|
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - آرتا - ۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۸ ق.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۰ ق.ظ)younes نوشته شده توسط:(14 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ب.ظ)آرتا نوشته شده توسط: من الان دارم ساختمان داده و الگوریتم می خونم. سلام یونس جان. راجب درختان قرمز - سیاه من که میگم بخونیمش چون تو اکثرا کتاب های کنکوری آوردنش.توی قدسی هم هست. ولی در مورد تحلیل سرشکن حتما بخونش .همین کنکور سال قبل یه سوال تو بخش الگوریتم ازش اومد. |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - *farnaz* - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ق.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۸ ق.ظ)آرتا نوشته شده توسط: ولی در مورد تحلیل سرشکن حتما بخونش .همین کنکور سال قبل یه سوال تو بخش الگوریتم ازش اومد. واقعا!!!! میشه تستشو بذارید؟ الان دارم ساختمان گسسته پوران فصل ۴ "مجموعه و روابط" رو میخونم چقدر خوب توضیح داده آدم دلش میخواد تا تش بره، نمیدونم واسه گسسته پوران کافیه یا لازمه گریمالدی رو هم بخونم؟ |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - آرتا - ۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ ق.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ق.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط:(15 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۸ ق.ظ)آرتا نوشته شده توسط: ولی در مورد تحلیل سرشکن حتما بخونش .همین کنکور سال قبل یه سوال تو بخش الگوریتم ازش اومد. سلام اینم همون تستی که گفتم |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - sara_sb92 - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۴۲ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط: بچه ها من از یکشنبه شروع کردم و این هفته اینارو خوندم: سلام. امیدوارم موفق باشی. منم تازه شروع کردم. با توکل و تلاش و صبر ساعت مطالعه رو بالا ببر. یه سوال من کتاب شبکه حقیقت چاپ ۸۶ رو دارم. خیلی فرق داره با امسالش؟ لطفا راهنماییم کنید. مرسی (۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۹ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط: سلام. ببخشید میشه اگه بودجه بندی آی تی پوران بدست آوردی، برا منم بفرستی؟؟؟ ممنون میشم ![]()
|
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - skygirl_00 - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۲۵ ق.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۷ ب.ظ)zes zes zes نوشته شده توسط: سلام واس کنکور احساس کن گسسته پیش نیازه فصلای کتابای دیگس مثلا. جبران میشه یعنی چی؟ یعنی اینکه شما گسسته نخونی و رو ی درسه دیگه سرمایه گذاری کنی. تا جبرانش شه. مثلا یکی از همین بجه ها آقای MRH فکر کنم همچین id فکر کنم ریاضی سفید زده بود !!!اما خوب به جاش بیخیال این ضریب ۲ گسسته و .... نشده بود و تو درس دیگه قویش کرد.شما لا اقل باید ی ریاضی رو بخونی که در صد ریاضیات به سطح معمول همه بچه ها برسه یا نه!! من ک اینطور فکر میکنم. ۲ تا از ریاضیاتو انتخاب کردم که یکیش گسستس. گسسته داری!! اگه نداری برو کتابفروشی لااقل ببینش ببین چطوریه؟ اید دید منفیتو بزار کنار. حالا بیا ،۲،۳ فصلشم شده بخون. مثلا گرافشو.. همین! |
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - pita - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۳۴ ق.ظ
پک کتابای پارسه ای تی چاپ جدید می دونین چنده؟ |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - younes - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ق.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۸ ق.ظ)آرتا نوشته شده توسط: سلام یونس جان. سلام آرتا جان . خیلی ممنونم ازت .من که میخواستم تحلیل سر شکنو دور بزنم ولی نمیشه دیگه ، حالا خوندنش فرض شد ان شاالله حتما میخونمش . |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - آرتا - ۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۴ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۳۴ ق.ظ)pita نوشته شده توسط: پک کتابای پارسه ای تی چاپ جدید می دونین چنده؟ من واسه نرم رو پرسیدم گفتن حدود ۲۴۰ هستش (۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ق.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط: الان دارم ساختمان گسسته پوران فصل ۴ "مجموعه و روابط" رو میخونم چقدر خوب توضیح داده آدم دلش میخواد تا تش بره، نمیدونم واسه گسسته پوران کافیه یا لازمه گریمالدی رو هم بخونم؟ سلام . به نظر من این دیگه بستگی به خودتون داره که چه قد از خودتون راضی هستین که پوران کافیه یا نه. ولی خب یه چیزی که هم هست اینه که شما الان توی این فاز خوندن واسه کنکور نباید انتظار داشته باشین که ۱۰۰ درصد مسلط باشین. اما کتاب گریمالدی یه مزیتی که داره اینه که یه جوری اعتماد به نفستون رو تو این درس قوی می کنه.البته اگه خوب بخونیتش. حداقل من اینو تو حل سوال ها حس کردم . یه نمونش هم همین سوال هایی که بچه ها میزارن تو مانشت ، من که تقریبا مشکلی باهاشون نداشتم. |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - Helmaa - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۳۴ ق.ظ)pita نوشته شده توسط: پک کتابای پارسه ای تی چاپ جدید می دونین چنده؟ حدود ۱۳۰ تومن هست. |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - *farnaz* - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ق.ظ)younes نوشته شده توسط:(15 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۸ ق.ظ)آرتا نوشته شده توسط: سلام یونس جان. نه خوبه CLRS سه جلدی نیست وگرنه کارمون در میومد |
|
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - jameshenas - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ ب.ظ
امروز تا ظهر انتخاب واحد داشتم،۴شنبه و ۵شنبه برداشتم ۱۷ تا....وای خدا نمیدونم با ۴روز اول هفته برای کنکور میرسم یا نه ![]() خدایا خودت کمک ام کن ![]() استرس اینو داشتم که اینم گذاشتم پشت سر کار. شکرت خدا توکل فقط و فقط به خودت
|
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - Mahbanoo313 - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۳۴ ق.ظ)pita نوشته شده توسط: پک کتابای پارسه ای تی چاپ جدید می دونین چنده؟من دو روز پیش از نمایندگی پارسه پرسیدم گفت ۱۲۰ تومن |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - sir_ams - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۱۰ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: امروز تا ظهر انتخاب واحد داشتم،۴شنبه و ۵شنبه برداشتم ۱۷ تا....وای خدا نمیدونم با ۴روز اول هفته برای کنکور میرسم یا نهخوش به حالتون برای من که شده ۱۲ واحد اونم ۱شنبه تا ۴شنبه!! اون همش با فاصله های ۲-۳ ساعتی!! یعنی افتضاحه!!! داغوووووووووووووووووووووووون ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - رعنا - ۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۲۴ ب.ظ
سلام بچه ها انشاالله که همگی موفق و موید باشین و تونسته باشید به برنامه هاتون عمل کنید؛می خواستم به من که از شنبه تا چهارشنبه سرکار هستم (۷-۱۴:۳۰ )واسه یه برنامه ریزی خوب و جامع کمک کنید،کسی هست با شرایط من؟خواهش می کنم کمکم کنید (نمی تونم ارشد رو بیخیال شم)![]() ![]() ![]()
|
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - jameshenas - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۳۵ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۱۰ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط:یعنی خودمو تیکه تیکه کردم این واحدارو جمع کردم...سعی کردم درسایی بردارم که عملی باشه و امتحان تئوری نداشته باشه که بخام برای امتحان بخونم(15 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: امروز تا ظهر انتخاب واحد داشتم،۴شنبه و ۵شنبه برداشتم ۱۷ تا....وای خدا نمیدونم با ۴روز اول هفته برای کنکور میرسم یا نهخوش به حالتون برای من که شده ۱۲ واحد اونم ۱شنبه تا ۴شنبه!! اون همش با فاصله های ۲-۳ ساعتی!! فقط درس پیاده سازی زبان ها نمیدونم چیه که اختیاری بود و از سر ناچاری برش داشتم...خدا بخیر کنه(۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۲۴ ب.ظ)رعنا نوشته شده توسط: سلام بچه هاسلام سخته ولی شدنیه.... ![]() منم مث شما فقط با این تفاوت که دانشجوم..... |