تالار گفتمان مانشت
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - نسخه‌ی قابل چاپ

درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - m3113 - 16 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۴۷ ق.ظ

مهندسین محترم...
شما چطور تخمین زدیم؟

سوالاش کجاست؟این که فقط کلید!!!

درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - fatima1537 - 16 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۱۴ ب.ظ

(۱۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۴۷ ق.ظ)m3113 نوشته شده توسط:  سوالاش کجاست؟این که فقط کلید!!!
این دفترچه A هست

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - hani89 - 16 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۴۱ ب.ظ

درصدام با گزینه های سنجش:

زبان ۰
ریاضی ۵۵
مشترک ۲۶
تخصصی هوش ۱۶/۶۶۶

معدل : ۱۵/۵۲

۱۲۷ هوش

mohammad_1366 شوخی میکنی با من ؟؟؟
چقدرعالی میشد اگه رتبه ام این میشد Sad

مهستان که میگه ۳۷۵
خودم فکر میکنم خیلی عالی شم میشه۳۲۰ اینا
یا کدوم سایت تخمین رتبه میزنی؟

RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - Sunshine Off - 17 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۲۱ ق.ظ

باسلام وخسته نباشیدبه همه دوستان مانشتی.
منم مثل همه شما کنکور دادم وتااعلام نتایج برنامه های زیادی دارم البته این روزها سرکارمیرم وزیاد وقت اضافی ندارم .بهتره برید از این لحظات زیبای جوانی خودتان لذت ببریدمهم اینه که دیگه کنکور را دادید دیگه به نتیجه اون فکرنکنید چون کاریش نمیشه کرد جزاینکه لحظات زیبایتان هدر میرود،اینو بدونید همه چیز کنکور نیست ونتیجه آن هم چیزی از دانسته های شما کم نمیکند چون درصد زیادی از کنکور به مهارت بستگی دارد نه علم ،وبه قسمت علمش که میرسیم میبینید که حتی سوالات استاندارد هم نیست چه برسه به علمی....
دراین تاپیک که برای آگاهی دوستان از درصدهاورتبه تخمینی آنها ایجادشده یکسری افراد می آیند وبا درصدهای الکی بقیه را سرکار میگذارند پس به آنها توجه نکنید وتا۴خرداد از وقت خود درست استفاده کنید،از دوستان دیگرعذرمیخوام چون قصدتوهین ندارم.
همه شما مهندسید پس سعی کنید در رشته خود چیزهای جدید بیاموزید تا اینکه با حرفهای بعضی ها خودتان را نگران کنید.موفق باشید.

RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - mohammad_1366 - 17 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۸ ق.ظ

(۱۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۴۱ ب.ظ)hani89 نوشته شده توسط:  درصدام با گزینه های سنجش:

زبان ۰
ریاضی ۵۵
مشترک ۲۶
تخصصی هوش ۱۶/۶۶۶

معدل : ۱۵/۵۲

۱۲۷ هوش

mohammad_1366 شوخی میکنی با من ؟؟؟
چقدرعالی میشد اگه رتبه ام این میشد Sad

مهستان که میگه ۳۷۵
خودم فکر میکنم خیلی عالی شم میشه۳۲۰ اینا
یا کدوم سایت تخمین رتبه میزنی؟

سلام من شوخی نکردم ، من هم پارسال و برای سال قبل تر خیلی درصدارو بررسی کردم ، رتبه هارو بر اثر تجربه گفتم ، من دقیقا عین شما زدم ، فقط تخصصیامو ۲۶ زدم ، شد ۶۳ ، بعد سایتای مثل مهستان براساس دیتابیس ۱۰ سال قبلی تخمین میزنه ولی این دوسال قبل مشترکا خیلی سخت شده و این درصدا قطعا زیر ۲۰۰ میاره

درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - موج - ۱۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۵۰ ب.ظ

(۱۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۸ ق.ظ)mohammad_1366 نوشته شده توسط:  سلام من شوخی نکردم ، من هم پارسال و برای سال قبل تر خیلی درصدارو بررسی کردم ، رتبه هارو بر اثر تجربه گفتم ، من دقیقا عین شما زدم ، فقط تخصصیامو ۲۶ زدم ، شد ۶۳ ، بعد سایتای مثل مهستان براساس دیتابیس ۱۰ سال قبلی تخمین میزنه ولی این دوسال قبل مشترکا خیلی سخت شده و این درصدا قطعا زیر ۲۰۰ میاره

مخالفم تخمین مهستان خیلی هم نزدیک هست و رتبه اگه درصدا درست محاسبه شده نزدیک به اون هست
پارسال هم این چنین بود
اگه شک دارید میتونید رتبه های پارسال که در مانشت کارنامه ها موجود هست رو چک کنید میبینید که نزدیکه
من رتبه این دوستمون (آقا یا خانوم hani89) رو بین ۲۰۰ تا ۳۵۰ میدونم
هر چند که همین هم رتبه بدی نیست و برای هوش میشه حدود در بازه شبانه امیرکبیر تا روزانه اصفهان
موفق باشید

RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - LordAriana - 17 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۱۰ ب.ظ

