|
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - نسخهی قابل چاپ |
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - انرژی مثبت - ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۶ ب.ظ
سردرگم! بلاتکلیف. واقعا نمی دونم باید چیکار کنم و چه کاری درسته. کاش خدا یه جوری که بفهمم بهم می گفت :| |
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - Abrekhoshhal - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۱ ب.ظ
حالم بدجوووووووووووووووووووووووووووووور گرفته !!! |
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - soheila2012 - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۲ ب.ظ
منم بد جوری هم دردم! |
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - Breeze - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ب.ظ
مثل یه تیکه یخ !! بدون روح !! خنثی !! با یه عالمه کار ولی بی حوصله ... |
|
RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - good-wishes - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ق.ظ
شبیه مرغک زاری کز آشیانه بیفتد
|
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - diligent - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۳ ق.ظ
حس خوشحالی بعد از اینکه بعد از چند بار بالاخره لینک ریست رمز مانشت درست کار کرد :-) البته این خوشحالی کاذبه و به مرور رفع خواهد شد :| |
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - M4$0UD - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۲ ق.ظ
امشب یه بی شرفی با ماشین به داداشم زد و در رفت خدا را شکر چیزی نشد وگرنه از تک تک آدمای این شهر انتقام میگرفتم. |
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - انرژی مثبت - ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ق.ظ
دلم امام رضا (ع) رو می خواد ![]() شبیه مرغک زاری کز آشیانه بیافتد جدا ز دامن مادر، به دام دانه بیافتد .... الا غریب خراسان، رضا مشو که بمیرد اگر که مرغک زاری از آشیانه بیافتد --------- مگو که بی خردم هیچ کس نمی خردم کرامت تو به بالای دست می بردم ... ای مولا، علی، علی موسی الرضا(ع) |
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - Parham000 - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ ب.ظ
به شدت سرما خوردم |
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - shima_24 - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۹ ق.ظ
خانواده م گند زدن به زندگیم چکار کنم؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! دارم کلافه میشم |
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - saeedehs - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ب.ظ
چطور؟ میگن ازدواج کن که میگی گندزدن به زندگیت حس من:نگران یه هفته دیگه ک کنکوره |
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - Menrva - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۲ ب.ظ
خیلی خسته ام
|
|
سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - shima_24 - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۲ ب.ظ
هنوز مشکلم حل نشده ناراحتم به شدت |
RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - kati - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ق.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۲ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط: هنوز مشکلم حل نشده ناراحتم به شدت انشالله که مشکلت حل میشه... توکلت به خدا باشه ، فقط خودت رو بسپار به خودش
|
|
RE: سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. - good-wishes - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۶ ق.ظ
دقایقی پیش متوجه شدم یکی از خاطرات دوست داشتنی ام رو از دست دادم که کلا دپرسم کرد ! اصلا نمی دونم کجا رفت ؟ همه چیز سر جاشونن همین یه دونه اون وسط گم شده امکان نداره دور انداخته باشمش خیلی حالم گرفته شده خیلی . اصلا خیلی خیلی بد جور |