|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shamim_70 - 02 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۱۰ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۰۶ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: جواب داد دیگه
دیدمممم..برادر
نام کاربریتون چقده اشناست!!!احساس میکنم یجا این نامو دیدم!
شما باشگاه مهندسان عضوین؟؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۰۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۱۰ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۰۶ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: این کارا رو دستی انجام میدی یارپئز؟
یارپیئز : ))))))))))
آره خب دستی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 02 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۱ ب.ظ
ای بابا ژاوی هم که رفت
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۱ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۱۰ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: نام کاربریتون چقده اشناست!!!احساس میکنم یجا این نامو دیدم!
شما باشگاه مهندسان عضوین؟؟
آره افتخار عضویت توو اونجا رو هم دارم :')) قبلاً فعال بودم اما اخیراً یعنی حدود ۷ ماه اینا نرفتم، الانم هر از گاهی صرفاً به خاطر دوستام میرم.
(۰۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۱۰ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: یارپیئز : ))))))))))
آره خب دستی 
اینطوری که سخت میشه. حالا لازم نیست از نرمافزارهای خفن استفاده کنی اما چیز ساده و جمع و جوری مثل pauker کمک میکنه. در عنفوان جوانی از این استفاده میکردم :'D
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۰۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۵ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۱ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: اینطوری که سخت میشه. حالا لازم نیست از نرمافزارهای خفن استفاده کنی اما چیز ساده و جمع و جوری مثل pauker کمک میکنه. در عنفوان جوانی از این استفاده میکردم :'D
آره خیلی سخته
به خصوص جا به جا کردن این کاغذا وقتی میخوایم بریم جایی
از نرم افزار استفاده نکردم تا حالا. یه چی میخوام بگم شمایی که ماشالا شریفین و (بزنم به تخته) نخبه محسوب میشید به من ِ مثلا کارشناس بی فکر کامپیوتر نخندیدااا ولی اصلا به فکرم نرسیده بود تا حالا از نرم افزار استفاده کنم و الان شما گفتید بهش فکر میکنم 
نرم افزار باشه که معلومه خوبه. مرسی اسمش رو هم که گفتید و کار من واسه پیدا کردن یه همچین نرم افزاری ساده تر شد. : )
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۱ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۵ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: آره خیلی سخته
از نرم افزار استفاده نکردم تا حالا. یه چی میخوام بگم به عنوان به من به عنوان یه مثلا کارشناس بی فکر کامپیوتر هم نخندیدااا
ولی اصلا به فکرم نرسیده بود تا حالا از نرم افزار استفاده کنم و الان شما گفتید بهش فکر میکنم  
نرم افزار باشه که معلومه خوبه. مرسی اسمش رو هم که گفتید و کار من واسه پیدا کردن یه همچین نرم افزاری ساده تر شد. : )
اتفاقاً منم در مقابل تکنولوژی مقاوم هستم :'D ولی استفاده که کردم بعداً متوجه شدم خیلی کمک میکنه. توو کاغذ شما یه روز وقت یا حوصله ندارید جابجا کنید یا فراموش میکنید یا کاغذ گم میشه و ... اما نرمافزار خودش کاراش رو میکنه. خلاصه باید یه چیزی باشه که آدمو force کنه و الا زبان خوندن وسطش آدم انگیزهاش رو از دست میده.
این کار باهاش آسونه، ۲ دقیقه کار کنید متوجه میشید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 02 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۸ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۲ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: این حرفی که امروز به تو می گویم، شبیه تیله هایی می ماند که از جعبه صاحب بازیگوشش افتاده باشد روی پله ها و تا خانه همسایه ها سرک کشیده باشد. و بی خیال، قل بخورد تا اولین پنجره، اولین شیشه، و همان جا بماند. این حرفی که امروز به تو می گویم به شکل عاشقانه ای می تواند نسل به نسل بگردد و آینده ای را تضمین کند، شبیه آینه. که حتی شکسته اش هم وظیفه دان است. این حرفی که امروز به تو می گویم به حرف دلم می ماند . خوب گوش کن. به آدم ها دقت نکن. دقت می دهند.
+در راستای همون قطعه های ادبی   
بازم خــدا رو شکـــر که الحمــد الله وگرنــه والا بخــدا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۰۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۴۴ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۱ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: اتفاقاً منم در مقابل تکنولوژی مقاوم هستم :'D ولی استفاده که کردم بعداً متوجه شدم خیلی کمک میکنه. توو کاغذ شما یه روز وقت یا حوصله ندارید جابجا کنید یا فراموش میکنید یا کاغذ گم میشه و ... اما نرمافزار خودش کاراش رو میکنه. خلاصه باید یه چیزی باشه که آدمو force کنه و الا زبان خوندن وسطش آدم انگیزهاش رو از دست میده.
