|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kora - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۲ ب.ظ
حیف شد دکتر توکلی رفت منزل! تازه می خواستم بپرسم چرا ۱۰ بربر ظرفیت دانشگاهها مجازی اعلام می کنید؟ این سوالا رو امسال کی طرح کرده بود دانشجو و استاد باهاش درگیری داشتن! سوالا پخ پخی بود یا اصلا اشتباه! میخواستم یه سر دستشون بگیرم ببرم همین بغل فروم مربوط به سوالای ارشد ببینن چه خبره!!!!!!!![Dodgy Dodgy](images/smilies/dodgy.gif) بچه ها چقدر ایراد گرفتن به سوالا! من بگو که هر سوالی درست زده بودم میگفتن باید این سوال حذف شه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bahar_HS - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۸ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۲ ب.ظ)kora نوشته شده توسط: حیف شد دکتر توکلی رفت منزل! تازه می خواستم بپرسم چرا ۱۰ بربر ظرفیت دانشگاهها مجازی اعلام می کنید؟ این سوالا رو امسال کی طرح کرده بود دانشجو و استاد باهاش درگیری داشتن! سوالا پخ پخی بود یا اصلا اشتباه! میخواستم یه سر دستشون بگیرم ببرم همین بغل فروم مربوط به سوالای ارشد ببینن چه خبره!!!!!!!![Dodgy Dodgy](images/smilies/dodgy.gif) بچه ها چقدر ایراد گرفتن به سوالا! من بگو که هر سوالی درست زده بودم میگفتن باید این سوال حذف شه ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
من از همین تربیون از دکتر توکلی می خوام که ظرفیت ارشد مهندسی کامپیوتر رو البته به شکلی قابل قبول و منطقی افزایش دهند،
من سال ۱۳۸۹ رتبه ۹۶۰ در گرایش هوش مصنوعی رو اوردم،و قبول نشدم ولی اطرافیانم،در دیگر رشته های مهندسی با این رتبه ارشد روزانه قبول شدند و بعد هم رفتند دکترا؛الان اونا ارشد و دکترا گرفته و دارای شغل و زن و بچه می باشند ولی من باید پشت کنکوری باشم و در تایپیک"هر چه می خواهد دل تنگت بگو" یادداشت بگذارم،![Undecided Undecided](images/smilies/undecided.gif) ![Dodgy Dodgy](images/smilies/dodgy.gif)
پ.ن:اینجا صورتک "خون گریه کردن نداره"،دوستان خودتون حال منو در این چند سال تصور کنید.....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kora - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۰ ب.ظ
من موندم خدایی الان تو هر کارخونه و هر جایی متخصص شبکه و مهندس کامپیوتر می خوان! ولی مثلا عمران مکانیکو... بیشتر ارشد میگیرن! در حالی که هر روز نیاز به متخصصین ای تی و کامپیوتر بیشتر میشه! شایدم من تو دنیای فانتزی زندگی میکنم که همچین برداشتی دارم!!!! : D![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۹ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: اطرافم پر از آدم هایی هست که قدرت تصمیم گیری در هیچ زمینه ای رو ندارن ! فقط نشستن و غر میزنن!! الانم دارن پس گوشم وز وز میکنن، میرن روی اعصابم ! یه انتخابی کردی تا تهش بیاست یا برو انصراف بده یا همینو ادامه بده دیگه نق نزن!!
یه عده دیگشون هم هستن که جرات هیچ کاری رو ندارن، هیچ!!!! حتی خیال پردازی :| ، خیلی روی نِرو هستن اینا دیگه هر وقت میبینیش داره از یه چیزی میناله، میگم خب برو فلان کارو بکن، میگه نمیشه ، میگم کمتر بخواب که وقت کنی میگه حال ندارم، میگم خب پس خاموش.
