ ب.ظ

(۲۴ آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۲۶ ب.ظ)nima88 نوشته شده توسط:  بچه هاااااا خواش میکنم بگید فردام مهلت واسه ثبت نام هست یانه؟؟؟؟؟؟؟؟ ضــــــــــــــــــــــروریه
بله فرصت ثبت نام تا ساعت ۲۴ یکشنبه هست

اعلام حضور افراد معترض واقعی - explorer - 24 آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۳۳ ب.ظ

(۲۴ آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۲۶ ب.ظ)nima88 نوشته شده توسط:  بچه هاااااا خواش میکنم بگید فردام مهلت واسه ثبت نام هست یانه؟؟؟؟؟؟؟؟ ضــــــــــــــــــــــروریه

عزیز دله برادر سایت سنجش واسه همچین مئاقعی خوبه والا
بله تا ساعت ۲۴ روز یکشنبه وقت هست

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

اعلام حضور افراد معترض واقعی - khordad.girl - 24 آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۳۸ ب.ظ

ساعت ۲/۳۰ ینی هیچکس برنگشته ؟ :-(

اعلام حضور افراد معترض واقعی - ریحان - ۲۴ آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۴۳ ب.ظ

جالبه...دقت کردین اخبار ساعت ۲ را؟؟؟
اینا تا به اسمون ایتالیا و فضولات برندگانش هم کار دارن...خیلی هم علاقه دارن از لغات ترسناک و وحشتناک در مورد کشورهای اروبایی صحبت کنن.و بگن اونا خیلی بدبختن
اما به زمین کشور خودمون و مشکلات جوانهای مرز و بوممون اهمیت نمیدن و اسم هم نمیبرن ....
میدونین دوستان.کافی بود این تجمع رو توی یکی از کشورهای اروبایی مخصوصا امریکا انجام میدادین..الان تیتر اول همه ی خبر گذاریهامون بودین اونم به مدت حداقل یه هفته.

RE: اعلام حضور افراد معترض واقعی - f2000 - 24 آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۵۱ ب.ظ

(۲۴ آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۴۳ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط:  جالبه...دقت کردین اخبار ساعت ۲ را؟؟؟
اینا تا به اسمون ایتالیا و فضولات برندگانش هم کار دارن...خیلی هم علاقه دارن از لغات ترسناک و وحشتناک در مورد کشورهای اروبایی صحبت کنن.و بگن اونا خیلی بدبختن
اما به زمین کشور خودمون و مشکلات جوانهای مرز و بوممون اهمیت نمیدن و اسم هم نمیبرن ....
میدونین دوستان.کافی بود این تجمع رو توی یکی از کشورهای اروبایی مخصوصا امریکا انجام میدادین..الان تیتر اول همه ی خبر گذاریهامون بودین اونم به مدت حداقل یه هفته.

بدبختی سایر کشورها مقدمتره

اعلام حضور افراد معترض واقعی - afshin3422 - 24 آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۵۲ ب.ظ

سلام
بابا دوستان یکم صبر کنید
یکم معقول باشید هر خبری بشه که فورا واسه پخش آماده نمیشه
بعدشم اخبار ۱۴ که مال این چیزا نیست منتظر باشید اخبار ۲۰/۳۰ اونم احتمال داره امروز آماده نشه

RE: اعلام حضور افراد معترض واقعی - saber1366 - 24 آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۵۳ ب.ظ

(۲۴ آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۴۳ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط:  جالبه...دقت کردین اخبار ساعت ۲ را؟؟؟

آره من دیدم حالم بد شد با این خبرشون دیگه نتونستم غذا بخورم
براشون متاسفم