تالار گفتمان مانشت
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - esisonic - 07 دى ۱۳۹۱ ۰۷:۰۳ ب.ظ

۵۰ درصد دوم اینترنتی دوم نیز آپلود شد!!!...
از
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
دانلود کنید...!!!
...
همگی از دَم موفق باشید..!!!

گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - mammad_asir - 07 دى ۱۳۹۱ ۰۸:۱۱ ب.ظ

سوالات فصل هفت کتاب هوش پوران رو میتونید برام بزارید آخه کتابم این چند صفحه رو نداره
پیام خصوصی بدین چون دیر میام متشکر

گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - tayebe68 - 07 دى ۱۳۹۱ ۰۸:۵۶ ب.ظ

(۰۷ دى ۱۳۹۱ ۰۱:۳۶ ب.ظ)p.daliri نوشته شده توسط:  سلام
همگی خسته نباشید.یک راهنمایی میخواستم من برای مهندسی نرم افزار کتاب پوران خوندم ولی ازبقیه شنیدم زیادجالب نیست Confused
خودمم احساس کردم به نظرشما باتوجه به زمان باقی مونده چه کتابی بخونم سپاهان ارشد یا پرسمن؟؟؟HuhHuh

من تا دو سه هفته پیش پوران می خوندم ولی برام فایده چندانی نداشت!
تا کتاب جدید مقسمی و رضوانی(چاپ اول ۹۱) رو خریدم، به نظرم هم روون نوشته و هم خیلی از پوران کاملتره ...

گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - ۸Operation - 08 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۰۴ ق.ظ

سلام به همه دوستان پر انرژی ...
از دوستان عزیز IT کسی شبکه کروس راس رو خونده؟!
حل التمرینی چیزی ازش سراغ دارید؟!

دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - ۸Operation - 09 دى ۱۳۹۱ ۰۶:۴۲ ب.ظ

من یه روزی مانشت واسم لود نمی شد!مثه اینکه برای بقیه هم همینطور بوده!درسته دوستان؟!

گروه درسی مانشت - admin - 09 دى ۱۳۹۱ ۰۶:۵۷ ب.ظ

بله درسته. الان هم وصله پینه‌ای وصل شده Smile

کروس - asusx59sr - 09 دى ۱۳۹۱ ۰۷:۴۱ ب.ظ

(۰۸ دى ۱۳۹۱ ۰۱:۰۴ ق.ظ)۸Operation نوشته شده توسط:  سلام به همه دوستان پر انرژی ...
از دوستان عزیز IT کسی شبکه کروس راس رو خونده؟!
حل التمرینی چیزی ازش سراغ دارید؟!

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: گروه درسی مانشت - Amir V - 09 دى ۱۳۹۱ ۰۷:۴۳ ب.ظ

(۰۹ دى ۱۳۹۱ ۰۶:۵۷ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:  بله درسته. الان هم وصله پینه‌ای وصل شده Smile
دکتر اون منفی رو من دادم واسه عدم QoS Big Grin

دوستان واسه طراحی تمرینات آخر فصل پوران خیلی خوبه. کپی تمرینای CLRS ه. نکاتش رو بردارید.

RE: گروه درسی مانشت - Mahtab_m - 09 دى ۱۳۹۱ ۰۸:۰۷ ب.ظ

(۰۹ دى ۱۳۹۱ ۰۶:۵۷ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:  بله درسته. الان هم وصله پینه‌ای وصل شده Smile

میشه بفرمایید مشکل از چی بوده؟یا هست؟

گروه درسی مانشت - admin - 09 دى ۱۳۹۱ ۰۸:۱۳ ب.ظ

سایت تا فردا ثبات نداره. خواهشا فایل الصاق نکنید توی این مدت که از دست می‌ره.

گروه درسی مانشت - MS.rezvan - 09 دى ۱۳۹۱ ۰۸:۲۲ ب.ظ

بعد از کلی وقت ک اومدم کلی خوشحال شدم دیدم پیجا اینقدر کمه! حالا ۲ حالت داره یا کسی نمیاد یا نظرات حذف شدن. هرچی هست خوبه
دوستان اینقدر از ساختمان مقسمی بد گفتین دمتون گرم، کلی نگران شدم چون همشو از روی اون خوندم چکار باید کرد حالا؟!
درباره خواب گفتین، جالبه من همش خواب میبینم امیرکبیر قبول شدم! همش روحم اونجاها میچرخه. احتمالا بخاطر اینکه زیاد اونجا رفتم (دوستام اونجان)
در هر صورت امیدوارم همین امسال اسم قشنگ همه دوستان درسخون مانشت رو توی لیست قبولیای ببینم

درخواست - Amir V - 09 دى ۱۳۹۱ ۰۹:۱۸ ب.ظ

دوستان تا سایت خراب نشده لطفا به لینک زیر یه سر بزنید:

Sent from my Google Galaxy Nexus using Tapatalk 2.4

گروه درسی مانشت - avril22 - 09 دى ۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ ب.ظ

وای چقدر بد بود که سایت قطع شده بود انگار ۳ ۴ روز بود نه ۱روز ،وقتی میام اینجا حس درس خوندنم خیلی بیشتر میشه..کاش دیگه قطع نشه..

گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - shima_24 - 10 دى ۱۳۹۱ ۰۳:۳۴ ب.ظ

بچه ها میشه این لینک رو ببینید

گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - هاتف - ۱۰ دى ۱۳۹۱ ۰۷:۳۴ ب.ظ

سلام، ببخشید وسط بحثتون، بین شما دانشجوی موسسه نصیر هست؟
لطفا به این مطلب توجه کنید: