|
|
گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه -ماه دوم( خواندن گروهی) - ghaderiyaser - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۷ ب.ظ)white bird نوشته شده توسط:من پارسال آمارو جدا گرفتم!!!(09 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۴۴ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:دوست عزیز ۴تا از کتاب های پارسه تک می فروشند(09 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۳۸ ب.ظ)SaMiRa63 نوشته شده توسط: نه جدا گرفتم با سیستم عامل . ( قیمت زبان هم ۱۰۰۰۰ تومان بود . )واقعا؟؟ |
|
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - Shokoufe.S - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۱۲ ب.ظ
منم هفته پیش آمار و خریدم البته دست دوم
|
RE: گروه درسی مانشت تیرماه -ماه دوم( خواندن گروهی) - white bird - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۱ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ ب.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط:راستش من فقط از رشته IT میدونم(10 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۷ ب.ظ)white bird نوشته شده توسط:من پارسال آمارو جدا گرفتم!!!(09 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۴۴ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:دوست عزیز ۴تا از کتاب های پارسه تک می فروشند(09 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۳۸ ب.ظ)SaMiRa63 نوشته شده توسط: نه جدا گرفتم با سیستم عامل . ( قیمت زبان هم ۱۰۰۰۰ تومان بود . )واقعا؟؟ ![]() ![]() رشته نرم افزار دقیقا اطلاع ندارم |
|
گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - zeinab - 10 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ب.ظ
شهرستان که نبود!! باید ببینم تو بازارچه نیست!! |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه -ماه دوم( خواندن گروهی) - taktaz - 10 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۷ ب.ظ)white bird نوشته شده توسط: دوست عزیز ۴تا از کتاب های پارسه تک می فروشندفکر نکنم کتابهای خاصی از پارسه برای فروش مد نظر باشه.فقط ممکنه یک نماینده گی بعضی کتابها را تموم کرده باشه هر پکیجی که از سال قبل رو دستشون باد کرده را کتاباشو تک فروشی میکنند |
|
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - Shokoufe.S - 11 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۳ ق.ظ
من خیلی واسه سیستم عامل پارسه گشتم ولی نبود. نمایندگیشم گفتن ما اصلا تک فروشی نداریم ![]()
|
|
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - SaMiRa.e - 11 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ق.ظ
مگه کتاب سیستم عامل پارسه دکترحقیقت با این جزوه که درلینک زیره فرق داره ؟! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - eagle - 11 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۵ ق.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ق.ظ)SaMiRa63 نوشته شده توسط: مگه کتاب سیستم عامل پارسه دکترحقیقت با این جزوه که درلینک زیره فرق داره ؟! کتاب مطالبو ریزتر و کاملتر گفته.... جزوه هم خوبه ... ولی به کاملیه کتاب نیست |
|
گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - baghlava - 11 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۱ ق.ظ
سلام به همه مهندسان گرامی انجمن من تازه امتحانم تموم شده و میخوام شروع کنم. میشه بهم بگین برنامتون چطوریه؟! در واقع من اصلا نمیدونم که چطوری شروع کنم. شما یه درس رو میخونین و میزارین کنار و بعد یه درس دیگه یا نه موازی میخونین؟ یه سوال دیگم داشتم شما مراجع رو هم میخونین یا نه مثلا فقط پوران و مقسمی رو میخونین؟ ممنون میشم راهنماییم کنین. |
گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - SaMiRa.e - 11 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ ق.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۱ ق.ظ)baghlava نوشته شده توسط: ........من اول بگم برای مرجع خوندن بستگی به خودتون و پایه درسیتون داره ، دوم اینکه برای برنامه ریزی بهتون پیشنهاد میکنم یک سری به مصاحبه دوستانی که امسال رتبه های خوبی آوردند بزنید، یه پیش زمینه به دست میارید ، بعد هم منابعتون را مشخص کنید . وبعد هم با توکل به خدا شروع کنید .
|
|
گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - zeinab - 11 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ ق.ظ
منم نظرم همینه!! موفق باشی. |
|
گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - ghaderiyaser - 12 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ق.ظ
سلام. خلاصه مدار منطقی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - Shokoufe.S - 12 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ق.ظ
(۱۲ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ق.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط: سلام. خلاصه مدار منطقی مرسی آقای قادری من تقریبا ۴فصل و خوندم ولی خلاصه ام ! دوبرابر خلاصه شماست. ![]() فکر کنم آخرش خلاصه ام اندازه خود کتاب مانو بشه!!!!! ![]()
|
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - ghaderiyaser - 12 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ ق.ظ
(۱۲ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ق.ظ)Shokoufe.S نوشته شده توسط:الان زوده برای خلاصه نوشتن(12 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ق.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط: سلام. خلاصه مدار منطقی |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - white bird - 12 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ق.ظ
(۱۲ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ ق.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط:به نظرتون بهترین زمان خلاصه نویسی کی هست؟(12 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ق.ظ)Shokoufe.S نوشته شده توسط:الان زوده برای خلاصه نوشتن(12 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ق.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط: سلام. خلاصه مدار منطقی |