|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۰ ق.ظ
آخه چرا...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۴ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۶ ق.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: انشااله که نتیجه زحماتتونو میگیرین
لطفا منو با این سایت های اجنبی آشنا نکنین، جنبه ندارم میرم گم و گور میشم
اگه شما خانما نبودین، ادم راحت والیبالشو نگاه میکرد و نیازی به این کارا نبود
کلا مایه درد سرین شما خانما
: ))))))
باشه معرفی نمیکنم.
از اجرای محتشمیان لذت ببرید : ))))
دستتون درد نکنه .. خانوما نباشن که کلا دنیا بی روح میشه.
تازه ما خانوما نبودیم قیچی به دست شبکه سه بیکار میشد بنده خدا. اون زن و بچه نداره ؟ نباید شیکم زن و بچه اش رو سیر کنه؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۸ ق.ظ
قرار نیست همیشه اشاره به کاربر خاصی نباشه، بعضی وقت ها باید به کابر خاصی اشاره کرد.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۸ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۲ ق.ظ)barca نوشته شده توسط: مثل رئال این فصل نشین! اولش خیلی تووپ بیاین جلو اخرش کم بیارین با برنامه شروع کنین
من فوتبالی نیستم ولی تیم رئال رو دوست دارم
کاملا مشخصه یه تیم مدیریتی خیلی قوی پشت رئاله، شاید موقتا شکست بخوره ولی همیشه تیم بزرگی بوده
ولی بقیه باشگاه ها مثل یونتوس و منچسر و صنعت مس کرمان و حتی بارسا که اخیرا یه خورده موفقیتایی داشته، گرچه موقتا پیروزی هایی رو بدست میارن ولی در کل نمیشه اسمشونو گذاشت تیم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۶ ق.ظ
سحر شد بگو با کدام آرزو سر به بالین گذارم..
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۷ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۳ ق.ظ)barca نوشته شده توسط: اره کاملا مشخصه یه تیم حرفه ای پشتش هست مثل شما که کاملن مشخصه فوتبالی هستین 
خارج از شوخی یکی از انتقادهایی که به انجلوتی می کنن که البته شایدم بی تقصیر باشه اینه که بازیکنای زئال تو اوج حساسیت بازیها خسته و مصدوم شدن
احتملا منظور شما خرید بازیکنهای این تیمه که خوب رئال فوتبال براش یه تجارته و بحثش با همه تیمها تو این زمینه جداست
بارسا اخیرا موفق شده؟ :| اینم نمی گفتین معلوم بود که زیاد فوتبالی نیستینا 
بارسا جان قبول کن خیلی از طرفدارای بارسلونا اونای هستن که فوتبالی نیستن (دارم تو دوستام) و بچه مدرسه ای ها (که مثلا زمانی که میلان تواوج بود رو اصلا ندیدن) و حزب باد. البته که بارسا طرفدارای فوتبالی هم داره.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۷ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۸ ق.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: یونتوس و منچسر و صنعت مس کرمان و حتی بارسا
مس کرمان ؟
: )))))))))))))))))))
پس تراختور سرور همه این تیم هاست : ))))))
الکی مثلا منم فوتبال میبینم:دی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - iammiti - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۸ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۸ ق.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: ولی بقیه باشگاه ها مثل یونتوس و منچسر و صنعت مس کرمان و حتی بارسا که اخیرا یه خورده موفقیتایی داشته
شما تاریخچه همین یووه رو بخون .. یه نگاه هم به این بنداز که از لیگ ۳ اومده الان تو قینال جام باشگاه ها :دی
پرستیژی که این تیم داره فک نمی کنم تیم رئال یا بارسا داشته باشه ) ۹۸% طرفدارای بارسا و رئال نمی دونن کاپیتان قبلی تیمشون کی بوده )
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۸ ق.ظ
والا من از قدیم الایام یادمه همیشه اسم رئال سر زبون فوتبالیا بوده ولی این تیمی که شما میگین من اخیرا اسمشو شنیدم  
حالا از این حرفا که بگذریم
یعنی شما میخواین بگین اگه بارسا با صنعت مس ما مسابقه بده میتونه ببرش؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۰ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۸ ق.ظ)iammiti نوشته شده توسط: شما تاریخچه همین یووه رو بخون .. یه نگاه هم به این بنداز که از لیگ ۳ اومده الان تو قینال جام باشگاه ها :دی
پرستیژی که این تیم داره فک نمی کنم تیم رئال یا بارسا داشته باشه ) ۹۸% طرفدارای بارسا و رئال نمی دونن کاپیتان قبلی تیمشون کی بوده )
یه جور میگید از لیگ سه اومده، خوب تقلب کرده فرستادنش اونجا. میخواست کار بد نکنه. ضمنا در بحث تاریخچه همه تیم ها جلوی رئال میشن تیم محلات.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۵ ق.ظ
اینجا ماشااله همه فوتبالین
من اشتباه کردم در مورد فوتبال نظر دادم
ولی بازم میگم این تیما تیم نمیشن
تیم وقت تراختور، تیم الکی قهرمان 
در جواب خانم پوونه که به تیم شهر ما توهین کرد
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۲ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۵ ق.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: تیم وقت تراختور، تیم الکی قهرمان 
در جواب خانم پوونه که به تیم شهر ما توهین کرد
: ))))
من به شهر کسی توهین نمیکنم. یعنی همچین برداشتی کردید من واقعا معذرت میخوام.
فقط واسم جالب بود بین اسم یوونتوس و بارسلونا اسم مس کرمان رو دیدم. :دی
,
تراختور ما رو که پنچر کردن ای دااااد : )))))))
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۵ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۲ ق.ظ)پوونه نوشته شده توسط: من به شهر کسی توهین نمیکنم. یعنی همچین برداشتی کردید من واقعا معذرت میخوام.
فقط واسم جالب بود بین اسم یوونتوس و بارسلونا اسم مس کرمان رو دیدم. :دی
,
تراختور ما رو که پنچر کردن ای دااااد : )))))))
نه شوخی کردم
ولی تیم مس ما از اون تیما بالاتره، منتها حقشو خوردن 
آره واقعا تراختور شما رو پنچر کردن، طوری هم پنچر کردن که عمرا دیگه باد بشه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۶ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: تلویزون رو ترک کنید. وقتتون زیاد میشه میتونید کارهای مفید انجام بدید.
من هفته ای ۳ساعت هم تلویزیون نگاه نمی کنم . خیلی بشه میشه ۳ ساعت تازه اونم یا مستند یا افق یا پرس که ۷۰% نمی فهمم چی میگه .
ولی روزی ۲ ساعت خوبه مثلا دوتا فیلم به درد به خور ببینی اینجوری روزت تقسیم بندی میشه.
الان که فیلم بدرد بخور نداره منم شاید این هفته که گذشت ۱:۳۰ هم تلویزیون نگاه نکردم
فوتبال هم که اصلا اااااااااون تیمای داخلی که همه پاسا اشتباهه هی پاس میدن به تیم حریف. حداقل آدم بارسلونا و رئال را ببینه یه چی. 
////الانکه میبینم چه قدر وقف هدفم شدم آفرین به خودم 
///بهله این آخر شبی به خودشناسی هم رسیدیم()
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۴ ق.ظ
نه من بیدارم هنوز
|