![]() |
از کنکور برگشته ها خسته نباشید (داغ داغ) - نسخهی قابل چاپ |
RE: از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - ماری - ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۲ ب.ظ
سلام دوستان خسته نباشید واقعا آدمو از هرچی تلاش و زحمته ناامید میکنن!!!!!!!!!!! حیفم میاد از اون وقتی که رو کامپایلر و پایگاه داده گذاشتم |
از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - fatima1537 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۳ ب.ظ
اگر بحث درمورد جوابهای گزینهها در تاپیکهای خودش ادامه پیدا کنه بهتره . تشکر مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - yoohanna - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۷ ب.ظ
دوست عزیز هرس آلفا بتا گزینه ۱ صحیح بود یعنی به ازای هیچ x , y هرس نمیشد به ازای y=12 هرس نمیشد و به ازای x=y=3 هم هرس نمیشد |
از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - مازیار صفایی - ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۸ ب.ظ
آمار وقتی به کتاب قطور طورانی نگاه می کنم.... ۳ تا سوال؟! آماری که توی طراحی الگوریتم دخیله توی ساختمان داده دخیله واقعا حقش ۳ تا سواله؟! امید ریاضی مفاهیم شرطی اساس رشته کامپیوتره دریغ از یک سوال! موقع سیستم عامل من یاد دستاوردهای فضایی ایران افتادم! گفتم امید ۳ تو فضا موندن برای نظر سنجی سوال کنکور کردنش! ساختمان داده یک سوال برنامه نویسی با زبان C بود و هر برنامه بسته به خصوصیتش مدل متفاوتی ++ می کنه. ممکنه یک زبان وقتی دید شرط برقرار نیست دیگه دستور رو توی حلقه for اجرا نکنه ممکنه یک زبان دیگه اجرا کنه در هر دو صورت هیچ کدام از گزینهها جواب نبود. PL هم که الی ماشالله سوال آخر غلط و بیخود! کامپایلر: وقتی یادم میاد ویس کارگهی و شاپوری رو گوش دادم کتاب آیهو رو خوندم این همه روی پارسرها مسلط بودم که با چشم می تونستم بهفمم SLR هست یا نه ولی دریغ از یک سوال!!!!!!!!!!!!!!!! |
از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - l.sh - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۹ ب.ظ
دوستان ِ خوبم همگی خسته نباشید من چند تا از پستها رو خوندم و شکایتها رو البته. همیشه بدترینی هست که باعث شکرگذاری بشه من حتی نتونستم بشینم دفترچه اختصاصی بیاد! نمیدونم دکتر نبود حوزهی امتحانی یا کسی از بودنش خبر نداشت، به هرحال حالم اونقدر بد شده بود که با آژانس فرستادنم خونه... نمیگم اندازهی شماها، اما تا جایی که وقتم بهم اجازه داد تلاش کرده بودم. از ته ِ ته ِ قلبم اینو میگم: امیدوارم همگیتون با رتبهی ایده آل تون قبول بشید. خدا همیشه بزرگه............ |
RE: از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - alia - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۴۱ ب.ظ
واقعا ۱۱ خوندی هر روز... |
RE: از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - Xilinx - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۰۷ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۴۵ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: بله، علوم کامپیوتریها هم خسته نباشند! گویا تستای ساختمان نسبتا سخت بوده / تورو خدا نگید علوم کامپیوتر سخت بوده که الان سوالات جلومه و سوالاتشون گلابی بود.فقط به نظرم از دروسی که مشترک با مهندسی بود زبانشون یخورده سختتر بود. |
از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - javadjj - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۰۷ ب.ظ
دوستان کنکوری خسته نباشید !!! از ته دل میگم فک میکنم امسال هم سخت و مفهومی بوده کنکور؟؟!!! |
RE: از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - Masoud05 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۱۵ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۰۷ ب.ظ)javadjj نوشته شده توسط: دوستان کنکوری خسته نباشید !!! از ته دل میگم فک میکنم امسال هم سخت و مفهومی بوده کنکور؟؟!!! فکر کنم مفهومی ترین و سخت ترین تست های نظریه زبان متعلق به امسال بود . در ضمن بدترین تست های سیستم عامل هم مال امسال بود . از جهتی تست های ریاضی خوبی داشت البته متاسفانه بی دقتی کار دستم داد حالا ببینم خدا چی می خواد . الگوریتمش هم( تخصصی هوش )سختتر از سال های قبل بود به نسبت |
از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - zahra412 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۱۹ ب.ظ
بعد از خسته نباشید درست و حسابی به بچه هااز همه اونایی که همت کردنو و این چند وقت اشکالای بچهها را رفع کردن واقعا ممنون من که خیلی استفاده کردم فکر کنم دیگه تا چند روز باید بخوابیم و جبران شب بیداریها را بکنیم... ان شالا هممون سال دیگه زیر اسممون به جای پشت کنکوری بنویسیم دانشجوی ارشد.. موفق باشید |
از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - ارمان - ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۲۰ ب.ظ
ولی خدا وکیلی گلابی ترین زبانی که به عمرم دیدم زبان امسال بود مخخخصوصآ ریدینگش که مال سوم راهنمایی بود اگه ۱۰۰ نزده باشم حداقل ۹۹ زدم!!! |
RE: از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - Xilinx - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۲۲ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۲۷ ب.ظ)reza_memari_sharif نوشته شده توسط: میشه بگین ۷۳ تا دفترچه اول هر درس چندتا سوال بوذ؟؟؟ ۲۷ تا مشترک بود منطقی و نظریه هر کدوم ۶تا بقیهی مشترکا هر کدوم ۵ تا بود تخصصی معماری هم از هر درس ۴ تا آوردن(مثل سالهای قبل بود جز مدار) مدارالکتریکی دیگه از فصل های مدارهای مقاومتی و معادل چیزی ندادن سوال اولش مدار مرتبه اول بود سوال دومش مدار مرتبه دوم بود.سوال سومش پاسخ پله بود سوال چهارمش فازور بود(فک کنم) |
از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - mohammad_1366 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۳۱ ب.ظ
من نمیخوام کسی رو ناامید کنم، ولی هرسال همینطوریه سال قبل هم سوالات سیستم عامل وحشتناک بود نسبت به سالهای قبلتر از اون، ولی باز نتایج میاد وافرادی هستن که با وجود سختی، بعنوان مثال مشترکارو بالای ۵۰ و ۶۰ میزنن، مطمئن باشین سختی برای همه است و اونی موفق که بتونه وقتشو تو همه بخش ها، خوب تقسیم کنه و بتونه نهایت برداشتو از سوالات قابل حل داشته باشه.. با آرزوی موفقیت برای همه |
RE: از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - saharp - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۳۳ ب.ظ
متاسفانه کنکور امسال سوالاش در دو سطح بودن یا خیلی ساده یا خیلی سخت آسوناشو که هر گاگولی میتونست جواب بده اونایی رو هم که پیچونده بودن هم که اینقدر توش می پیچیدی که سرگیجه میگرفتی خدا لعنتشون کنه با این ارزیابیشون. ![]() |
از کنکور برگشتهها خسته نباشید (داغ داغ) - fatemeh85 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۴۲ ب.ظ
یکی نیست بگه این کنکور کامپیوتر بود یا زبان آخه کجای دنیا از دروس تخصصی یک رشته و ریاضیات فقط ۱۶ تا سوال میدن عوضش از زبان ۳۰ تا واقعا که حیف یک سال عمرم شدیم عروسک دست آقایون سنجشی هر طرف که بخوان مارو می چرخونن کسی هم نیست اعتراض کنه خدا ازشون نگذره...... |