|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 16 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۲۹ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۱۰ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: [quote='shayesteNEY' pid='366672' dateline='1433612709']
و سال قبل دو نفر رو اینترنتی با هم اشنا کردم همه دعواهاشون بحثاشون برا من بود و اخرش بعد چند ماه بی خبری امروز باهام چت کرده که دوماه دیگه مراسم عقدمونه
دلم گرفت
نمیدونم برای چی
(۱۶ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۱۵ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: تا حالا واسطه ازدواج یا دوستی بودید؟
اونم فقط برای اینکه جنس مخالف رو از سر خودتون باز کنید؟
بوی خیر نمی آید از این اوضاع....
خواهر میخواستی از سر خودت بازش کنی چرا یکی دیگه را درگیر کردی..........
این اصلاح واسطه ازدواج را شنیده بودم ولی دومی را نه.......چه قدر مدرن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 16 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۳۳ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۲۹ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: بوی خیر نمی آید از این اوضاع....
خواهر میخواستی از سر خودت بازش کنی چرا یکی دیگه را درگیر کردی..........
این اصلاح واسطه ازدواج را شنیده بودم ولی دومی را نه.......چه قدر مدرن 
داستان داشت اشنایی و دوستی شون ..............................
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۱۶ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۳۴ ب.ظ
من یبار واسطه شدم خدا رو شکر همچیز به خیر و خوشی پایان یافت و ازدواج نکردن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 16 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۳۷ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۳۴ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: من یبار واسطه شدم خدا رو شکر همچیز به خیر و خوشی پایان یافت و ازدواج نکردن 
منم خواستم اینا کارشون به ازدواج نکشه ولی خوب میگن علف باید به دهن بزی شیرین بیاد
یکی از این بزهای قصه ما هم علف نخورده 
از هول حلیم پرید تو دیگ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 16 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۱ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۳۷ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: یکی از این بزهای قصه ما هم علف نخورده 
از هول حلیم پرید تو دیگ
خیلی بده :|
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 16 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۶ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۱ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (16 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۳۷ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: یکی از این بزهای قصه ما هم علف نخورده 
از هول حلیم پرید تو دیگ
خیلی بده :|
بد نیست وحشتاکه
ادمهای که فقط ناظر هستند معمولا دچار این بلا میشن
یوها هااااااااااااااااااا هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 16 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۶ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۲۲ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: تجربه هاش ارزشمنده
تجربه هاش از چه لحاظ ارزشمنده ؟؟؟ 
(۱۶ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۶ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: بد نیست وحشتاکه
پ ن ۲ : یا خدااااا کمک کن برم درس بخونم ، تازه کلی کار هم باید فردا انچام بدم، حال هیچ کدومش رو هم ندارم مممممممممم : ((((((
من ۵ ساعت میتونم روی همین موضوع lecture بدم 
یو ها ها ها ها اااااااااااااااااااااااااا
پ ن : وقتی از نقطه ضعف وارد بشی، ضعف داشته باشی(تو همه ی جنبه ها ...) این پدیده افتادن توی دیگ از حول حلیم پیش میاید ...
برای اطلاعات بیشتر رجوع کنید به سخنرانی های دکتر هلاکویی
انسان و عشق:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ازدواج و خانواده:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۱۶ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۵۰ ب.ظ
همه هم که زخم خورده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 16 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۵۲ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۶ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (16 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۲۲ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: تجربه هاش ارزشمنده
تجربه هاش از چه لحاظ ارزشمنده ؟؟؟ 
چون از نزدیک لمس میکنی از نزدیک قضاوت میکنی و در گیر ماجرا میشی بدون اینکه ضربه ای بخوری بدون اینکه برای خودت پیش بیاد و اگر هم برای خودت پیش بیاد دیگه از هول حلیم ادم تو دیگ نمیپره و از اون لبه پشت بوم هم نمیوفته 
(۱۶ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۶ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (16 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۶ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: بد نیست وحشتاکه
من ۵ ساعت میتونم روی همین موضوع lecture بدم 
یو ها ها ها ها اااااااااااااااااااااااااا
بفرمایید ما هم استفاده کنیم
(۱۶ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۶ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: پ ن : وقتی از نقطه ضعف وارد بشی، ضعف داشته باشی(تو همه ی جنبه ها ...) این پدیده افتادن توی دیگ از حول حلیم پیش میاید ...
برای اطلاعات بیشتر رجوع کنید به سخنرانی های دکتر هلاکویی
انسان و عشق:
ازدواج و خانواده:
همه مثا شما از این چیزا گوش نمیدن و البته گوش دادن کجا و به کار گرفتن این اموخته ها کجا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 16 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۵۶ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۵۲ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: از هول حلیم ادم تو دیگ نمیپره و از اون لبه پشت بوم هم نمیوفته
اینا همش توهم هست !!! شناخت واسه ازدواج با شناختی که از دوستی بدست میاد کاملا فرق داره، هر چند دوستی ممکنه منجر به ازدواج بشه ولی این دوتا خیلی به هم ربطی به نظر من ندارن.
محرک اصلی دوستی چیه؟؟ محرک اصلی ازدواج چیه؟ این دوتا رو پاسخ بدید میبینید که کاملا فرق فوکولن این دو موضوع.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 16 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۵۹ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۵۶ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (16 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۵۲ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: از هول حلیم ادم تو دیگ نمیپره و از اون لبه پشت بوم هم نمیوفته
اینا همش توهم هست !!! شناخت واسه ازدواج با شناختی که از دوستی بدست میاد کاملا فرق داره، هر چند دوستی ممکنه منجر به ازدواج بشه ولی این دوتا خیلی به هم ربطی به نظر من ندارن.
محرک اصلی دوستی چیه؟؟ محرک اصلی ازدواج چیه؟ این دوتا رو پاسخ بدید میبینید که کاملا فرق فوکولن این دو موضوع.
خیلی جالبه
من نگفتم دوستی خوب است و یا از این حرفا
تمام این چیزایی رو که شما میفرمایید رو از زمانی که ۱۴ سالم بود مطالعه کردم و نیازی ندارم درس پس بدم
دیگه چیکارشون کنم دوست شدن میخان ازدواج کنن 
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 16 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۰۷ ب.ظ
من ب شخصه ترجیح میدم اصلن ازین کارا نکنم و از دور شاهد قضیه باشم
هیچوقتم خودمو درگیر این حواشی نکردم و نمیکنم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 16 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۰۸ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۱۱ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: اینو الان با قاشق میخورن؟؟؟؟؟؟ 
نبابا با ملاقههههه
(۱۶ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۱۰ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: دلم گرفت
نمیدونم برای چی
موضوع اینه چرا دلت گرفتتت ?
(۱۶ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۱۵ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: اونم فقط برای اینکه جنس مخالف رو از سر خودتون باز کنید؟
این هم یه موضوع دیگه ... بخاطر اینکه پسره رو از سرخودت باز کنی فرستادیش سمت دوستت؟ یا جریان یه چیزدیگس
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۱۶ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۰۸ ب.ظ
نقل قول: برای اطلاعات بیشتر رجوع کنید به سخنرانی های دکتر هلاکویی
سخنرانی های دکتر هلاکویی مثله دکتر فرهنگه؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 16 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۱۰ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۰۴ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: اینجا کسی برای کسی دیگه کلاس نمیزاره و دانشش رو به رخ کسی دیگه نمی کشه، ملت اگه میخوان به مشکل نخورن، برن مطالعه داشته باشن از ما گفتن بود 
ملت!!!!!!!!!!!!!!!!!! مطالعه داشتید باشید
از من نیز گفتن شد
|