|
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - user99 - 19 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۰۵ ق.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۳۸ ب.ظ)comcoral نوشته شده توسط: جان هر کس دوست داری بیخیالمن نمـیخوام امسال بـرم سـربـازی، شما بگو چکار کنم؟ جواب همین سـوال من رو دادید چشـم آزادنمیرم! |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mahbobeh.62 - 19 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۴۲ ق.ظ
یعنی واقعا این همه آدم پرانرژی یک نفر نیست مجدد سوال نانوحافظه ای که پارسال مطرح شد رو برای من توضیح بده؟ شخصی که سوال رو حذف کرده ظاهرا من رو هم محدود کرده نمیتونم سوال جدید بنویسم... یک نفر اگر میتونه به من پاسخ بده چرا گزینه ۱ پاسخ سواله است. اگر کسی آزار و اذیت نمی شود؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - saeid1389 - 19 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۵۶ ق.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۱۷ ب.ظ)IranianWizard نوشته شده توسط:(18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۳۵ ب.ظ)freidoony نوشته شده توسط:(18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۱۶ ب.ظ)mehrdad1372 نوشته شده توسط: کسی یادش هست سوال نگاشت مجموعه ای کدام کلمات miss میخوردن؟ ۴ تا بلوک ۴ کلمه ای در کش داشتیم، یعنی برای هر بلوک، آدرس شون می شد: ۰ تا ۳ ۴ تا ۷ ۸ تا ۱۱ ۱۲ تا ۱۵ از طرفی با هر میس، یک بلوک از حافظه خونده میشه که فکر کنم برای میس ها اعداد زیر رو بدست آوردم: ۱۸، ۱۲، ۸، ۴ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - سعید_سخت افزار - ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۳۹ ق.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۴۹ ب.ظ)vaki_bayashi نوشته شده توسط: سوال طراحی آیتی فکر میکنم ln n بشه، کلا سوال میخاست ماکزیمم رو بین n نفر پیدا کنه |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - صفل - ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۵۰ ق.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۰۲ ب.ظ)mahbobeh.62 نوشته شده توسط: سلام به همه فک کنم ۴ و ۸ و۱۲ و ۸۶ بوده |
|
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - abolfazl pepco - 19 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۱۵ ق.ظ
سلام.اخرین رتبه ای که روزانه تبریز سال قبل کرفت چند بود گرایش معماری .خبر دارید؟؟؟ممنون میشم اکه پاسخ بدید؟؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - saber1366 - 19 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۳۸ ق.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۴۵ ب.ظ)!!pariya نوشته شده توسط: تا جوابا نیاد هیچی معلوم نیست من که بیشتر استرس گرفتم
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - RASPINA - 19 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۴۴ ق.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۴۵ ب.ظ)!!pariya نوشته شده توسط: حالا انقدر درباره سوالا نظر بدین و جوابا رو مقایسه کنین که وقتی کلیدا اومد سورپرایز شین و بفهمین اصلا قضیه یه چیز دیگه بوده..واقعا باید کلید بیاد تا همه چی مشخص بشه هر روز بیشتر مردد میشم انگار بعدکنکور آدم داغه نمی فهمه همین که می گذره بیشتر دچار تردید میشه |
|
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - abolfazl pepco - 19 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۵۳ ق.ظ
سخت افزار کسی هست اون سوال ورودی/خروجی را کسی پاسخ داده.ت. معماری |
|
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mosamamm - 19 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۲۱ ق.ظ
دوستان جمع شدیم تو این گروه و سوالات رو بررسی میکنیم...الان هم منتظریم سنجش سوالات رو منتشر کنه...دوس داشتین بیاین تا زودتر به نتیجه برسیم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mmm1374 - 19 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۲۷ ق.ظ
عجیبه سوالات هنوز تو سایت نیومدن پس کی میخوان بزارنشون خدا میدونه |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Fot30 - 19 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۵۳ ب.ظ
اینا وقت و استرس دیگران براشون مهم نیست هر وقت خودشون میلشون بکشه ی چیزایی میذارن منظور سنجش از یکشنبه،ساعت ۲۳:۵۹ هست انگار |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - foroOzan68 - 19 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۱۲ ب.ظ
من یه سایتی خوندم نوشته بود ◦انتشار سؤالات کنکور کارشناسی ارشد ۹۵ از ساعت ۱۶ امروز |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - digicom - 19 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۵۸ ب.ظ
دوستان اگر امکانش هست همه به سیستم پاسخگویی ایمیل بزنیم تا تمام دفترچه سوالات (A,B,C,D) و تمام کلیدها بر جسب دفترچه سوالات قرار بدهند. اینطوری به اشتباه نبودن کلید یک سوال بین دفترچه های مختلف هم اطمینان پیدا می کنیم. |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - RezaTaheri - 19 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۱۲ ب.ظ
شبکه خبر زیر نویس کرد که عصر امروز دفترچه ارشد میاد |