|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - maryam.raz - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۴ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: چنتا از بچه ها دیگه چرا نیستن؟نوک مانشت نشستن درس میخونن! یعنی من پست های شمارو میبینم همش فکر میکنم riemane هست. |
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - good-wishes - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۴ ب.ظ
یه آمار فانتزی میزان فعالیت کاربرانی که بیش از ۱۰ ارسال داشتند در این تاپیک ![]() تعداد ارسال # کاربر hosshah ۱۴۷ masoud67 ۱۲۴ Riemann ۱۰۷ unicornux ۱۰۱ fulgent ۸۲ good-wishes ۷۵ hoomanab ۷۵ kh.jafarzade ۷۲ izadan11 ۶۵ explorer ۶۴ neda140781 ۶۴ deadly_s2 ۶۱ sahar_rostami2 ۵۷ abji22 ۵۴ e.shrm ۵۱ sahar-it88 ۴۹ mohammad.ardeshiri ۴۹ mehdi.m2 ۴۶ AEM4949 ۴۰ Mahtab.R ۳۶ iammiti ۳۴ masume_ml ۳۳ ka arman ۳۱ ایزدی ۲۷ Elena_71 ۲۶ maryam.raz ۲۵ zahra2012 ۲۵ dzzv_13 ۲۴ Mehrdad7soft ۲۴ azarakhsh1986 ۲۳ saeidkhan ۲۲ kati ۲۲ El@he ۲۱ jparisa ۲۰ tarane1992 ۲۰ nazanin_sh ۲۰ sand ۲۰ H3NGAM3H ۲۰ Mindhunter ۱۹ pooyaa ۱۸ tayebe68 ۱۸ sh_s ۱۸ zoltrix_66 ۱۷ sara_omd ۱۵ remove ۱۴ *afsoon* ۱۴ bermoda14 ۱۴ نارین ۱۳ soheila2012 ۱۳ eh3an2010 ۱۲ hamedit89 ۱۲ friends ۱۱ vanish ۱۰ هانی الرضا ۱۰ asiehmohammadian ۱۰ bahar1369 ۱۰ اینم کلش مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
Re: RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hoomanab - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۵ ب.ظ)Mahtab.R نوشته شده توسط: میگه اجازه دسترسی ندارم ![]() Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Mänu - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۰ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۵ ب.ظ)Mahtab.R نوشته شده توسط: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. چرا داری هر کی این tlb رو به من فهموند ایشالله خیر دنبا و آخرت نصیبش بشه |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - unicornux - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۰ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۴ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: میزان فعالیت کاربرانی که بیش از ۱۰ ارسال داشتند در این تاپیک۷ تا دیگه ارسال داشته باشم میتونم رو برنز حساب باز کنم! (۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۴ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: نوک مانشت نشستن درس میخونن!جوابتون کاملا منطقی بود! (۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۴ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: یعنی من پست های شمارو میبینم همش فکر میکنم riemane هست.من سه رخم. اون تمام رخه. |
Re: RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hoomanab - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۰ ب.ظ)Mahtab.R نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۵ ب.ظ)Mahtab.R نوشته شده توسط: پیغام میده میگه شما به این قسمت حق دسترسی ندارید. فکر کنم سوال کنکوره ![]() Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - azarakhsh1986 - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۹ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۴ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: یه آمار فانتزی نمیدونم چرا سوزنم رو این ۲۳ گیر کرده..گیر دادم به رتبه جناب admin یعنی میشه ۲۳ شم ؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hosshah - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
من که رکوردمو دارم پس تا چند روز میتونم پست نزارم ![]() هدف کمکه و دیگر هیچ |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - tayebe68 - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ب.ظ
دو سوالی که سال ۹۱ از سیستم آیتی ها حذف شدند می دونید کدوماست ؟؟ و مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - soheila2012 - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۴ ب.ظ
صرفا جهت این که از عدد ۱۳ خارج بشم!! دارم فتوشاپ مطالعه میکنم برای فردا بعد هم باید برم تست های سیستم ۱ و ۲ و بعدش پروژه برای درس های برنامه سازی ۱ و ۳ آماده کنم! هفته ی که در پیش داریم باید به فکر درس های هنرستان بود نه کنکور!! شب بخیر و موفق باشید دوستان. |
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - izadan11 - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ق.ظ
فیلم ها تموم شد و دیگه برم سراغ درس ![]() (۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۴ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:البته مال من مو نبود پشم بود(18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۸ ب.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط: همینو بگو والله.هی راه به راه آواتار عوض میکنن همه شون هم عین همن یه قیافه های عجیب با ۳متر موبنده یه زمانی موهام تا شونه هام بلند بود! به یاد اون دوران از این عکسا میزاریم! ![]() (۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: یه چنتایی از امیر تتلو گوش میدمتسلیت از دست رفتی ![]() (۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۴ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: یه آمار فانتزیمنم جزو ۱۰ تا هستم
|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - mehdi.m2 - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ق.ظ
ای بابا یک روز نبودم ببین چقدر رفتن جلو نگید رفت درس بخونه من بدبخت ترافیکم تموم شد. ![]() حالا یه نگاه به این تست بندازید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. من treap رو از رو پارسه خوندم اونجا فرض کرده تکراری نداریم این جا تکراری داره چطور می شه حلش کرد البته من این کار رو کردم ۲^۲ + ۳^۲ + ۳^۲ شد ۲۰ که گزینه درست هستش ولی نمی دونم از کجا اوردم این فرمول رو هر کاری کردم نفهمید چطوری به این فرمول رسیدم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن: سرم بدجور درد می کنه برم بخوابم ایشا... تا صب خیری پیدا می شه اینو جواب بده |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - dzzv_13 - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ق.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۴ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: یه آمار فانتزیقبول نیست عاقا ایشون از ۷۵ تا پست , ۷۰تاش برا لینک سوالات چندسال اخیر بوده تکراری قبول نیس ![]() ====================== این سه روز رو هم جز روزهای نخونده ببینیم ۵ روز پیش رو چه رقم میخوره .. از فردا پیراهن سیاهم رو کنار میزارم .. الهی فقط به امید تو .. |
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - neda_Network - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۰ ق.ظ
شرمندهexplorerحان داداش رقابت رفاقت نمیشناسه و بابه ثمر رسوندن این پست من شدم نفر دهم و از شما تو پنالتی برم معلومه کیا درس خون ترن ما رتبه کنکورمون شبیه امتیازمون نشه صلوات صب تا شب اینجا پلاسیم الکی خداییش مانشت نبود دق میکردیم
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - mehdi.m2 - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ق.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ق.ظ)dzzv_13 نوشته شده توسط: قبول نیست عاقا ایشون این همه لینک سوالات رو داد اخرش هم لینک سوالات ۹۳ رو به ما نداد
|