تالار گفتمان مانشت
اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - mm123456789 - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ق.ظ

(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  اقا صبور چی باشیم. من میگم بگو ۳۰ شهریور میاد
این طور همه رو گذاشتن تو خماری که یک روزی قرار هست بیاد.
اصلا جزئیات هم نمیگن

دوستان شاید این حمعه بیاید شاید جمعه بعدSmile

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - Pegasus - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ب.ظ

(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ق.ظ)mm123456789 نوشته شده توسط:  
(13 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  اقا صبور چی باشیم. من میگم بگو ۳۰ شهریور میاد
این طور همه رو گذاشتن تو خماری که یک روزی قرار هست بیاد.
اصلا جزئیات هم نمیگن

دوستان شاید این حمعه بیاید شاید جمعه بعدSmile

خدا از دهنتون بشنوه بلکه بیاد بخدا خسته شدیم دیشب خواب دیدم یا تهران مرکز قبول میشم یا ارومیه !
نمیدونم کدومش میشه...

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - irera - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ ب.ظ

صبور باشید صبور باشید!! اعصاب همه رو خورد کردند که صبور باشید ! خب شما بجنبین یکم خسته شدیم !!!

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - kakoli19 - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ب.ظ

جا داره یک خسته نباشید به سنجش بگم بابت تمام برنامه ریزی هاش بابت اعلان نتایج ارشد نه دانشگاه آزاد که همیشه به صورت نیمه شفاف صحبت میکنه مثلا اگه هوا آفتابی بود ودمای هوا ۳۵ درجه بود و خورشیدکامل نمیان بود وزلزله یا بلا های طبیعی نبود نتایج از ۱۳ به بعد اعلام میشه حالا کی اعلام میشه خدا میدانه

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۴ ب.ظ

آدم دوست داره از عصبانیت ، یک کیلو تریاک بکشه تا کار اینها از سرش بپره

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - olom tahghighat - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۷ ب.ظ

(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ ق.ظ)HamedNet نوشته شده توسط:  دکتر علوی فاضل به روابط عمومی معاونت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با توجه به اینکه رشته/ محل های اعلام شده برای آزمون کارشناسی ارشد و دکتری افزایش یافته ، زمان اعلام نتایج به تعویق افتاده است. لذا از داوطلبان می خواهیم که صبر و شکیبایی داشته و منتظر اعلام نتایج در موعد مقرر باشند. علوی فاضل در ادامه افزود: افزایش رشته/ محل ها باعث ایجاد فرصت های جدید برای داوطلبان است، لذا این تعویق به وجود آمده در اعلام نتایج به نفع آنان خواهد بود. معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی توصیه کرد: داوطلبان کلیه آزمون های دانشگاه آزاد اسلامی برای آگاهی از زمان اعلام نتایج می توانند به سایت روابط عمومی معاونت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
، خبرگزاری آنا، ایسکانیوز و روزنامه فرهیختگان مراجعه کنند. وی در پایان اظهار امیدواری کرد: با فرا رسیدن زمان اعلام نتایج کلیه آزمون های دانشگاه آزاد اسلامی و افزایش ظرفیت ها و رشته/ محل های جدید بویژه در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی رضایت تعداد بیشتری از داوطلبان فراهم خواهد آمد.

جمعه هم منتظر نباشید
معاونت سنجش اعصاب داوطلبان دانشگاه آزاد اسلامی
این که میگید یعنی پس کی میاد ای خدااااااااااااااااااااااااا کاش اصن نمیگفتن قراره بیاد میگفتن ۲۵ شهریور چمدونم ی روزی ک درست باشه و بیاد انتظار ادمو از پا درمیاره ...

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - olom tahghighat - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ب.ظ

(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۴ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  آدم دوست داره از عصبانیت ، یک کیلو تریاک بکشه تا کار اینها از سرش بپره
بکشی بعد اینکه تموم شدو سرحال شدی دوباره میبینی نتایج نیومده پس همون از اول خودتو بکشی فک کنم بهتر باشه...

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۱ ب.ظ

(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ب.ظ)olom tahghighat نوشته شده توسط:  
(13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۴ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  آدم دوست داره از عصبانیت ، یک کیلو تریاک بکشه تا کار اینها از سرش بپره
بکشی بعد اینکه تموم شدو سرحال شدی دوباره میبینی نتایج نیومده پس همون از اول خودتو بکشی فک کنم بهتر باشه...
این آواتار که گذاشتی،وقتی نتایج اومد ، از استرس همین طور ی به مانتیور نگاه میکنی

Re: RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - HamedNet - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۳ ب.ظ

(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۰ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط:  اه...

حتی نمیتونم روی بقیه کارام تمرکز کنم...
دقیقا از هشتم تا الان فقط رو اعصاب ما پیاده روی کردن
هر روز امروز فردا کردن
یه زمانی مشخص کن تا ادم تکلیفشو بدونه

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - olom tahghighat - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۴ ب.ظ

(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۱ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  
(13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ب.ظ)olom tahghighat نوشته شده توسط:  
(13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۴ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  آدم دوست داره از عصبانیت ، یک کیلو تریاک بکشه تا کار اینها از سرش بپره
این آواتار که گذاشتی،وقتی نتایج اومد ، از استرس همین طور ی به مانتیور نگاه میکنی
اره دیگه برا همون گذاشتم فک کنم همه به سرحد دیوانگی رسیدن بعد میگن چرا جوونا اعصاب ندارن این روزا بخاطر کارای ایناست دیگه....

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ب.ظ

میگم حداقل به پهنای باند سایتشون رحم کنن. فکر کنم چند صد گیگابایت مفت سوزوندند رفت

Re: RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - HamedNet - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ب.ظ

(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  میگم حداقل به پهنای باند سایتشون رحم کنن. فکر کنم چند صد گیگابایت مفت سوزوندند رفت
بعدا تو شهریه ازمون میگرن

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - neda_Network - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ب.ظ

دوسدارم بمیرم فقط همین

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ب.ظ

بچه ها نتایج اعلام شد. من قبول شدم..

Re: RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - HamedNet - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ ب.ظ

(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  بچه ها نتایج اعلام شد. من قبول شدم..
آرههههههههه
عجب سرعت عملی