|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۲ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۱ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: همش شعر زهرا تو ذهنم تکرار میشه، انگار شاعر برای من خوندش
به جهنم گر غمت پایان ندارد
به درک گر سرت سامان ندارد
بنازم من به این دنیای فانی
که ضایع تر ازین امکان ندارد!
اینو هم تکرار کن 
اینو افتخاری واسه من سرودن , واسه تو نیست وستا
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۷ ب.ظ
انتخاب رشته ارشد مهلتش تا کی هست
حوصلم نمیشه برم سنجش
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۰ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۴ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: فیلم ترسناک فقط paranormal activity اونم نسخه شماره یکش، اونم تنهایی ساعت ۱۲ با هدفون نگاه کنی!!! حسابش کن ما پسر بودیم، جیغ زدیم از ترس! شما دخترا که جای خود داره 
شیطونه میگه پاشم برم این فیلمو دانلود کنم ساعت ۱۲ شب بذارم ببینمااااا!!!!
.
.
.
.
.
ولی خب اعوذباالله من الشیطان الرجیم 
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۷ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: انتخاب رشته ارشد مهلتش تا کی هست
حوصلم نمیشه برم سنجش

تا ۵شنبه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۹ ب.ظ
بعضی بچه ها که واسه سنجش یا هر جای رسمی دیگه ای ایمیل میزنن یا پیام میدن من دقت کردم دیدم همونطوری گفتاری مینویسن!
واسم خیلی عجیبه.
اینکه یه تحصیل کرده این مملکت باید فرق بین درخواست رسمی و درخواست دوستانه رو بدونه. به خاله اش یا عموش که پیام نمیده با این صمیمیت!
نمیدونم یا درس زبان فارسی ِ دبیرستان نوشتن نامه اداری و رسمی رو دبیرشون بهشون یاد نداده یا کلا با اینجور نوشتن راحت هستن. ولی زشته خب به نظرم اینجور درخواست نوشتن.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۴ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ ب.ظ)Somayeh_Y نوشته شده توسط: مطالبی که باید خونده میشد رو خوندم ولی از دیروز نمیدونم چه مرگم شده وسط جمع بندی مطالب دیگه کم آوردم. مغزم کاملا هنگ کرده.
طبیعیه دوست من همین طورشده بود . البته اون رشته اش روانشناسی بود . اونم کلی رفرنس و کتاب های مختلف خونده بود .
امیدوارم موفق باشید .و یادت باشه دو قدم ماده به صبح......
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۲ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: نقل قول: همش شعر زهرا تو ذهنم تکرار میشه، انگار شاعر برای من خوندش
به جهنم گر غمت پایان ندارد
به درک گر سرت سامان ندارد
بنازم من به این دنیای فانی
که ضایع تر ازین امکان ندارد!
اینو هم تکرار کن 
اینو افتخاری واسه من سرودن , واسه تو نیست وستا 
میشه شعر کاملش را بذارید . خیلی باحاله. خوبه برا بعضیا که روزی دو سه بار فال حافظ می گیرن .بخونمش
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۲ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: میشه شعر کاملش را بذارید . خیلی باحاله. خوبه برا بعضیا که روزی دو سه بار فال حافظ می گیرن .بخونمش
نسخه ی کامل تری از این شعر سروده نشده U ولی خب اپن سورسه , شما میتونید خودتون ارتقاش بدید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sahar salehi - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۴ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ ب.ظ)Somayeh_Y نوشته شده توسط: دلم میخواد به همه اونایی که رتبه های خوب آوردند در کنکور ارشد تبریک بگم.
و به همه اونایی که از نتیجه ناراضی اند، اما در امضا و یا در نوشته هاشون دیدم که واسه کنکور سال بعد عزم جزم کردند، دَمت گرم بگم و ارزوی موفقیت کنم.
و اما
من به کنکور امسال نرسیدم. و با اینکه ثبت نام کرده بودم نشد بروم سر جلسه. سه روز دیگه کنکور انفورماتیک دارم. مطالبی که باید خونده میشد رو خوندم ولی از دیروز نمیدونم چه مرگم شده وسط جمع بندی مطالب دیگه کم آوردم. مغزم کاملا هنگ کرده.
ازتون میخوام برام دعا کنید. بار سنگین این کنکور دیگه بدجوری عذاب آور شده. دعا کنید بتونم خودمو جمع و جور کنم واسه این دو سه روز باقیمانده.
سمیه جان مطمئن باش که حتی اگه خودتم بخوای خدا هیچ وقت نمی ذاره تلاشایی که کردی هدر بره.
این جمله رو به عنوان کسی که با تمام وجود و تک تک سلول هام حسش کردم دارم بهت می گم.
پس با توکل به خدا و اطمینان کامل به تواناییت برو جلو ان شاءالله که بهترین نتیجه در انتظارته.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۵ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: (28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۹ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: بعضی بچه ها که واسه سنجش یا هر جای رسمی دیگه ای ایمیل میزنن یا پیام میدن من دقت کردم دیدم همونطوری گفتاری مینویسن!
اره درسته برای جاهای رسمی باید این طوری باشه.
ولی من هر وقت خواستم به استادم ایمیل بزنم چند بار چک می کنم که یه موقع یجور ننوشته باشم که بهش بر بخوره.
