ساختمان داده ها - نسخهی قابل چاپ |
ساختمان داده ها - fatima1537 - 25 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۴۳ ق.ظ
(۲۵ آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۱ ق.ظ)sahar5 نوشته شده توسط: اینا رو از کدوم کتاب یا کجا در میارن نه تو مقسمی هست نه پوران!!بیشتر توی CLRS اینجور مسائل هست. |
RE: ساختمان داده ها - مازیار صفایی - ۲۵ آذر ۱۳۹۰ ۰۳:۴۶ ب.ظ
(۲۵ آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۴۳ ق.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:(25 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۱ ق.ظ)sahar5 نوشته شده توسط: اینا رو از کدوم کتاب یا کجا در میارن نه تو مقسمی هست نه پوران!!بیشتر توی CLRS اینجور مسائل هست. من حتی توی CLRS هم ندیدم! توی کتاب دکتر قدسیه! |
ساختمان داده ها - arezu_2020 - 02 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۵۰ ب.ظ
سلام دوستان کسی هست clrs ترجمه دهقان طرزه و دکتر تابش رو داشته باشه و بخواد بفروشه؟ |
ساختمان داده ها - fatima1537 - 03 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۳۴ ق.ظ
دکتر تابش (تا اونجا که میدونم)این کتاب رو ترجمه نکرده و فقط یه مقدمه روی ترجمه دهقان طرزه نوشته در "بازارچه کتاب" درخواستتون رو توی یک تاپیک جدید اعلام کنید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. (پستتون بعدا پاک خواهد شد) |
RE: ساختمان داده ها - esisonic - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۴۹ ق.ظ
...من که از هر شخص ارشدی میپرسم میگه مقسمی بگیر اگه نفهمیدی در کنارش CLRS زبان اصلی بخون... ... |
دانلود فصل اول داده ساختارها+جلد کتاب و پیشگفتار - mehrdad66 - 13 فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۳۳ ب.ظ
سلام دوستان از سایت دکتر قدسی فایل های زیر رو دانلود کردم که به صورت یکجا به صورت فایل zip در آوردم و حالا با لینک مستقیم میتونید از مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. دانلود کنید.( حجم فایل ۷۰۰ کیلوبایت) ۱− جلد کتاب ۲− فهرست کتاب ۳− پیشگفتار ۴− درباره مولف ۵− نکات کلیدی ۶− فصل اول کتاب داده ساختارها ۷− کتابنامه جزوه دکتر قدسی رو با لینک مستقیم از مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. دانلود کنید. ( حجم فایل ۲.۵ مگابایت) همچنین در مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. تمام اسلایدهای کتاب، کدهای الگوریتم های کتاب(به زبان ++c)، تقویم آموزشی و انیمیشنهای مربوط به کتاب می باشد. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. هم برای کسب اطلاعات بیشتر مشاهده کنید. |
ساختمان داده ها - skygirl_00 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۱۵ ب.ظ
من ساختمان مقسمی دارم . کمه؟ خوبه؟ clrs هم ندارم و شایدم نخوام؟چطوره؟معمولیه دیگه؟ ساختمان پارسه رو هم تهیه کنم کنار مقسمی یا خلاصش که تو نت هست داشته باشم کفایت می کنه پیش مقسمی؟ |
ساختمان داده ها - SaMiRa.e - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۱۵ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: من ساختمان مقسمی دارم . کمه؟ خوبه؟ clrs هم ندارم و شایدم نخوام؟چطوره؟معمولیه دیگه؟ ساختمان پارسه رو هم تهیه کنم کنار مقسمی یا خلاصش که تو نت هست داشته باشم کفایت می کنه پیش مقسمی؟ ببین عزیزم نمیدونم تو قسمت منابع گشتی یا نه ولی من خودم شخصا خیلی جستجو کردم وتقریبابیشترعزیزان نظرشون روی clrs و حل تمرینش بوده و تست هم کتاب پوران . ( البته کتاب دکتر قدسی هم فکرکنم خوب باشه ) |
RE: ساختمان داده ها - yaser_ilam_com - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۰۶ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۱۵ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: من ساختمان مقسمی دارم . کمه؟ خوبه؟ clrs هم ندارم و شایدم نخوام؟چطوره؟معمولیه دیگه؟ ساختمان پارسه رو هم تهیه کنم کنار مقسمی یا خلاصش که تو نت هست داشته باشم کفایت می کنه پیش مقسمی؟کتاب مقسمی برا تست مناسبه البته به پایه خودت مربوطه من پایه درسیم خوب بود بیشتر از همین مقسمی استفاده کردم و هوروویتز ترجمه علیخانزاده و البته ebook و متنهایی هم از اینترنت بر می داشتم . |
RE: ساختمان داده ها - Bache Mosbat - 04 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۰۷ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۱ ب.ظ)elhameli نوشته شده توسط: سلام به همگی به نظرم چهار فصل اول clrs رو بخونین خیلی خوبه. |
ساختمان داده ها - esisonic - 04 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۱ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۲۷ ب.ظ)elhameli نوشته شده توسط: سوالات clrs رو که حل می کنم، به مشکل پیچیدگی زمانی بر میخورم!!! نمی تونم درست استدلال کنمچون قبلش گسسته نخوندی...ساده ترین راه حل پیچیدگی زمان جایگذاریه که تو گسسته خوندم... حتما ً یه ذره گریمالدی بخون!!! |
RE: ساختمان داده ها - ahmadi_development - 04 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۴۹ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۱ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط:دوست عزیز خیلی از تستها این مبحث با جایگذاری حل نمی شه بعضی جاها هم جواب رو خیلی طولانی می کنه(04 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۲۷ ب.ظ)elhameli نوشته شده توسط: سوالات clrs رو که حل می کنم، به مشکل پیچیدگی زمانی بر میخورم!!! نمی تونم درست استدلال کنمچون قبلش گسسته نخوندی...ساده ترین راه حل پیچیدگی زمان جایگذاریه که تو گسسته خوندم... پیشنهاد من جزوه ابراهیمی مقدم که تقریبا کتاب دکتر قدسی رو با لحنی روانتر گفته البته یکسری سوال ها از طریق روش درخت بازگشتی حل می شه که هیچ کتاب فارسی خوب توضیح نداده می تونید اون روش رو از منبع لاتینش مطالعه کنید شاید یاد بگیرید من که خوب درکش نکردم |
ساختمان داده ها - jahad92 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۹ ب.ظ
سلام من تازه به عضویت در اومدم میخواستم بگم کسی جزوه دستنویس استاد طورانی رو داره واسم ایمیل کنه؟ ممنون میشم sana01437@yahoo.com |
RE: ساختمان داده ها - SaMiRa.e - 30 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۳ ق.ظ
سلام بله تا اونجایی که من خبر دارم دوتا ترجمه داره یکی جعفرژادقمی که ترجمه جالبی نیست و یکی هم دهقان طرزه که خودم گرفتمش و فکرکنم بهتر از اولی باشه . در ضمن از لینک زیر هم میتونید کمک بگیرید : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. موفق باشید . |
ساختمان داده ها - mary1 - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ ق.ظ
سلام دوستان من ساختمان داده رو احتمالا از کتاب قدسی می خونم؟ ۱-به نظرتون خوبه؟ ۲-کدوم فصلا رو بخونیم و کدوما حذفه؟ ۳-یه کتابِ تستِ خوبم اگه معرفی کنین ، حللله!! :دی ممنون! |