|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - fulgent - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۴ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۱ ب.ظ)zoltrix_66 نوشته شده توسط: سنجش لینک کارت ورود به جلسه رو برداشته.یعنی دوباره کارت میدن.خوب من میگم چکاریه خودمون با غلط گیر تاریخشو اصلاح میکنیم دیگه نه با فتوشاپ تمیزتره
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Mänu - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۹ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۳ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:(15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۲ ب.ظ)Mahtab.R نوشته شده توسط:عزیزم شوخی بود من کلا عادت به حرفی ندار اما بزار از دواج کنی ۴ تا ریچار که شنیدی میفهمی هر چند بهشت زیر پای مادران است و عروسا میرن جهنم(15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۲ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: ذوق زده باشید که خبر گفته یه توده ی پر فشار غرب و نواحی غربی را از شنبه میگیره یه هفته ام برا ما تعطیل میکنن رف تیرماه بریم سر کنکور درست میگی،ولی شما عروس که شدین،انشالله مادر و مادر شوهرم که شدین اونوقت میتونید خوب قضاوت کنید
|
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hosshah - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۲ ب.ظ
بسم الله من و قهر!!!!!!! ![]() تعریف از خود نباشه ولی همه جا به جنبه معروفم ![]() داداشا و خواهرای گلم من ارادت دارم خدمت همتون و فقط برای اینکه جو آروم شه و خدایی نکرده از شوخیای من کسی نرنجه همچین تصمیمی گرفتم (چون شوخیای من مدلش اینه دیگه چی کار کنم) باغشلار ساق الاسان چاکر دوستان |
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - zahra2012 - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۲ ب.ظ
خب بچه ها میشه بگین برنامتون چیه من از وقتی که شنیدم همش برنامه میریزم نمیدونم چیکار کنم !!!! اگه بخوام از اول شروع به دوره کنم نمیرسم نمیدونم باید اولویت رو به چی بدم تست بزنم دوره کنم کجا رو دوره کنم و کدوم درسو کلن الان موندم چیکار کنم
|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sorlin - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۶ ب.ظ
اخیــــــــــــــش ازمون یه هفته افتاد جلو الان با خیال راحت میشینم فوتبال میبینم.. کلی عذاب وجدان داشتمااا
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - tayebe68 - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۷ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۴ ب.ظ)AEM4949 نوشته شده توسط: خیر سرم برنامه ریزی کرده بودم،خلاصه ها رو مرور کردم و پاره کردم.ای خدا!!!!!!!! ![]() ![]() (۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۳ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: ایعنی من عاشق این برنامه ریزی هستم، ساعت ۱۴ روز شنبه ۱۹ بهمن، تاکید میکنم ۱۴ نه ۱۳/۵۹ نه ۱۴/۰۱ ![]() ![]() سازمان سنجش کی می خواد از رو بره و با تواضع بنویسه: روز شنبه بین بازه زمانیه ۱۴ تا ۲۴ فک کنم یه نفر دنبال فایل کم حجم از جواد یساری بود من از اینجا دانلود کرده بودم ۲۳ مگ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - H3NGAM3H - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۸ ب.ظ
من حق مادری به گردن همتون دارم باهم مث خواهر برادر باشید :دی فردا تو شریف گذرمون به هم میخوره :دی حالا یه عده ای هم دانشگاه تهران به هرحال مهم اینه که گذرمون به هم میخوره نقطه پایان :دی |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - neda_Network - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۰ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۹ ب.ظ)Mahtab.R نوشته شده توسط:من که عاشق مامانام همه ی مامانا عاشقشونم(15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۳ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:(15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۲ ب.ظ)Mahtab.R نوشته شده توسط:عزیزم شوخی بود من کلا عادت به حرفی ندار اما بزار از دواج کنی ۴ تا ریچار که شنیدی میفهمی هر چند بهشت زیر پای مادران است و عروسا میرن جهنم(15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۲ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: ذوق زده باشید که خبر گفته یه توده ی پر فشار غرب و نواحی غربی را از شنبه میگیره یه هفته ام برا ما تعطیل میکنن رف تیرماه بریم سر کنکور ![]() ![]() ![]() خنده مردم واقعا امروز بزار این جوادیساری را ببینم چیه انقد تعریف میکنن ![]()
|
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - tayebe68 - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۴ ب.ظ
یه موضوعی من رو خوشحالتر می کنه از اینکه کنکور عقب افتاد ![]() طراحای سوال که با سوالای بی جواب و جوابای غلطشون ؛ اینقدر اذیتمون کرد ؛ یه هفته بیشتر تو قرنطینه می مونن بمونین ؛ نوش جونتون کسایی که ناراحتن کنکور عقب افتاده ، به این موضوع فکر کنین آرومتون می کنن |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - fulgent - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۶ ب.ظ
یه پیشنهاد به سازمان سنجش : این یه هفته فرصت خوبیه تا بچه ها مرور می کنند شما هم سوالاتو یه بار بخونید و غلط هاشو بگیرید.... باشد که رستگار شویم
|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - bestgirl - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۱ ب.ظ
آخخجون بدون استرس بریم سراغ ادامه برف بازییییی ![]() ![]() (۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۲ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: خب بچه ها میشه بگین برنامتون چیه من از وقتی که شنیدم همش برنامه میریزم نمیدونم چیکار کنم !!!! اگه بخوام از اول شروع به دوره کنم نمیرسم نمیدونم باید اولویت رو به چی بدم تست بزنم دوره کنم کجا رو دوره کنم و کدوم درسو کلن الان موندم چیکار کنم اولویت ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ برفف بازی بزار وقت کردی یکم درسم بخونن ![]()
|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Mehrdad7soft - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۵ ب.ظ
می بینم از وقتی فهمیدیم کنکور عقب افتاده همه اینجا سفره انداختیم دور همی در حال خوشگذرونی مصعود منم ۶۷ هستم مجرد خوشحال هومن که مثل اینکه از الان رفته تا شب باشگاه عذلاتش شل شده سفت کنه |
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - *afsoon* - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ب.ظ
سلام دوستانی که همش نگران بودین و استرس داشتین دیدن که درست شد فقط بی خودی خودتونو اذیت کردین حالا دوستان تو این یه هفته یعنی یه درصد احتمال نداره سوالا لو بره ؟؟ سازمان سنجشه دیگه مثلا دو روز دیگه کلید سوالارو بزارن رو سایت
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - jparisa - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۶ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۰ ب.ظ)boy.unique1366 نوشته شده توسط: یادمه حدود یه ماه پیش خبری رو اعلام کرده بودم مبنی بر اینکه به علت سردی هوا زمان کنکور به تعویق میوفته.خیلی سروصدا به پا شده بود.جناب پیشگوی مانشت هم معلوم شد! حالا بگو آیا باز هم عقب میفته یا واقعا هفته دیگه برگزار میشه؟
|
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - خاطره - ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۲ ب.ظ
یعنی انگار حکم اعداممو انداختن عقب
|