برام جالبه مثلا برای پایان نامه به استادای خارجی ایمیل می زدم خیلی راحت صحبت می کردن. حالا گفتن اسم کوچیک بکنار کلا این طوری هستند ولی خیلی راحت جواب می دادن ادم احساس راحتی می کرد باهاشون. این همه تعارف و این جور چیزا تو کارشون نیست. خیلی خوشم میومد.
من اولین بار واسه هماهنگی های پروژه پایانیم که به استادم ایمیل زدم خیلی متّه به خشخاش گذاشتم و رسما متن عهدنامه ی ترکمن چای رو نوشتم , بعد جالبیش اینجا بود که استادمون خیلی هپی و خیلی رله جواب رو دادن و جالب تر اینجا که جواب رو فینگلیش تایپ کرده بود! :| :|
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۶ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: اره درسته برای جاهای رسمی باید این طوری باشه.
ولی من هر وقت خواستم به استادم ایمیل بزنم چند بار چک می کنم که یه موقع یجور ننوشته باشم که بهش بر بخوره.
برام جالبه مثلا برای پایان نامه به استادای خارجی ایمیل می زدم خیلی راحت صحبت می کردن. حالا گفتن اسم کوچیک بکنار کلا این طوری هستند ولی خیلی راحت جواب می دادن ادم احساس راحتی می کرد باهاشون. این همه تعارف و این جور چیزا تو کارشون نیست. خیلی خوشم میومد.
آخه سنجش یه سازمان رسمیه. جواب سنجش رسمی اما سوال اینا غیررسمی. یه جوریه به نظرم
درسته. دقیقا.
منم برای استادام رسمی مینوشتم. یعنی خیلی دقت میکردم که حتی فعلی که به کار میبرم خیلی رسمی باشه.
به استادای ایرانی برمیخوره. برا من خیلی استرس داره ایمیل زدن به استادای ایرانی. استاد ما به یکی از بچه ها گفته بود واسه چی فینگلیش ایمیل زدی و به جای سلام هم نوشتی slm! یعنی دعواش کرد اساسی!
ولی وای نگو از استادای خارجی
من اولین بار به یه استاد خارجی که ایمیل زدم فکر کردم رسمی تر از استادای ایرانی باید باشن. کلی ایمیلم رو خوندم و حتی دوباره نشستم نامه رسمی انگلیسی رو تو نت جستجو کردم یه چن نمونه اش رو هم پیدا کردم مطمئن باشم رسمیه.
بعد جواب که بهم داد دیدم اسم کوچیک منو نوشته و بعد خیلییی راحت! انگار که من واقعا دانشجوش هستم.
چن تا استاد دیگه هم که بهشون ایمیل زدم دیدم اینا هم این شکلی جوابم رو دادن. خیلی خوبن استادای خارجی. خیلی. به دانشجو و کار دانشجو واقعا اهمیت میدن و اصلا هم مهم نیست دانشجوی خودشه یا دانشجوی ناکجاآباد.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۶ ب.ظ
دانشگاه خوارزمی و الزهرا از لحاظ سطح علمی مشابهن؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۶ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۴ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: استادای ایرانی این طوریم داریم. نه اینکه اصلا نداشته باشیم ولی اونا بنظرم خیلی بیشترن 
نمیخوام اسم ببرم ولی انصافا استادای ایرانی خیلیی غرور دارن.
خب استاد شریف هستی که هستی .. منم دانشجوام و باید سوالم رو از تو که این مقاله رو نوشتی بپرسم یا نه!
خیلی بهم برخورد رفتار یکی دو تاشون. واسه من اون پروژه خیلی سخت بود و واقعا به کمک احتیاج داشتم ولی هیچ استاد ایرانی حتی در مورد مقاله خودش توضیح نداد بهم.
آره باهات کاملا موافقم. استادای خارجی خیلی راحت داده هاشون رو میدن. به من یکیش حتی برنامه خودش هم داد گفت روی این برنامه تست کن داده هات رو. بعد دیدم برنامه خودشه. یعنی اصلا گیج شده بودم انقدررر راحت برنامه اش رو داد بهم. استادای خارجی همشون خوبن :دی در این مورد مرغ همسایه غازه:دی
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۴ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: حالا جدا از اینا یبار به تننباوم ایمیل زدم یه سوال شبکه پرسیدم. جوابمو داده بود. از خوشحالی ذوق مرگ شدم جوابش فقط یه خط بود. هنوز ایمیلشو دارم 
وای چه خوب و هیجان انگیز:دی
منم جای تو بودم و تننباوم جوابمو سوالمو میداد، ذوق مرگ میشدم:دی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sahar salehi - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۴ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۴ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: فیلم ترسناک فقط paranormal activity اونم نسخه شماره یکش، اونم تنهایی ساعت ۱۲ با هدفون نگاه کنی!!! حسابش کن ما پسر بودیم، جیغ زدیم از ترس! شما دخترا که جای خود داره 
این رو فک کنم تو خوابگاه با بچه ها دیدم.
همونیه که آخرشم همه ی کاراکتراش می میرن، فقط اتفاقای عجیب غریب میفته اما عامل اتفاقا معلوم نمی شه تا آخر فیلم؟
فک کنم کل فیلم هم تو خونه بود اگه درست یادم باشه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۸ ب.ظ
آدمای ترسو زود شکست میخورن
آدمای ساده رو زود شکست میدن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - خانه سبز - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۷ ب.ظ
امروز عکس یکی رو دیدم چشمان بسیار زیبایی داشت
|