تالار گفتمان مانشت
نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - نسخه‌ی قابل چاپ

نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - happy07 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ

golden68 شرمنده ببخشید میخواستم مثبت بدم یه هو دستم تکون خورد اشتباها منفی فشار داده شد، ببخشید نمی دونم چرا نمی شه حالا پسش گرفت!! امیدوارم دوستان مثبت بدن بهتون اشتباه من جبران بشه

RE: نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - Asemaneabi - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ

واااااااااااای رسما بدبخت شدم....

رفتم این پردیس فارابی رو حذف کنم... بعد از فشردن دکمه تایید نهایی نوشت کد رشته ....(مال همون شریف..) یافت نشد لطفا اصلاح کنید....

ای خدا.... حذف شد برا من Sad((((((((((((((((((((

RE: نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - reza777gh - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ

واقعا زحمت کشیدید و به قول دوستان ، مارو شرمنده کردین

خداخیرتون بده و ان شاالله که نتیجه بدهRolleyes
مهم اینه که همه تلاش ها انجام شد و میدونیم که بیشتر از این دستمون به جایی نمیرسید و حداقل از دست خودمون ناراضی نیستیم.

دیگه میمونه مسوولا که خودشون باید با خداشون و وجدانشون کنار بیان...چون خودشتون میدونن یا دارن کارشکنی میکنن یا دارن تنبلی میکنن و غیر از این نیست.

به خدا واگذارشون می کنیم چون راه دیگه ای برامون نذاشتن

نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - خانه سبز - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۵ ب.ظ

حسینی های هم اومده بود پس

نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - zoltrix_66 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۶ ب.ظ

(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:  واااااااااااای رسما بدبخت شدم....

رفتم این پردیس فارابی رو حذف کنم... بعد از فشردن دکمه تایید نهایی نوشت کد رشته ....(مال همون شریف..) یافت نشد لطفا اصلاح کنید....

نگران نباش اگه حذف بشه که هیچی.اگه حذف نشه دوباره یه مهلت دیگه واسه ویرایش میدن.

RE: نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - Behnam‌ - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۸ ب.ظ

(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:  واااااااااااای رسما بدبخت شدم....

بیخیال بابا شما که شریف قبول نمیشدید (متأسفانه)، پس ناراحتی نداره که. تازه وقتی اینطوری شده پس برای بقیه هم اتومات حذف میشه.
تکیه کلامت هم "رسما" هست، اگه نمیدونستی بدون Big Grin

RE: نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - Asemaneabi - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۱ ب.ظ

(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۸ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط:  
(31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:  واااااااااااای رسما بدبخت شدم....

بیخیال بابا شما که شریف قبول نمیشدید (متأسفانه)، پس ناراحتی نداره که. تازه وقتی اینطوری شده پس برای بقیه هم اتومات حذف میشه.

من خودم رسما برای بوعلی هم راضیم... بابا چرا همه انقد از بوعلی بدتون میاد؟؟؟؟؟؟؟؟

بوعلی و صنعتی شیراز چشهههههههههههههههههههه؟

نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - happy07 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۱ ب.ظ

گاهی اوقات قبل از رسیدن به یه شادی بزرگ ادم حسابی توی زحمت و دردسر و البته غم می افته، امیدوارم این باز از اون دفه ها باشه و یه شادی بزرگ در انتظار همه باشه، امیدوارم!
دوستان همه گی خسته نباشن. هنوز یه چند ساعتی فرصت باقیه پس هنوز برای ناامید شدن زوده، در ضمن دعا رو که ازمون نگرفتنWink

RE: نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - Asemaneabi - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۳ ب.ظ

(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۱ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:  
(31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۸ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط:  
(31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:  واااااااااااای رسما بدبخت شدم....

من خودم رسما برای بوعلی هم راضیم... بابا چرا همه انقد از بوعلی بدتون میاد؟؟؟؟؟؟؟؟

بوعلی و صنعتی شیراز چشهههههههههههههههههههه؟

در ضممممممممن خدددمتون عرض کنم که..

پارسال با ۲۰۰!!! شبانه امیر کبیر قبول شدند.... هی من باید یاد اوری کنم کجا داریم زندگی میکنیم؟؟؟

اینجا ما با مسئله عدم قطعیت روبرو هستیم... یکککهو دیدی ربته ۳۰۰ رفت شریف..

برای آخرین بار میگم.. اینجا ایران است صدای.......

نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - kadoos - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۳ ب.ظ

من که فکر نکنم بتونم تهران قبول شم . یعنی امسالم هیچی .

خدایا چی میشد تو این کشور به دنیا نمی اومدم . Huh

RE: نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - saeed313 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۵ ب.ظ

من خودم کامپیوترم،ولی خدایی بچه های فناوری اطلاعات مظلوما....SadSad

از یه طرف کنکورش آسونه و بچه های کامپیوترم راحت میان شرکت می کنن و رتبه های خوبیم میارنTongue....از طرفه دیگه ظرفیتاش کمهSad...اینم از داشنگاه شریف...

واقعا وقتی ناراحتی دوستانی که برایه رفتن به شریف خیلی زحمت کشیده بودن رو دیدم، ناراحت شدم....SadSad

از ته دل دعا می کنم که ان شاالله مشکل حل بشه...Smile

RE: نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - Asemaneabi - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۳ ب.ظ

دوستانی که تو نرم افزار رتبه هاشون خوب شده... خب تو آیتی انتخاب رشته نکنید بذارید ما قبول شیم دیگه
یه ذره دلتون به حال ما بسوزه...

آقا شما ۱۰۱ نرم شدی خب بیخیال اون شبکه شو دیگه بذار من بوعلی قبول شم

RE: نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - saeed313 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۰ ب.ظ

(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۳ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:  دوستانی که تو نرم افزار رتبه هاشون خوب شده... خب تو آیتی انتخاب رشته نکنید بذارید ما قبول شیم دیگه
یه ذره دلتون به حال ما بسوزه...

آقا شما ۱۰۱ نرم شدی خب بیخیال اون شبکه شو دیگه بذار من بوعلی قبول شم

چشم...Big Grin

من کلا به شبکه و امنیت علاقه ندارم...کنکوره فناوریم به عنوان کنکوره آزمایشی شرکت کردم....یادمه ساعت ۱۰:۱۵ هم پاشدم...Big Grin

من انتخاب رشته کردم و کلا شبکه نزدم....Smile

دوستم ۹۱ شده اونم داره میره امام حسین(ع)، یکی دیگه از دوستامم زیره ۱۰۰ شده اونم می ره نرم افزار...

شما بوعلی صد در صد قبولی...پارسال با ۱۹۸ آوردن

نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - rahil-moshiri - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۴ ب.ظ

(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۵ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط:  من خودم کامپیوترم،ولی خدایی بچه های فناوری اطلاعات مظلوما....SadSad

از یه طرف کنکورش آسونه و بچه های کامپیوترم راحت میان شرکت می کنن و رتبه های خوبیم میارنTongue....از طرفه دیگه ظرفیتاش کمهSad...اینم از داشنگاه شریف...

واقعا وقتی ناراحتی دوستانی که برایه رفتن به شریف خیلی زحمت کشیده بودن رو دیدم، ناراحت شدم....SadSad

از ته دل دعا می کنم که ان شاالله مشکل حل بشه...Smile
آیا وسط این جار و جنجال اینکه شما بگی کنکور آی تی آسونه حرف خوبیست؟ من از شما می پرسم. ملت رو با خاک یکسان کردی رفت!!!
ضمنا خیلی از اونایی که آی تی شرکت می کنن دانشگاه نرم افزار خونده بودن، اونایی که رشته امتحانی اصلی شون کامپیوتره در صورتی رتبه خوب تو آی تی میارن که تو رشته خودشون هم رتبه خوب گرفته باشن

RE: نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - sadafak7 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۹ ب.ظ

من همین که رسیدم خونه، نهارمم نخوردم که اول بیام اینجا خبر بدم، از بی خبری دربیاید که دیدم دوستان خبرو دادن خوشبختانه.
راستی به بچه هایی که تو وزارتخونه مونده بودن گفته شده یا اصلاحیه میدیم یا به اونایی که این رشته بهشون مربوط میشه اس ام اس میزنیم که شریف شبکه اضافه شده برید اصلاح کنید. حالا نمیدونم دست به سرمون کردن یا واقعا اینطور میشه. ولی خداییش هرکاری از دستمون برمیومد بچه ها انجام دادن. مدیر گروه آی تی هم همچنان میگه وقت امروزم تموم شه ما نمیذاریم اینطوری بمونه درستش میکنیم.
من هنوز انتخاب رشته نکردم، برم انتخاب رشتمو بکنم! Big Grin
ولی هنوز امیدوارم.