|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۱۳ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۰۴ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: نه فکر کنم مدیر شرکت ما دکترا ترسوندن داره . زنگ زده میگه تا فردا سایت را میخوام . فلانی میخواد بیاد سایت را افتتاح کنه.
امروز که زنگ می زنم براش خاموشه!
بعد من تا صبح بیدار بودم . و تا ظهر با انگشتای بیحس کد زدم.
آخه چی بگم
بعضی وقتا فکر می کنم تو برزخم
مگه اولش طی نمی کنید زمان انجام پروژه رو؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۱۵ ب.ظ
بچه ها یه تیکه از یه سریال رو دیدم شبکه دو به اسم میخک، موقع شروعش یه دکلمه کوتاه داره که شنیدم و خوشم اومد، اون متن رو اگر کسی داره بیزحمت بنویسه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۲۵ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۰۶ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: نقل قول: بعد من تا صبح بیدار بودم . و تا ظهر با انگشتای بیحس کد زدم.
asp کار می کنید؟
بله asp کار میکنم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۳۶ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۴ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: پ ن : الانم زد رو دور تند، اصن ملت یه جوری شدن، ظهر خاموش میکنن، بعد از ظهر روشن اونم روی دور تند :/
کولر؟
دور تند؟
من هنوز اجازه ندادم بخاری اتاق من رو بردارن
قربان هوای دیار خودمون
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۱۵ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: بچه ها یه تیکه از یه سریال رو دیدم شبکه دو به اسم میخک، موقع شروعش یه دکلمه کوتاه داره که شنیدم و خوشم اومد، اون متن رو اگر کسی داره بیزحمت بنویسه
هیچی از دکلمه اش یادت نیست؟
قد یه جمله کوچیک هم کفایت میکنه .. چون من تلوزیون که نمیبینم نمیدونم کدوم دکلمه رو میگی
شاید شنیده باشم قبلا اگر شعر معروفی باشه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۳۸ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۳۶ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: هیچی از دکلمه اش یادت نیست؟
قد یه جمله کوچیک هم کفایت میکنه .. چون من تلوزیون که نمیبینم نمیدونم کدوم دکلمه رو میگی
شاید شنیده باشم قبلا اگر شعر معروفی باشه.
فکر کنم این بود
ایستاده در مقابل سختیهای روزگار ..... چون میخک
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۰ ب.ظ
من اهل فیلم نیستم اصلا ولی بعید میدونم از فیلم ترسناک بترسم. احتمالا تا میام بترسم مغز سیگنال میده که اینا همش مسخره بازیه  
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۴۴ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۲ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
این شکلک ها رو از کجا میاری؟ 
![[تصویر: 360835_kanye.gif]](https://img.manesht.ir/360835_kanye.gif)
راستی تو اسمت آفاقه یا افق؟
تلفظ یوزرت علما رو به شک انداخته ![[تصویر: 360835_0pof2.gif]](https://img.manesht.ir/360835_0pof2.gif)
بالاخره اوامر خواهری تمام شد.
حیف که این بچه رو خیلی دوسش دارم وگرنه میدونستم چه برخوردی باهاش بکنم انقدر از عطوفت من سواستفاده نکنه.
آی لاو یو خواهر
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ ق.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۱۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: مگه اولش طی نمی کنید زمان انجام پروژه رو؟
قرار بود تحویل اولیه چهارشنبه بعد از ظهر باشه. که ایشون خواستن فردا صبح افتتاحیه باشه وسایت آپلود باشه البته من کار رو تا جایی رسوندم ولی بیخودی کلی به خودم فشارآوردم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fulgent - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۰ ق.ظ
بر روی زمین به تکبر راه مرو که نمیتوانی زمین را بشکافی
و هرگز قامتت به بلندای کوه ها نمیرسد ....
اسرا آیه ۳۷
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۱ ق.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۵۵ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: از همه بدتر سوالای درسیه.
حالا ریاضی یکم قابل تحمله ولی شیمی و فیزیک من خیلی فراموش کردم. یدفه می بینی ۱۰-۱۵ تا سوال علامت زده که برام توضیح بده. میگم من نمی دونم اصلا یادم نیست میگه اشکال نداره. همین توضیح می دم تو گوش کنی بسه 
چه جالب پس تو هم خواهر کوچیک داری.
خواهر من تو رو خـــیلی درک میکنم... درد مشترک به این میگن
دقیقا. بهش میگی من یادم نیست میگه عب نداره گوش بده. 
یه زمان واسه خودم نابغه فیزیک بودم الان گاهی وقتا که میاد با من بحث فیزیکی میکنه منم هیچی یادم نیست خب. الکی سرم رو تکون میدم و یکی از جملات یا فرمول هایی که خودش میگه رو سریع حفظ میکنم وبعد همون رو عینا تکرار میکنم و ژست ِ استاد همه چی دان رو میگیرم که غرورم حفظ بشه این بچه نگه خواهر من از دبیرستان حتی ساده ترین فرمول های فیزیک رو هم یادش نمونده
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۰۲ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: از این سایت
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
پـــــــــــــــــــــــــــــــــــــونه بگو علما بیان خودم براشون یه منبر برم و تفسیر و تلفظ اسممو بگم :دی پونه جونم تو هرچی خواستی صدا کن ولی علما بنده آفاق هستم 
علما شاید خودشون خوندند پستت رو. خطبه ی منبرت رو حفظ کن تا خودشون بیان تو بری رو منبر
چه خوب چه خوب..چه خوبه که آفاقی... خوبه که من اسم رفیقم رو درست میگفتم. ^_^
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۶ ق.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۵۵ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: از همه بدتر سوالای درسیه.
حالا ریاضی یکم قابل تحمله ولی شیمی و فیزیک من خیلی فراموش کردم. یدفه می بینی ۱۰-۱۵ تا سوال علامت زده که برام توضیح بده. میگم من نمی دونم اصلا یادم نیست میگه اشکال نداره. همین توضیح می دم تو گوش کنی بسه 
خواهرم قبل امتحانش قسمت هایی که از کتابش مونده میده من براش می خونم.
تازه باید با احساس و توجه بخونم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۷ ق.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ ق.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: (29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۱۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: مگه اولش طی نمی کنید زمان انجام پروژه رو؟
قرار بود تحویل اولیه چهارشنبه بعد از ظهر باشه. که ایشون خواستن فردا صبح افتتاحیه باشه وسایت آپلود باشه البته من کار رو تا جایی رسوندم ولی بیخودی کلی به خودم فشارآوردم
شما وظیفه ندارید کار رو زودتر تحویل بدید. تحویل زودتر کار فقط با موافقت شما و احتمالا با بالا بردن قیمت انجام میشه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ ق.ظ
یه کم اون متن:
ایستاده با غرور در برابر طوفان تقدیر
از آغاز تا اینک همچون میخک
نگاه میکند خیره در چشمان روزگار ...
پ.ن: سرچ هم کردم، متنش نبود، بقیه اش رو هم میخوام
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۲ ق.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۴ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: :دی
« ما قَلَّ و دَلَّ»ای که تو عربی دبیرستان همش تکرار میشد رو عینا تو این پست شما خوندم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۰ ق.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: نقل قول: نقل قول: مگه اولش طی نمی کنید زمان انجام پروژه رو؟
شما وظیفه ندارید کار رو زودتر تحویل بدید. تحویل زودتر کار فقط با موافقت شما و احتمالا با بالا بردن قیمت انجام میشه.
ممنون از راهنمایی اتون حتما همین کار را می کنم .نظرتون کاملا درسته. دراولین فرصت از خجالتش در میام
|