کاریکاتور و تصاویر خنده دار - نسخهی قابل چاپ |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - انرژی مثبت - ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۵۱ ب.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۱ ب.ظ)mahi_24 نوشته شده توسط: بدون شرحماشالله چقدر هنرمندند ایشون به این میگن استفاده از فرصت ها من هر چی دقت کردم نفهمیدم چی می بافن!!!! دوستان نظری بدیم ببینیم چی می تونه باشه؟!!! البته با توجه به رنگش همه چی نمی تونه باشه |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - mahi_24 - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۳۵ ب.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۵۱ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: ماشالله چقدر هنرمندند ایشون به این میگن استفاده از فرصت ها بله البته عنوانش این بود:"مرد هم مردای قدیم":P ولی عوضش کردم دوستامون بدشون نیاد |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - farazin - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۳۸ ب.ظ
هرکی بتونه این عکس و ترجمه بکنه ۲۰% تاثیر مثبت تو رتبه ارشد داره [attachment=3107] |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - mahi_24 - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۱۰ ب.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۳۸ ب.ظ)farazin نوشته شده توسط: هرکی بتونه این عکس و ترجمه بکنه ۲۰% تاثیر مثبت تو رتبه ارشد داره جدایی نادر از سیمین |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - farazin - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۱۳ ب.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۱۰ ب.ظ)mahi_24 نوشته شده توسط:(13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۳۸ ب.ظ)farazin نوشته شده توسط: هرکی بتونه این عکس و ترجمه بکنه ۲۰% تاثیر مثبت تو رتبه ارشد داره قبول نیس شما دیدین ۲۰% تاثیر منفی واستون در نظر می گیریم |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - Masoud05 - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۱۳ ب.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۳۸ ب.ظ)farazin نوشته شده توسط: هرکی بتونه این عکس و ترجمه بکنه ۲۰% تاثیر مثبت تو رتبه ارشد داره کیلویی تراز میدن دیگه |
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - انرژی مثبت - ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۸ ب.ظ
این عکس سمت راستی جمع و جور نشستن تا همه تو عکس بیفتن فکر کنم |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - farazin - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۲۹ ق.ظ
[attachment=3119] این عکس، آخرین کشف اخترشناسان است. عکسی از سیاره ای که نزدیکترین سیاره به کره زمین است و تا کنون برای میلیونها سال در میان غبار ناپدید بوده است. ناسا اعلام کرده است که این عکس شگفت آور را از سیاره تازه کشف شده "دیگزون" در همسایگی زمین گرفته است. . . . . . . . . . . شوخی کردم این عکس تصویر زیر ماهیتابه هست و هیچ ارتباطی با سیاره نداره )))) |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - alidata - 15 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۵۲ ق.ظ
سیر تکامل مقنعه دختر خانم های ایران : |
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - diligent - 15 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۴۴ ب.ظ
@ saeedeh 123 : خیلی باحال بود ، کلی خندیدم |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - انرژی مثبت - ۱۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۶ ب.ظ
|
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - انرژی مثبت - ۱۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۴ ب.ظ
|
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - maryami - 15 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۳ ب.ظ
|
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - saeed_435 - 15 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۰ ب.ظ
(۱۵ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۵۲ ق.ظ)alidata نوشته شده توسط: سیر تکامل مقنعه دختر خانم های ایران : بینیشو عمل کرده خوشگل شده |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - Potential - 16 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۰۱ ب.ظ
..... |