یه عده دیگه هم هستن که از ۲۴ ساعت ۱۲ یا حتی بیشترش رو خواب تشریف دارن، چقدر نگاه کردن به قیافشون وقتی ۱۲ ظهر بیدار میشن چندش اور هست
دیگه دنیاست و ادماش همه که مثل هم نیستن . شما خودت ناراحت نکن ! بیشتر رو خودت متمرکز باش.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Avril89 - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۹ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۷ ق.ظ)blackhalo19892 نوشته شده توسط: هالا مادرید
بـــــــــــرادر بلک اورجینال نه واقعــــــــــــا با چه رویــــــــــــی میگید هالا مادرید![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۵۶ ب.ظ
من برگشتم به وضع سابقم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kora - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۷ ب.ظ
اسم خواب اوردی دردم تازه شد!!!! خواب عمییییییق عجب رویای نازی! الان تابستونم در راهه پشه ها نمیزارن خوب بخوابیم! همیشه یه پشه نینجایی تو اتاق من قایم میشه و تابستونا ملت خوب میخوابن عوضش منم پشه درگیری دارم یاد اون کلیپ پشه افتادم! آهای پشه پشه با توام ... چی می خوای تو دیگه از جون من.....![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - happy07 - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۶ ب.ظ
بدینوسیله مراتب نگرانی خود را برای "کار و زندگی" بعضی از کاربران مانشت در پی فعالیتهای بیست و چهار ساعتهشان در چند تاپیک سرگرمی طی چند روز گذشته ابراز نموده و از مدیران عزیز درخواست اکید دارم که این بزرگواران را حداقل چند ساعتی بن نموده و دسترسی آنها را به بعضی از تالارها با محدودیت مواجه کنند تا "کار و زندگیشان" به اوضاع عادی بازگردد و سرعت "خواندن" ارسالهای جدید توسط ما، با سرعت "آپشدن" کامنتها توسط این دوستان به یک هماهنگی قابل قبولی برسد. ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
پیشاپیش مراتب تشکر خود را اعلام میدارم![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
و من الله التوفیق
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۹ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۶ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط: بدینوسیله مراتب نگرانی خود را برای "کار و زندگی" بعضی از کاربران مانشت در پی فعالیتهای بیست و چهار ساعتهشان در چند تاپیک سرگرمی طی چند روز گذشته ابراز نموده و از مدیران عزیز درخواست اکید دارم که این بزرگواران را حداقل چند ساعتی بن نموده و دسترسی آنها را به بعضی از تالارها با محدودیت مواجه کنند تا "کار و زندگیشان" به اوضاع عادی بازگردد و سرعت "خواندن" ارسالهای جدید توسط ما، با سرعت "آپشدن" کامنتها توسط این دوستان به یک هماهنگی قابل قبولی برسد. ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
و من الله التوفیق![Cool Cool](images/smilies/cool.gif)
اشاره به فرد خاصیم نباشه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - happy07 - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۴ ب.ظ
من که گفتم "بعضی از کاربران" و "دوستان" به فرد خاصی هم اشاره نکردم، در کل هم ارسالم جنبهی طنز داشت![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۶ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط: بدینوسیله مراتب نگرانی خود را برای "کار و زندگی" بعضی از کاربران مانشت در پی فعالیتهای بیست و چهار ساعتهشان در چند تاپیک سرگرمی طی چند روز گذشته ابراز نموده و از مدیران عزیز درخواست اکید دارم که این بزرگواران را حداقل چند ساعتی بن نموده و دسترسی آنها را به بعضی از تالارها با محدودیت مواجه کنند تا "کار و زندگیشان" به اوضاع عادی بازگردد و سرعت "خواندن" ارسالهای جدید توسط ما، با سرعت "آپشدن" کامنتها توسط این دوستان به یک هماهنگی قابل قبولی برسد. ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۷ ب.ظ
بچه ها دیگه ازین شوخیا نکنین باشه؟ افرین ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
مجرم شناسایی و به اشد مجازات محکوم خواهد شد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۷ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۴ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط: من که گفتم "بعضی از کاربران" و "دوستان" به فرد خاصی هم اشاره نکردم، در کل هم ارسالم جنبهی طنز داشت![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
خوب ارسال منم جنبه طنز داشت.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - happy07 - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۷ ب.ظ
من که گفتم "بعضی از کاربران" و "دوستان" به فرد خاصی هم اشاره نکردم، در کل هم ارسالم جنبهی طنز داشت![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
ولی خب در کل خوب بود از همه ممنونم، خیلی خوش گذشت، دیروز حوصلهام سر رفته بود خودم از بچه ها خواستم یه کاری بکنند تا اعلام نتایج سرمون گرم بشه و این شوخی های اخیر به بهترین وجه حال من یکی رو خوب کرد، از همه واقعا ممنونم و از ادامه یافتن این همه خلاقیت من یکی که استقبال می کنم![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۶ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط: بدینوسیله مراتب نگرانی خود را برای "کار و زندگی" بعضی از کاربران مانشت در پی فعالیتهای بیست و چهار ساعتهشان در چند تاپیک سرگرمی طی چند روز گذشته ابراز نموده و از مدیران عزیز درخواست اکید دارم که این بزرگواران را حداقل چند ساعتی بن نموده و دسترسی آنها را به بعضی از تالارها با محدودیت مواجه کنند تا "کار و زندگیشان" به اوضاع عادی بازگردد و سرعت "خواندن" ارسالهای جدید توسط ما، با سرعت "آپشدن" کامنتها توسط این دوستان به یک هماهنگی قابل قبولی برسد. ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kora - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۱ ب.ظ
خودت معرفی کن یه کلاس خصوصی هم تو همین مانشت بزار بیام پیشت دوره ببینیم خیلی خلاقانه بود خدایی تو اون شلوغ پلوغی من موندم چجور حواسش جمع بوده بره اسم کاربر بلک بگیره!!!!!!!![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۹ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۷ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط: من که گفتم "بعضی از کاربران" و "دوستان" به فرد خاصی هم اشاره نکردم، در کل هم ارسالم جنبهی طنز داشت![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
ولی خب در کل خوب بود از همه ممنونم، خیلی خوش گذشت، دیروز حوصلهام سر رفته بود خودم از بچه ها خواستم یه کاری بکنند تا اعلام نتایج سرمون گرم بشه و این شوخی های اخیر به بهترین وجه حال من یکی رو خوب کرد، از همه واقعا ممنونم و از ادامه یافتن این همه خلاقیت من یکی که استقبال می کنم![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
نه دیگه این قضیه دکتر توکلی داره بی مزه میشه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - happy07 - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۱۳ ب.ظ
یه خلاقیت جدید بزنید، یه موضوع تازه![Cool Cool](images/smilies/cool.gif)
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۷ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط: و از ادامه یافتن این همه خلاقیت من یکی که استقبال می کنم![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
نه دیگه این قضیه دکتر توکلی داره بی مزه میشه.
|