این کار باهاش آسونه، ۲ دقیقه کار کنید متوجه میشید.
درسته همه حرفاتون. گاهی وقتا واقعا آدم بی حوصله میشه واسه نوشتن و به خاطر همین یه چن روزی سراغ جی پنجش نمیره. به خصوص برای آدم بی حوصله ای مثل من صاحب اختیار بودن تو روش درس خوندن خیلی بده و باید خودم رو به یه قانونی مقید کنم و مجبور بشم یه کاری بکنم. خوبه که اینجور نرم افزارا آدمو مجبور میکنن و بهترین روشه واسه من.
همین الان دانلود میکنم و امتحان میکنم.
یارپئز از شما تشکر میکند. 
+همچنان دارم به این یارپئز میخندم چون خیلی غافلگیرانه بود و من ِ آی کیو اولش نتونستم بخونم فکر کردم اشتباه تایپیه بعد دیدم نه کلمه ترکیه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 02 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۴۵ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۵ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: آره خیلی سخته
از نرم افزار استفاده نکردم تا حالا. یه چی میخوام بگم شمایی که ماشالا شریفین و (بزنم به تخته) نخبه محسوب میشید به من ِ مثلا کارشناس بی فکر کامپیوتر نخندیدااا ولی اصلا به فکرم نرسیده بود تا حالا از نرم افزار استفاده کنم و الان شما گفتید بهش فکر میکنم 
یه اپ موبایل برای همین کار بنویسید بعد سورسشو تو گیت هاب بذارید برای پیر ریویو (البته ایرانیا حوصلشو ندارن )
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۰۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۱ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۴۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یه اپ موبایل برای همین کار بنویسید بعد سورسشو تو گیت هاب بذارید برای پیر ریویو (البته ایرانیا حوصلشو ندارن )
آره واقعا : ))))
ایرانی ها همیشه بی حوصله ان واسه اینجور کارها : ))))
من که جزو بی حوصله ترین بی حوصله ها محسوب میشم
فکر خوبیه اینم. نمیدونم نوشتن برنامه اش سخته یا نه ولی خیلی خوب میشه اگه بتونم خودم یه برنامه ای بنویسم و خودکفا بشم
وای که چقدر خوبه رشته کامپیوتر. زمانای قدیم نقاش ها و نویسنده ها کلی به خودشون افتخار میکردند که هرچی که میخواستن رو روی کاغذ میتونستن بیارن. الان دوره ایه که کامپیوتری ها باید به خودشون افتخار کنن چون هیچ محدودیتی واسشون معنی نداره و واسه هر مشکلی و هر فکری، یه راه حل نرم افزاری دارن .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 02 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۶ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۱ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: آره واقعا : ))))
ایرانی ها همیشه بی حوصله ان واسه اینجور کارها : ))))
من که جزو بی حوصله ترین بی حوصله ها محسوب میشم
فکر خوبیه اینم. نمیدونم نوشتن برنامه اش سخته یا نه ولی خیلی خوب میشه اگه بتونم خودم یه برنامه ای بنویسم و خودکفا بشم
وای که چقدر خوبه رشته کامپیوتر. زمانای قدیم نقاش ها و نویسنده ها کلی به خودشون افتخار میکردند که هرچی که میخواستن رو روی کاغذ میتونستن بیارن. الان دوره ایه که کامپیوتری ها باید به خودشون افتخار کنن چون هیچ محدودیتی واسشون معنی نداره و واسه هر مشکلی و هر فکری، یه راه حل نرم افزاری دارن .
شاید دو هفته بشه. البته به شرط بلد بودن جاوا (برای اندرویدشو گفتم).
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 02 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۶ ب.ظ
string crsecurdecrypts = "6985" + pramd + 73598
;
من یه رشته به این صورت می فرستم به صفحه دیگه
مثلا اگه pramd=666666 باشه حاصل میشه ۶۹۸۵۶۶۶۶۶۶۷۶۵۹۸
الان میخوام توی صفحه دوم مقدار pramd به دست بیارم چه جوری این کار رابکنم
میخوام رشته باشه
///ببخشیدسوالم را اینجا میذارم آخه از بس ساده هست نمیشه تاپیک بزنم خیلی هم عجله دارم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 02 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۸ ب.ظ
substring
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nasrinn - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۱ ق.ظ
سلام دوستان مهلت انتخاب رشته ارشد تا فردا شب هست ؟درسته؟ببخشید اینجا سوال میپرسم (خیلی خستم میخوام سریع جواب سوالم رو پیدا کنم وبخوابم)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۶ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۲ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: نگرانم...
نگران نباش
|