|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۹ ب.ظ
الحمدلله همه جا م پاسخگوئه بجز اینجا ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۷ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: پول مچاله شده :| عامل تورم پیدا شد ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ببین اصلا راه نداره من رو به عنوان جزیی ازبلایای طبیعی پذیرا باش
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - explorer - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۳ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۴ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: ...این جور ادما دارن به کشوری خدمت می کنن که یکی از گزینه های رو میزش ویران کردن خونه من و شماست! این حرف رو فازع از هر دید سیاسی که داریم یا نداریم گفتم....
واقعا خوشحالم یکی هست که این دیدگاهو داره...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۴ ب.ظ
کی صدا کرد منو جریان چیه من کجام اینجا چه خبره؟
پس دوشنبه به ترتیب میگم. خودم خودم خودم زهرا افاق ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
آفاق جون زهرا قراره مشقامو بنویسه تو هم مقاله هارو ردیف کن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۱۴ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۰ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: هرچی میگردم نیست ... لینکشو دارید ؟
نمیدونم چرا پیداش نمیکنم. ولی ۹۹درصد مطمعنم چون اولین باری که بی جورکو شنیدم با همین موزیکش بود. پیداش میکنم بهتون پ خ میزنم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - artmiss - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۳۳ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۴ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: (20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۷ ق.ظ)artmiss نوشته شده توسط: خیلی عذر میخوام اگه بارسا ببره شما تونستی واسه کشورت کاری بکنی؟
یعنی برد بارسا برای شما مهمتر از رفتن من به ام آیتیه؟ باز اگه من برم ام آی تی میتونی به خودت ببالی ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
اصلا مهمتر اینکه اگه شما طرفدار یه تیم باشی میتونی تاثیر گذار باشی تو برد اون تیم.
و مهم تر از همه اینکه برد بارسا چه تغییری تو حال و روز شما داره؟ و اینکه اگه شما گرسنتون باشه بازم فوتبال براتون مهمه یا شکمتون؟
قصد زیر سوال بردنتو ندارم فقط برام خیلی عجیبه.
من یه توضیح مختصری میدم جواب کامل رو بنا به دلایلی نمی دم
اولن که ورزش باعث نشاط و پویایی جامعه میشه و به روند سالم سازی اون کمک می کنه این به طور خیلی کلی بود
بعدشم اگه صدتای امثال تو هم بره MIT یا چمی دونم ریس ناسا بشه و... هیچ به خودم نمی بالم به هر حال این جور ادما دارن به کشوری خدمت می کنن که یکی از گزینه های رو میزش ویران کردن خونه من و شماست! این حرف رو فارغ از هر دید سیاسی که داریم یا نداریم گفتم
اما چرا جواب کامل رو نمی دم؟
۱- به خاطر اینکه شما خودت رو زدی به خواب و عمرا کسی که خودش رو زده به خواب رو بشه بیدار کرد سمافور هم باشی کم میاری ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
۲- من از بچگی از رنگ شتری بدم میومدجواب کامل من باعث حضور یهویی و اورژانسی و کاملا خود جوش ادمی میشه که الان داره واو به واو این متن رو می خونه ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
تو فکر کن جوابت خیلی دندون شکن بود ![Confused Confused](images/smilies/confused.gif)
اصلا رفتن من به ام آی تی چه ربطی به اینا داشت. بیخیال برو فوتبالتو ببین ، اونا داران خونه شمارو آباد میکنن گویا.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Avril89 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۲۲ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۹ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: (20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۷ ب.ظ)negar_89 نوشته شده توسط: اینایی هستن که بهشون اسمس میزنی جواب نمیدن![Undecided Undecided](images/smilies/undecided.gif)
اینارو اذیت نکنید اینا عقده ی خاص بودن دارن
امیدورام منظورت ماها نباشیم که از فردا به پیشواز جواب ندادن میریم؟؟ :O
نه عزیزم ولی من در این شرایط ســــــــــــخت بــــــــاز هم جوابگو هستم دیگه داشته باش چه آدمی هستم، دختر روزای خوشو ناخوش ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Rolleyes Rolleyes](images/smilies/rolleyes.gif)
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۲ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: (20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۷ ب.ظ)negar_89 نوشته شده توسط: اینایی هستن که بهشون اسمس میزنی جواب نمیدن
![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
کی منو صدا زد؟ ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
وای وای شما هم از این قبیل هستین بخدا زمانی نمیبره جواب دادن نهـــــــــــــایتش یه دقیقه
منکه دندونم رو جیگر دوستم کار میکرد بخاطر جواب ندادنش البته ما باهم خیلی صمیمی هستیم فکر کنم بعدن از خجالتش در بیام
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۶ ب.ظ
چند تا از کاربرا تا حالا با خودشون چت کردن تو مانشت؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۹ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چند تا از کاربرا تا حالا با خودشون چت کردن تو مانشت؟
من !!!!!!!!!!!!!!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barabox - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۲۵ ب.ظ
عجب بارونی
چند روز پشت سر هم بارون میاد
فوق العاده س بارون
خیلی دوستش دارم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۲۵ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۱۰ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: .
من خودم حوصله اس ام اس و کلا گوشی رو ندارم. به نظرم بدترین اختراع بشر همین موبایله.
و طرف مقابل هم همیشه انتظار داره که جواب بدی و خبر نداشته باشه اصلا که حوصله جواب دادن وتایپ کردن با کیبورد موبایل رو نداری. من حتی با موبایل زیاد اینترنت هم نمیام.
موافقم باهات
من یه مدت اینطوری بودم حوصله نداشتم , گوشیم آفلاین بود , هر ۲ روز یا گاهی هر روز آخر شب ساعت ۱۱ به بعد روشن میکردم فقط واسه اینکه ببینم تماسایی که داشتم تماس کاری یا احیاناً تماس مهمی بوده یا نه!
و جالبیش اینه که اون مدت همه گیر داده بودن تو شکست عشقی خوردی! :| :|
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۵۱ ب.ظ
کاربرآزاری یه عده اینترنتشون رو منهدم کرد ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
اینترنت من منهدم نشه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - farhud - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۵ ب.ظ
این باخت چیزی از ارزشهای استقلال کم نمیکنه : )))))))
تیراختووووووووووووووووووووووورررررررررررر
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barabox - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۳۷ ب.ظ
۴ تاییها در رده ۶م :|
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samane .gh - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۴۴ ب.ظ
آنکه میگوید"دوستت دارم"،
دل اندوهگین شبی است که مهتابش را میجوید
ای کاش عشق را زبان سخن بود .....
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Faridfo - 20 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۰۹ ب.ظ
مهاجرت یک دانشجو:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|