![]() |
ازمون پارسه ۸۹ - نسخهی قابل چاپ |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه ۸۹ - psps1368 - 30 دى ۱۳۸۹ ۰۹:۴۲ ب.ظ
(۳۰ دى ۱۳۸۹ ۰۹:۱۲ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: کلی سوال غلط دیگه هم داشت. افتضاح ترین آزمونشون همین بود . سوال ۶۴ و ۶۶ درسته ۷۲ هم درسته (آدرسها دو بایتی و خانه های حافظه ۱ بایتی هستند، PC هم که مشخصه) ۷۸ هم درسته. لطفا بگویید که چرا فکر می کنید فلان سوال غلطه. اگر نیاز به توضیح راجب سوال های بالا هست، بفرمایید تا بگم. راستی این درصدها رو خودتون گرفتید یا روی سایت اومده؟ |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه ۸۹ - fantasia - 30 دى ۱۳۸۹ ۱۰:۵۲ ب.ظ
(۳۰ دى ۱۳۸۹ ۰۸:۳۶ ب.ظ)psps1368 نوشته شده توسط: پاسخ سوال ۵۸ نظریه زبانها و ماشین های آزمون ۱۰۰ درصد اول، غلط هست. منم با نظر شما موافقم به نظرم سئوال ۵۸ و ۷۶ جوابش درست نیست ولی سئوال ۷۸ و ۷۳ جوابش درسته. منم این آزمونو خوب ندادم کلی حالم گرقته شد زبان رو که حسابی گند زدم مشترکا هم ۱۵% شده فقط ریاضیا رو خوب زدم ۵۴% حسابی روحیهام خراب شد ![]() |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه ۸۹ - parsaNA - 30 دى ۱۳۸۹ ۱۰:۵۳ ب.ظ
(۳۰ دى ۱۳۸۹ ۰۹:۴۲ ب.ظ)psps1368 نوشته شده توسط:(30 دى ۱۳۸۹ ۰۹:۱۲ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: کلی سوال غلط دیگه هم داشت. افتضاح ترین آزمونشون همین بود . ۷۲ واسه این غلطه که PC همیشه به دستور بعدی اشاره می کنه سوال هم گفته پس از فراخوانی زیربرنامه یعنی زیر برنامه دیگه فراخوانی شده تازه قصد فراخوانی شو نداریم پس PC به دستور بعد از آدرس زیربرنامه اشاره می کنه . دوما میشه بگید موقع فراخوانی زیربرنامه چه بلایی سرپارامترها ومتغیر های محلی می یاد - طراح تصور کرده که فقط PC رو می خواد ذخیره کنه ..این از سوال ۷۲ ۷۸ - واسه این غلطه که تعریف سیکل تو کتب مرجع اینه که حلقه ای که در آن یک فرآیند منتظر منبعی است که در اختیار فرآیند بعدی است و همین طور .... ادامه پیدا می کنه تا اینکه فرآیند آخر منتظر منبعی هست که در اختیار فرآیند اوله- اینجا فرآیند آخر ما یک نوارگردان می خواهد که آزاد(یک نمونه آزاد از آن داریم )است نه در اختیار فرآیند اول . سوال ۶۶ - گیت AND در منطق منفی میشه این (خروجی سمت راستیه ): ۱ ۰ ۰ ۰ ۱ ۰ ۰ ۰ ۱ ۰ ۱ ۱ NOR هم در منطق مثبت می شه همین - جواب داده OR در منطق مثبت . ۶۴ رو شک دارم . در غیر استاندارد بودن این آزمون شکی نیست - چون کارنامهها اومده حتی اونی که ۶۰ درصد هم زده حداقل ۸ تا غلط داشته و همچین چیزی تا حالا سابقه نداشته .. |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه ۸۹ - arshad90 - 30 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۰۰ ب.ظ
(۰۲ آبان ۱۳۸۹ ۱۰:۰۱ ب.ظ)roz1 نوشته شده توسط: کسی بین دوستان هست که از طریق نمایندگی مشهد در ازمونهای کامپیوتر پارسه اقدام به ثبت نام کرده باشه؟؟میخوام بدونم چندتا از هم شهریها ورقبام اینجا عضوند آخه اینجوری راحتتر و بصورت حضوری میشه تبادل اطلاعات داشت (۳۰ دى ۱۳۸۹ ۰۹:۱۲ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: کلی سوال غلط دیگه هم داشت. افتضاح ترین آزمونشون همین بود . ۵۱ ساختمان داده رو نمی دونم درست و غلطشو... ۶۴ درسته... ۶۶ هم من مثال زدم گزینه ۳ دراومد حالا نمی دونم چطور می شه AND با منطق منفی بشه معادل OR با منطق مثبت؟؟ یکی منو قانع کنه! ۷۲ درسته ۷۳ هم من گزینه ۳ زدم، مطمئنم هستم در موردش حالا اگر دوستان نکته ای دارن در مورد این سوال خوشحال می شم بدونم؟ ۷۴ هم مثل بالایی به نظرم گزینه۲ میشه... گرچه باز اساتید باید نظر بدن؟ ۷۶ معماری هم که مشابه سوال آزمون ۵۰% دوم بود. منم این بار اصلا به دلم ننشست این آزمون ![]() در صدای من ایناست: زبان ۲۳% ریاضی ۱۸% مشترک ۳۲% دلم بدجوری به شور افتاده... نکنه آزمون اصلی رو هم مثل این خراب کنم ![]() |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه ۸۹ - fantasia - 30 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۰۸ ب.ظ
(۳۰ دى ۱۳۸۹ ۱۱:۰۰ ب.ظ)arshad90 نوشته شده توسط: منم این بار اصلا به دلم ننشست این آزمون خیلی هم درصداتون بد نبوده، مشترکا رو خوب زدین به نسبت بقیه منم همین فکرو کردم نکنه آزمون اصلی هم خراب شه ![]() ولی جای شکرش باقیه که این فقط یه آزمون بود هنوزم تا کنکور وقت داریم |
قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه ۸۹ - ۱۲۸qwi - 30 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۴۴ ب.ظ
من IT دادم شدم ۳۰۰ بین ۱۴۰۰ نفر درصدام افتضاح بود فکر کنم باید به فکر سربازی باشم کم کم |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه ۸۹ - **sara** - 30 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۵۹ ب.ظ
جواب سوال ۶۶ گزینه ۲ درسته. یعنی and با منطق منفی برابر or با منطق مثبت است. منطق مثبت همونه که همه می شناسیم. منطق منفی یعنی ۱ متناظر با L (پایین) و ۰ متناظر با H (بالا) می باشد. توی ورودیها هر جا ۰ بود یک می شود و هرجا ۱ بود صفر می شود. با این ورودی های تغییر یافته خروجی رو بدست می آوریم بعد همین قانون رو برای خروجی بدست اومده اعمال می کنیم. یعنی ۱ها صفر و صفرها ۱ می شوند. گیت AND در منطق منفی میشه این (خروجی سمت راستیه ): ۰ ۰ ۰ ۱ ۱ ۰ ۱ ۰ ۱ ۱ ۱ ۱ می بینید که با OR مثبت یکیه. گیت NAND در منطق منفی میشه این (خروجی سمت راستیه ): ۱ ۰ ۰ ۰ ۱ ۰ ۰ ۰ ۱ ۰ ۱ ۱ در نتیجه با NOR مثبت برابره. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. منبع: درس و کنکور مدار منطقی کاردانی به کارشناسی مهندس حسن شادکام انور انتشارات گسترش علوم پایه سوال ۶۴ گزینه ۱ درسته. مبنای ۱۰ که مطمئناً نیست، پس گزینه ۳ و ۴ نادرستند. اگر عدد را از مبنای ۱۶به مبنای ۱۰ ببریم می بینید که جواب درست است پس گزینه ۱ جوابه. ۶۴۵ در مبنای ۱۶ ----> 1620 در مبنای ۱۰ ۱۴----> 20 در مبنای ۱۰ ۵۱---->81 در مبنای ۱۰ حالا بریم به کلاس سوم ابتدایی و این تقسیم رو حل کنیم. ۱۶۲۰ تقسیم بر ۲۰؟ ![]() |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه ۸۹ - Masoud05 - 01 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۵۵ ق.ظ
آزمون امروز گرایش هوش مصنوعی مناسب بود . تخصصی نرم افزار هم بچهها خیلی راضیتر بودن تا سوالات دیروز. اما نمیدونم چرا طراح دروس گسسته مدارمنطقی و معماری رو یه نفر درست و حسابی انتخاب نمیکنن که با تستها بهتر آشنا باشه. |
قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه ۸۹ - hsh88 - 01 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۳۴ ب.ظ
پارسه واقعا سنجش خوبی نبود درصدا ریاضی ۴۰ مشترک ۳۳ زبان ۵ اوضاع افتضاح این سوال ۴۸-۴۹-۵۰ گسسته رو حلش را خواندم اما بلد نشدم یکی کامل برام میگه؟ سوال ۵۸ درسته چون زبانی که بازگشتی باشه متممش هم بازگشتی هست halt مگه بازگشتی نیست؟ سوال ۶۲ چیه راه حلش؟ سوال ۶۹ چرا یک state? مگه هرstate یک خروجی بیشتر نیست یا ۰ یا۱؟ |
قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه ۸۹ - mahdi20 - 01 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۲۲ ب.ظ
سوالات تخصصی نرم افزار امروز خوب بود، نه به شوری دیروز و نه به بی نمکی امروز. |
قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه ۸۹ - delta - 01 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۴۲ ب.ظ
درصدای من ریاضی:۵۴ مشترک ۱۵ تخصصی سخت ۲۰ تخصصی هوش ۱۵ یکی به من بگه با این درصد پایین مشترک چکارکنم؟ریاضی تا ۸۰ تا هم میتونستم بزنم وقت کم اوردم سوالات مشترک چند تا ایراد داشتند اگه درستش میکردند که نمیکنند باز درصدم بالا میرفت اعصابما دروس مشترک به هم ریخته هرچی هم بیشتر کار میکنم فایده نداره |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه ۸۹ - psps1368 - 01 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۴۷ ب.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۳۴ ب.ظ)hsh88 نوشته شده توسط: پارسه واقعا سنجش خوبی نبود صورت دقیق سوالها رو یادم نیست، ولی ایده اصلی اینهاست، خودتون تطبیق بدین: سوال ۴۸: تابع باید یک به یک باشه، بنابراین هر x یک y و هر y یک x. از طرفی باید غیر نزولی هم باشه که با توجه به یک به یک بودن میشه صعودی اکید. پس سه تا عدد متمایز باید انتخاب کنیم و اونها رو به ترتیب صعودی به xهامون که اونها هم ترتیب صعودی دارن نسبت بدیم. سوال ۵۰: با توجه به این که هیچ ظرفی خالی نیست، این دو حالت برامون به وجود خواهد اومد: یا حداقل یک ظرف با فقط یک شی داریم، یا نداریم. جمله اول دقیقا برابر اینه که یکی از اشیا رو بذاریم تو یه ظرف و بذاریمشون کنار و بقیه اشیا رو در ظروف باقی مانده پخش کنیم. جمله دوم هم برابر اینه که توی همهی ظرفها یک شی بذاریم (از اون جایی که می خواهیم هیچ ظرفی خالی نباشه) و بعد فرض کنیم ظرفها خالیه و از این جا به بعد دوباره اشیا رو پخش کنیم. واضحه که دو حالت اشتراک ندارن. چون تو اولی حداقل یک ظرف تک عنصری خواهیم داشت و در حالت دوم چنین ظرفی موجود نخواهد بود. ضمنا چون هم اشیا و هم ظروف یکسانند، هیچ ضریبی نخواهیم داشت. سوال ۵۸: Halting Problem هرگز بازگشتی نیست. برای اطلاعات بیشتر به کتاب سیپسر مراجعه کنید. Halting Problem یک حالت خاص از A_TM هست، به عبارتی یک کاهش از اون، A_TM هم که بازگشتی نیست. (عاشق نظریه محاسباتم... ![]() ![]() |
قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه ۸۹ - hsh88 - 01 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۴۴ ب.ظ
مرسی سوال ۵۰ سخت بود نفهمیدم بازم! بلد نیسم تجزیش کنم به مسائل ریز حالا بالفرض بازگشتی نباشه وقتی زبانی بازگشتی نباشه یعنی Reباشه در مورد متممش نمیتونیم نظری بدیم کهREهست یا نه!!!درسته؟!! |
قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه ۸۹ - mahdi20 - 01 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۱۸ ب.ظ
از جامع پارسه نه راضی هستم و ناراضی ، حداقل می دونم حقم بیشتر از اینها بود: زبان: ۴۳ ریاضی: ۲۷ مشترک: ۳۰ تخصصی نرم افزار: ۳۸ تخصصی معماری البته شانسی: ۲۱ تخصصی هوش این هم شانسی: -۷ با این درصدها نه باید مغرور شد و نه دلسرد، حکایت این آزمونها مثل مسابقه دوستانه فوتبال هست، نتیجه مهم نیست مهم شناخت ضعف هاست . |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه ۸۹ - Masoud05 - 02 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۵ ق.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۱۸ ب.ظ)khodam نوشته شده توسط: امسال ازمونهای پارسه افتضاح بود . من همه ازمونها رو دیدم . ازمونهای پوران پژوهش (مهستان) عالیه . و اساتید دانشگاه شریف و امیرکبیر طراحاش هستند . به شماپیشنهاد میکنم حتما دفترچه هاش رو بگیرید و یا دو ازمون اخرش رو شرکت کنید تضیمن قبولی استبله پارسه زیاد جالب نبوده و من فقط برای جامعه آماری اون ۲ تای آخر رو ثبت نام کردم. فکر کنم مدرسان شریف، پوران + سنجش تکمیلی بهتر باشه کاش یه نفر این آزمونا رو روی سایت میزاشت |