|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sahar salehi - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۲۵ ب.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۱۲ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط: حدستون که درسته ولی خب از پست های قبلی ام این مشخص بود اگه گفتید کجایی ام اون وقت قدرت حدستون قویه
به نظرم باید شمالی باشی.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۰۹ ب.ظ
هلاک شدم تا فهمیدم یوزر و پسورد چیه
ای لاو یو تامین اجتماعی با این اطلاع رسانیت!!!
خودشون نوشتن یوزر و پس هردو کد ملیه! با هزار تا عدد های مختلف کشف شد که خیلی هم اشتباه گفتن!!!!!!!!!!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - str93 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۰۱ ب.ظ
دلم میخواد نتایج این هفته بیاد تکلیفم معلوم بشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nanajoon - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۲۵ ب.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۰۱ ب.ظ)str93 نوشته شده توسط: دلم میخواد نتایج این هفته بیاد تکلیفم معلوم بشه
مگه بچه ها توی مانشت نمی گفتن فردا جوابا میات؟؟؟
چرا داعش انقد وحشیه؟چرا ادما رو انقد بد میکشه؟اینا وجدان روح عاطفه انسانیت ندارن؟؟!! اینا قلب ندارن ؟خدا توی سینه های اینا اگه یه تیکه سنگ هم به جای قلب میزاشت اینا نباید انقد وحشیانه ادم میکشتن.چندتا فیلم کشتار داعش دیدم حالم واقعا بد شد.فکر نمی کنم دولت عراق ازپس این وحشیا بر بیات //من میترسم تا چند سال دیگه وقتی عراق رو کامل گرقتن بیان ایران(((( ما شیعه ها و سنی ها همه مسلمونیم اخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۴۳ ب.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۴ ب.ظ)IT Expert نوشته شده توسط: و البته از نام کاربریتون. اینم از اون چیزایی که خیلی به چش می یاد چون با سال تولد من یکیه.
باعث افتخارتونه
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۷ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: قرطی بازی چیه !!! بابا استرس داریم خب
تازه صدبار قبلش برای خودمون ارائه دادیم، زمان و ... رو چک کردیم
تازشم ما منظمیم، حسودیتون نشه
ما هم بی خیالیم حسودیتون بشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۴۸ ب.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۴۶ ب.ظ)IT Expert نوشته شده توسط: (06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۴۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۴ ب.ظ)IT Expert نوشته شده توسط: و البته از نام کاربریتون. اینم از اون چیزایی که خیلی به چش می یاد چون با سال تولد من یکیه.
باعث افتخارتونه
فقط می تونم بگم "بیــــــــــــــش بیـــــــــــــــــنیم باااااااااااا"
من که میدونم وقتی فهمیدید صد بار برای دوستاتون تعریف کردید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sahar salehi - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۵۲ ب.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۴۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من که میدونم وقتی فهمیدید صد بار برای دوستاتون تعریف کردید.
فک کنم نیرو محرکه ی زندگی شما پسرا ام اعتماد به سقف کاذب باشه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۸ ب.ظ
یکی از دوستانم توو پاساژ ایران کار میکنه
تعریف میکرد اولین سالی که شروع به کار میکنه ۳۰۰ میلیون سود میکنه
سال دوم ۱۰۰ میلیونشو ضرر
سال سوم میفهمه که اون ۱۰۰ میلیون باعث شد که چقدر توو کارش خبره بشه و دوباره سود زیادی میکنه
سال چهارم کسی که باعث ضرر کردنش شده بود، با دیدن پیشرفتش، بهش درخواست همکاری میده
وقتی بهش گفتم "کاش منم مثل تو از شکستام تجربه کسب کنم" گفت: "کاش" رو از دایره لغاتت حذف کن...!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۲۲ ب.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۸ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط: یکی از دوستانم توو پاساژ ایران کار میکنه
تعریف میکرد اولین سالی که شروع به کار میکنه ۳۰۰ میلیون سود میکنه
سال دوم ۱۰۰ میلیونشو ضرر
سال سوم میفهمه که اون ۱۰۰ میلیون باعث شد که چقدر توو کارش خبره بشه و دوباره سود زیادی میکنه
سال چهارم کسی که باعث ضرر کردنش شده بود، با دیدن پیشرفتش، بهش درخواست همکاری میده
وقتی بهش گفتم "کاش منم مثل تو از شکستام تجربه کسب کنم" گفت: "کاش" رو از دایره لغاتت حذف کن...!
سال پنجم اون بابا به خاک سیاه میشونتش. سال ششم برشکست میشه و میره پشت میله های زندون. سال هفتم کماکان آب خنک میخوره. سال هشتم از زندون میاد بیرون و میره برنامه نویس میشه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۲۴ ب.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۲۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: سال پنجم اون بابا به خاک سیاه میشونتش. سال ششم برشکست میشه و میره پشت میله های زندون. سال هفتم کماکان آب خنک میخوره. سال هشتم از زندون میاد بیرون و میره برنامه نویس میشه.
منم همین حرفو بهش زدم
اما گفت اینبار شکست نمیخورم!
مدرکش هوافضاس برنامه نویسی بلد نیس
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۳۲ ب.ظ
دلا لنگر شدن هم عالمی دارد
بلک هیلو در حالی لنگریت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۴۴ ب.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۰۱ ب.ظ)str93 نوشته شده توسط: دلم میخواد نتایج این هفته بیاد تکلیفم معلوم بشه
آی گفتی، بدجوری بلاتکلیفم
نتایج بیاد حداقل بتونیم یه نیمچه برنامه ریزی برای آینده بکنیم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - happy07 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۴۴ ب.ظ
حال عجیبیه هم دلم می خواد نتایج بیاد هم دلم می خواد نیاد!!
نچ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۲۵ ب.ظ)IT Expert نوشته شده توسط: (06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۱۲ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط: حدستون که درسته ولی خب از پست های قبلی ام این مشخص بود اگه گفتید کجایی ام اون وقت قدرت حدستون قویه
به نظرم باید شمالی باشی.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - rahhil - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۱۰ ب.ظ
امروز ششم اردیبهشت ۹۴ تصمیمم رو گرفتم.
تا آخرش باید برم.
خدایا کمکم کن.
۳ ماه دیگه نیشم تا بناگوش باز باشه.
ت.ک
راحیل.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sahar salehi - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۰ ب.ظ
happy07!