|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۶ ق.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۶ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: یزدی هستن
تا حالا نه ازشون شنیدم و نه جایی خونم

بله این یه روایته، ولی روایت ضعیفست.
ضمن اینکه اینو شما تو همین تاپیک خوندید، سر قضیه دفاع من.
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۹ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: رنگ پوست رو از کجا دیدید؟ 
رنگ پوست من تیره است؟
بله من حدسم رنگ پوست تیره هست ... تیره نه تیره سیاه ها ... پوستی که مادر زادی یکم تیره باشه نه اینکه آفتاب سوخته شده باشه .. مثل خودم ))
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۷ ق.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: بله این یه روایته، ولی روایت ضعیفست.
ضمن اینکه اینو شما تو همین تاپیک خوندید، سر قضیه دفاع من.
اگر خونده بودم که میگفتم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khordad.girl - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۱ ق.ظ
، (۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۷ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: یکی هم آواتار و یوزر مارو تحلیل کنه ! واسم جالب شد :دی
من میشه فردا بگم؟ البته امیدوارم کاربر( ) بلک قبل از من تحلیل کنن که من انقدر شرمنده نشم.
من دو روزه شدیدا مریضم علاوه بر تبی که دارم، چند دقیقه پیش یه قرصی خوردم که فیل رو هم از پا میندازه و واقعا برام دیگه خیلی سخت شد بیدار موندن. . 
راستی من درس خون هستم. ولی نتیجه ای از درس خوندن نمیگیرم حدست درست بود ولی.
اما نگاه کن به آواتار ببین یه گوشه از میزه این دختر آواتارم. و حتی ب این چراغ مطالعه نگا کن کج وکوله س. اینا همه نشون میدن که درس خوندنم شبیه درس خوندن بقیه نیست و یه سری چیزای دیگه هم میگن که واقعا دیگه دارم از حال میرم و نمیتونم الان توضیح بدم.
دوستان همگی شبتون بخیر
[/quote]
آخییی عزیزم باشه هروقت دوست میداشتی تحلیل کن ...ایشالا زودتر خوب شی...شبت بخیر .و ایشالا که نتیجه میگیری شاید اینجا نه ولی حتما نتیجه میگیری
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Avril89 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۲ ق.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۵ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۴ ق.ظ)negar_89 نوشته شده توسط: شمــــــا منو نمیــــــشناسی من در حیطه ی حدس و کشف استادم یه آقای دکتر باهوش همین حرف شمارو میزدن تمام حرفهای نزدشو واسش حدس زدم فکر کنم کــــــف کرده بود ولی به روی خودش نمیورد 
بهتر نیست بگیم شما در نمایش حدسیاتتون و قانع کردن افراد دستی دارید؟ 
اونکه بلـــــه البته اگه حسش باشه و همینطور حق با من باشه به هر حال شما خوشحال باش که آشنای ما نیستی چون رازهای درونت برملا میشد 
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۳ ق.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۲ ق.ظ)negar_89 نوشته شده توسط: اونکه بلـــــه البته اگه حسش باشه و همینطور حق با من باشه به هر حال شما خوشحال باش که آشنای ما نیستی چون رازهای درونت برملا میشد  
عمرا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - explorer - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۳ ق.ظ
Densike قیافه منو بگو چطوریه؟؟؟ من الان چطووریم آقای مجری؟؟

|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Avril89 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۵ ق.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۳ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۲ ق.ظ)negar_89 نوشته شده توسط: اونکه بلـــــه البته اگه حسش باشه و همینطور حق با من باشه به هر حال شما خوشحال باش که آشنای ما نیستی چون رازهای درونت برملا میشد  
عمرا 
خدا بهتون رحم کرده چون در اینصورت بیشتر به کشف و ضبط ترغیب میشدم برید خداروشکر کنید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۶ ق.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۵ ق.ظ)negar_89 نوشته شده توسط: خدا بهتون رحم کرده چون در اینصورت بیشتر به کشف و ضبط ترغیب میشدم برید خداروشکر کنید 
زهی خیال باطل
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pezhman.m-AI - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۸ ق.ظ
کاربر "پوونه" اگه آواتاره من رو تحلیل کنید بهتون ایمان میارم. من تا حالا تو زندگیم هیچ دختری رو ندیدم قدرت تحلیل درستی داشته باشه (بی منظور میگم، خانوما ناراحت نشید) انتظار زیادیم ندارم، شما ۱۰تا جمله بگید، اگه ۱دونه اش هم درست بود قبوله.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۶ ق.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۳ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۲ ق.ظ)negar_89 نوشته شده توسط: اونکه بلـــــه البته اگه حسش باشه و همینطور حق با من باشه به هر حال شما خوشحال باش که آشنای ما نیستی چون رازهای درونت برملا میشد  
عمرا 
رنگ پوست رو که گفتم
قدتون هم زیاد بلند نیست .. ۱۷۰-۱۸۰ ... هممم ... ۱۷۲ ؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Avril89 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۹ ق.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۶ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۵ ق.ظ)negar_89 نوشته شده توسط: خدا بهتون رحم کرده چون در اینصورت بیشتر به کشف و ضبط ترغیب میشدم برید خداروشکر کنید 
زهی خیال باطل
وایـــــــــــ چقدر یک دنده هستین بنظرم شما یا فروردینی هستی یا آبانی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۳۱ ق.ظ
هر دوتون اشتباه می کنید. من نه رنگ پوستم تیره است نه قدماونی هستدکه گفتید نه فروردینی هستم نه آبانی.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۳۲ ق.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۳ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط: Densike قیافه منو بگو چطوریه؟؟؟ من الان چطووریم آقای مجری؟؟

برادر explorer عزیز من شمارو فردا صبح خدمتتون میرسم الان در حال حاظر ۱ نفر رو اینجا ۲ نفر رو در خصوصی دارم میگم خدایی ستمه ۴ نفر رو تجسم کنم قاطی پاتی میشن باهم )
فردا صبح اینجا خورده خورده میگم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Avril89 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۳۶ ق.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۳۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: هر دوتون اشتباه می کنید. من نه رنگ پوستم تیره است نه قدماونی هستدکه گفتید نه فروردینی هستم نه آبانی.
بحث کردن با شما واقعا نفس میخواد اونم نصف شبی به هر حال برید خوشحال باشید که برملا نمیشید 
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۰ ق.ظ
البته مستحضرید که منم تکنیکای ضد کشف خودمو دارم.
|