|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۰۰ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۵۷ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: (13 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۲ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: کاربر ریمن این خانم در روزهای آتی ثابت کردن تفاوت بالایی با بقیه بانوان دارن
دنسایک هست )
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(۱۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۵۷ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: (13 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۲ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: دقیقا اون هم اخیر هست قبل شما ۲ نفر بهم گفتن )))))
بزارین یه چیزی بگم که قانع بشین .. من املا اول دبستان شدم ۱۶ .. ادبیات هم اصولا بالای ۱۴ نمیگرفتم تو کل دبیرستان .. کلا غلط دیکته ای لغتی خیلی زیاد دارم
پس اون بالایی هم احتمالاً "اخیر" هست 
کاربر ریمن این خانم در روزهای آتی ثابت کردن تفاوت بالایی با بقیه بانوان دارن
دنسایک هست )
دقیقا اون هم اخیر هست قبل شما ۲ نفر بهم گفتن )))))
بزارین یه چیزی بگم که قانع بشین .. من املا اول دبستان شدم ۱۶ .. ادبیات هم اصولا بالای ۱۴ نمیگرفتم تو کل دبیرستان .. کلا غلط دیکته ای لغتی خیلی زیاد دارم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۰۸ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۵۷ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: (13 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۲ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: کاربر ریمن این خانم در روزهای آتی ثابت کردن تفاوت بالایی با بقیه بانوان دارن
دنسایک هست )
شاهدد و ناظر
ازین ب بعد خیلی ب پستام دقت میکنم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۱۴ ب.ظ
لوسین خیلی خوبه. برای کارای خیلی بزرگم جواب میده. منم یه مقداری باهاش کار کردم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fulgent - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۴ ب.ظ
التماس دعای خیر...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۸ ب.ظ
اهااا
راستی کاربر بهنام قبلنم شاهد و ناظر بوووودن...
یادتوووونه که...منو سکته دادین! بعدشم کاربر بلک...
خیـــــلی باید دقت کنم پس یادم رفته بودااا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۳ ب.ظ
ای بابا، مثل اینکه من بیشتر از شما باید حواسم جمع باشه، تا یه پست زدم ۲۰ نفر از پشت بوتهها پریدند بیرون ![[تصویر: 365988_21.gif]](https://img.manesht.ir/365988_21.gif)
نه ناظر نیستم، طی دیروز و امروز کلاً ۵ دقیقه اومدم، دیروز که ۱۲ ساعت مفید کد زدم، جایی رو نمیدیدم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۳ ب.ظ
برای شما رو کاربر blackhalo1989 هم حذف ارسالتون رو لو دادن (ما هم تایید کردیم )
کنترل نامحسوس
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۵ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۳ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: برای شما رو کاربر blackhalo1989 هم حذف ارسالتون رو لو دادن (ما هم تایید کردیم )
شتریه که دم خونهی همه میخوابه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۴۹ ب.ظ
تا حالا شده به شخصی برسید و هی باهاتون حرف بزنه و شما بگی اول سلام کن . سلام نکردن کار خوبی نیست . اونم بگه من عجله دارم و دوباره حرفاشو تکرار کنه و شما مجدد یاداوری کنه که "سلام" نکردن بی ادبیه
بعد اونم مجدد تکرار کنه که فوریت دارم و شوخی ندارم و [/align]دوباره همون جملات و حرفاش رو تکرار کنه و اخرشم سلام نکنه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۴ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۴۹ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: تا حالا شده به شخصی برسید و هی باهاتون حرف بزنه و شما بگی اول سلام کن . سلام نکردن کار خوبی نیست . اونم بگه من عجله دارم و دوباره حرفاشو تکرار کنه و شما مجدد یاداوری کنه که "سلام" نکردن بی ادبیه
بعد اونم مجدد تکرار کنه که فوریت دارم و شوخی ندارم و [/align]دوباره همون جملات و حرفاش رو تکرار کنه و اخرشم سلام نکنه
کلا از آدمایی که سلام نمی کنن بدم میاد. انگار از ستاره هاشون کم میشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 14 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۲ ق.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۴۴ ب.ظ)hatame نوشته شده توسط: (13 خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۲۶ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: بخشش از بزرگان است
آقایون همیشه خودشونو فدا میکنن تا خانما احساس پیروزی کنن اما کو آدم قدرشناس
برین با پیروزی الکی تون خوش باشین
من خواهش می کنم دست از این فداکاری بردارید راصی نیستن خوب اگه راست میگید بیاید مسابقه تا بهتون بگم شکست یعنی چی
من همین جا اعلام میکنم که آشپزی شما خانما از آقایون بهتره و ما شکست رو قبول میکنیم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 14 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۵ ق.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۴ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: (13 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۴۹ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: تا حالا شده به شخصی برسید و هی باهاتون حرف بزنه و شما بگی اول سلام کن . سلام نکردن کار خوبی نیست . اونم بگه من عجله دارم و دوباره حرفاشو تکرار کنه و شما مجدد یاداوری کنه که "سلام" نکردن بی ادبیه
کلا از آدمایی که سلام نمی کنن بدم میاد. انگار از ستاره هاشون کم میشه
مخصوصا اگه از اونایی باشه که ۵ ستاره هم باشه و مقبولیت بالای ۱۰۰ داشته باشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 14 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۶ ق.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۴۹ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: تا حالا شده به شخصی برسید و هی باهاتون حرف بزنه و شما بگی اول سلام کن . سلام نکردن کار خوبی نیست . اونم بگه من عجله دارم و دوباره حرفاشو تکرار کنه و شما مجدد یاداوری کنه که "سلام" نکردن بی ادبیه
آدمای عجیب که زیادن، ولی یه چیز خیلی عجیب که من کشف کردم
یعنی یه اسم اینقد میتونه رو شخصیت آدم تاثیر بذاره
من تا حالا چند نفر رو دیدم که این اسم رو داشتن و خیلی شخصیتشون مشابه بوده، دو نفر اولو دیدم گفتم حتما اتفاقیه ولی نفرات بعدی واسم جالب بود
کلا این تیپ آدما رو ببینم میتونم اسمشونو تشخیص بدم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 14 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۷ ق.ظ
امام خمینی رو دوست دارم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 14 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۲ ق.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۶ ق.ظ)bluebaran نوشته شده توسط: (13 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۴۹ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: تا حالا شده به شخصی برسید و هی باهاتون حرف بزنه و شما بگی اول سلام کن . سلام نکردن کار خوبی نیست . اونم بگه من عجله دارم و دوباره حرفاشو تکرار کنه و شما مجدد یاداوری کنه که "سلام" نکردن بی ادبیه
شمام چه گیری دادی بهشا
lاره دیگه اگه از همون اول بهش گیر میدادن شخصیتش بهتر شکل میگرفت . به هر حال من دوست دارم وقتی عیب یک نفر رو میبینم بهش بگم (چون من میگم ولی همه اینطوری نیستند و تو اجتماع این ادم ضربه میخوره دیگه ) دوسش دارم که بهش یاداوری میکنم که در هر شرایطی ادب میتونه خیلی بهتر کمک کنه
|