|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 12 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۹ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۳ ب.ظ)کنکوری نوشته شده توسط: God Is Always With Me....امضای قشنگ یکی از دوستای خوش سلیقمون در همین صفحه...ممنون.عکس زیبایی گذاشتین.
خجالتم دادین خواهش میکنم:-*
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bahar_HS - 12 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۷ ق.ظ)Sadi_gh نوشته شده توسط: (12 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۵ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: دپرس شدم
دپرس چراااااااا؟؟؟
اینکه شما جزوشون نیستید؟؟
یا اینکه غرور ایرانی بودنت جریحه دار شد؟؟؟
یا اینکه دوس داشتی توام اونجا بودی و سلفی میگرفتی؟؟؟
یا اینکه دلت از اون تیشرت های زرد میخواد؟؟؟
اگه اینا نیست که دپرسی نداره، اتفاقاً خنده داره
دوست دارم در مسابقات برنامه نویسی شرکت کنم،چطور می تونم برای این مسابقات آماده شم؟؟؟
نتیجه برای من A بود؛ولی هیچ کدومش در مورد من صادق نبود!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kingmax - 12 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۴۲ ب.ظ
دیروز از مشهد برگشتم از امام رضا (علیه السلام) روز تولد پسرش(جواد الایمه علیه السلام) کار خواستم ولی نمیدونم چی شد کمکم دارم به این نتیجه میرسم اگه همین جوری پیش بره تا شب قطعی میشه که بشین امسال بخونم و ارشد آزاد نرم
ان شاءالله که خیره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نیروانا - ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۴۶ ب.ظ
---------
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 12 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۲۰ ب.ظ
چقدر امروز هوا دلگیره... اه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 12 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۰۷ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۲۰ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: چقدر امروز هوا دلگیره... اه
و تصور کن من تنهام خونه با این وضع دلگیری
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۰ ب.ظ
الله اعلم بحقایق الامور.....
صلاح مملکت خویش خسروان دانند
تو خود گدای گوشه نشینی حافظا مخروش ....
گاهی با خودم میگم کاش فلان طور می شد یا فلان اتفاق می افتاد. بعد با خودم میگم خب خدا که بهتر می دونه چی بهتره چی نیست پس علم و حکمتش بیشتر از منه از طرفی خدا بنده هاشون بیشتر از هر کی دوست داره پس نتیجه گیری این می شه که خدا حواسش هست پس نگران نباش. بهش توکل کن و کاری که فکر می کنی درسته رو انجام بده و اگر از دستت کاری برنمیاد پس دعا کن تا خدا که قادر به انجام هر کاری هست هر کاری رو که می دونه درسته در زمان و مکان خودش و با اسباب خودش به بهترین وجه درست کنه. ان شالله.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 12 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۶ ب.ظ
یوقتایی وقتی به عقب برمیگردی میبینی چه چیزایی رو تحمل کردی که فکر میکردی نمیتونی و کم میاری ... اما تونستی و سرپایی، پس بازم میتونی. هیچ چیز موندنی نیست، اینام میگذره هر چند الان سخته برات...
خدایا سررشته امور زندگیم رو به دستم بده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 12 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۴۹ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۴۸ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: جایی خوانده ام که کلاغ ها قابلیت به خاطر سپردن چهره انسان ها را دارند. اما من اصلاً با این خصوصیت آنها کنار نمی آیم. آن هم منی که کلاغ ها همیشه برایم تداعی کننده بعد از ظهر های دلگیر بوده اند. همان بعد از ظهر هایی که روی نیمکت آخر کنار پنجره....
خوش اومدی افاق جونییی:-*
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samane .gh - 12 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۵۷ ب.ظ
همه میدانند
همه میدانند
که من و تو از آن روزنهء سرد عبوس
باغ را دیدیم
و از آن شاخهء بازیگر دور از دست
سیب را چیدیم
همه میترسند
همه میترسند ،
اما من وتو به چراغ و آب و آینه پیوستیم
و نترسیدیم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 12 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۹ ب.ظ
dl.musicdj.ir/1393/9/15/Fariborz%20Lachini%20-%20Jadeye%20Yek%20Tarafeh%20[128].mp3
..........................
بهارا...من از اشک پنهان پُرم...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 12 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۵ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۹ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: dl.musicdj.ir/1393/9/15/Fariborz%20Lachini%20-%20Jadeye%20Yek%20Tarafeh%20[128].mp3
چه قشنگه...چقدر قشنگ پیانو میزنه..
جاده ی یک طرفه مرتضی پاشایی...
بغضم گرفت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 12 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۰ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۵ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: (12 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۹ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: dl.musicdj.ir/1393/9/15/Fariborz%20Lachini%20-%20Jadeye%20Yek%20Tarafeh%20[128].mp3
چه قشنگه...چقدر قشنگ پیانو میزنه..
جاده ی یک طرفه مرتضی پاشایی...
بغضم گرفت
نوازنده فریبرز لاچینی..پیانیست حرفه ای
: )
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Sadi_gh - 12 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۵ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۹ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: dl.musicdj.ir/1393/9/15/Fariborz%20Lachini%20-%20Jadeye%20Yek%20Tarafeh%20[128].mp3
فریبرز لاچینی رو عاشق آلبوم های بیکلام اش هستم..... فوق العاااادست... حتما گوش کنید،فوق العاده آرامبخش
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 12 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۶ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۰ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: نوازنده فریبرز لاچینی..پیانیست حرفه ای
: )
واقعا زیباست
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۵ ب.ظ)Sadi_gh نوشته شده توسط: (12 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۹ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: dl.musicdj.ir/1393/9/15/Fariborz%20Lachini%20-%20Jadeye%20Yek%20Tarafeh%20[128].mp3
فریبرز لاچینی رو عاشق آلبوم های بیکلام اش هستم..... فوق العاااادست... حتما گوش کنید،فوق العاده آرامبخش
واقعا خیلی قشنگه و ارامبخش.
اشک ادم درمیاد.
|