(۱۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۵۰ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:  
(17 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۸ ق.ظ)mohammad_1366 نوشته شده توسط:  سلام من شوخی نکردم ، من هم پارسال و برای سال قبل تر خیلی درصدارو بررسی کردم ، رتبه هارو بر اثر تجربه گفتم ، من دقیقا عین شما زدم ، فقط تخصصیامو ۲۶ زدم ، شد ۶۳ ، بعد سایتای مثل مهستان براساس دیتابیس ۱۰ سال قبلی تخمین میزنه ولی این دوسال قبل مشترکا خیلی سخت شده و این درصدا قطعا زیر ۲۰۰ میاره

مخالفم تخمین مهستان خیلی هم نزدیک هست و رتبه اگه درصدا درست محاسبه شده نزدیک به اون هست
پارسال هم این چنین بود
اگه شک دارید میتونید رتبه های پارسال که در مانشت کارنامه ها موجود هست رو چک کنید میبینید که نزدیکه
من رتبه این دوستمون (آقا یا خانوم hani89) رو بین ۲۰۰ تا ۳۵۰ میدونم
هر چند که همین هم رتبه بدی نیست و برای هوش میشه حدود در بازه شبانه امیرکبیر تا روزانه اصفهان
موفق باشید

پارسال باین درصد ها رتبه ام تو هوش شد ۳۳۰
زبان ۲۷
ریاضی ۱۵
مشترک ۴۳
هوش ۳

معدل ۱۶/۴۷

درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - mahaya - 17 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۱۱ ب.ظ

زبان ۲۰
ریاضی ۴
مشترک ۱۸/۲۲
هوش ۸
معدل ۱۶/۲۰
میدونم تخمین زدم واسه این درصدام نداره...ولی ممنون میشم اگر برام تخمین بزنین...

درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - wh_ghost - 17 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۳۶ ب.ظ

من فقط یه چی واسم مهمه, اونم این که روزانه تهران میتونم قبول شم با این درصدا یا نه؟!! دوستان با سابقه و صاحب نظر ممنون میشم لطف کنین بگین

زبان ۳
ریاضی ۱۸
مشترک ۵۰
تخصصی نرم ۳۰
تخصصی هوش ۱۰

RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - mohammad_1366 - 17 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۴۵ ب.ظ

(۱۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۳۶ ب.ظ)wh_ghost نوشته شده توسط:  من فقط یه چی واسم مهمه, اونم این که روزانه تهران میتونم قبول شم با این درصدا یا نه؟!! دوستان با سابقه و صاحب نظر ممنون میشم لطف کنین بگین

زبان ۳
ریاضی ۱۸
مشترک ۵۰
تخصصی نرم ۳۰
تخصصی هوش ۱۰

شما قطعا روزانه ی یکی از دانشگاه های تهران قبول میشی شک نکن ، اگه همین چیزی باشه که تو کارنامت میاد.

درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - esisonic - 18 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۵۳ ب.ظ

(۱۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۳۶ ب.ظ)wh_ghost نوشته شده توسط:  من فقط یه چی واسم مهمه, اونم این که روزانه تهران میتونم قبول شم با این درصدا یا نه؟!! دوستان با سابقه و صاحب نظر ممنون میشم لطف کنین بگین

زبان ۳
ریاضی ۱۸
مشترک ۵۰
تخصصی نرم ۳۰
تخصصی هوش ۱۰
یه نگاه به مصاحبه های مانشت و کارنامه ها بنداز...این درصدایی که من میبینم رتبه دو رقمی رو شاخشه...شریف قبولی!!!

درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - damavand_kellap - 19 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۴ ب.ظ

سلام بچه ها به نظرتون با این وضع درصدا امیدی به قبولی هست؟
زبان ۲۰
ریاضی ۳۱
مشترک ۲۰ یا ۲۴
تخصصی نرم افزار ۲۵ یا ۲۸
معدل ۱۴

درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - esisonic - 19 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۵۸ ب.ظ

(۱۹ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۴ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:  سلام بچه ها به نظرتون با این وضع درصدا امیدی به قبولی هست؟
زبان ۲۰
ریاضی ۳۱
مشترک ۲۰ یا ۲۴
تخصصی نرم افزار ۲۵ یا ۲۸
معدل ۱۴
احتمال قبولیت که بالاست...روزانه هم قبول میشی...امّا تهران یا شهرستانش معلوم نیست

RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - wh_ghost - 19 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۰۶ ب.ظ

(۱۸ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۵۳ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط:  
(17 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۳۶ ب.ظ)wh_ghost نوشته شده توسط:  من فقط یه چی واسم مهمه, اونم این که روزانه تهران میتونم قبول شم با این درصدا یا نه؟!! دوستان با سابقه و صاحب نظر ممنون میشم لطف کنین بگین

زبان ۳
ریاضی ۱۸
مشترک ۵۰
تخصصی نرم ۳۰
تخصصی هوش ۱۰
یه نگاه به مصاحبه های مانشت و کارنامه ها بنداز...این درصدایی که من میبینم رتبه دو رقمی رو شاخشه...شریف قبولی!!!

خیلی دوست داشتم همینی باشه که میگین ولی بعید میدونم والا! به نظرم رتبم دوروبره ۱۲۰ - ۱۳۰ باشه

درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - esisonic - 19 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۰۸ ب.ظ

(۱۹ اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۰۶ ب.ظ)wh_ghost نوشته شده توسط:  خیلی دوست داشتم همینی باشه که میگین ولی بعید میدونم والا! به نظرم رتبم دوروبره ۱۲۰ - ۱۳۰ باشه
اینی که میگی بیاد که ۱۰۰% تهرانه...به خدا توکل کن حلّه...!!!