روز تجمع - (تمدید شد)+ دانلود نامه+ارسال عکس امضا + کد ملی - نسخهی قابل چاپ |
RE: روز تجمع - شنبه ۶ تیرماه ساعت ۱۰-۱۱ + دانلود نامه اعتراضی برای امضا - balghoor - 02 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۴۵ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۷ ب.ظ)kingmax نوشته شده توسط: بسم الله الرحمن الرحیم لطفا در پیام های خصوصیتان نام و نام خانوادگی خود را ذکر بفرمایید. با تشکر |
روز تجمع - شنبه ۶ تیرماه ساعت ۱۰-۱۱ + دانلود نامه+ارسال عکس امضا + کد ملی - balghoor - 03 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۲ ب.ظ
تا امروز که ۳ نفر بیشتر به ما پاسخ ندادند! آنها هم اعلام کرده اند نمیتونند بیاییند!! اگر روال همین جوری پیش بره فک کنم باید تا آبان همه صبر کنن تا تکلیفشون مشخص بشه! |
روز تجمع - شنبه ۶ تیرماه ساعت ۱۰-۱۱ + دانلود نامه+ارسال عکس امضا + کد ملی - Goli.Raad - 03 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۳۶ ب.ظ
چرا آخه؟ پس این نظرسنجی الکی بود؟ |
RE: روز تجمع - شنبه ۶ تیرماه ساعت ۱۰-۱۱ + دانلود نامه+ارسال عکس امضا + کد ملی - balghoor - 03 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۰۷ ب.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۳۶ ب.ظ)Goli.Raad نوشته شده توسط: چرا آخه؟ پس این نظرسنجی الکی بود؟ سلام چاره ای نیست بانو خودم تنهایی برم جلو وزارت بست بشینم؟!! وقتی هیچ کس اعلام آمادگی حضوری نمیکنه و همه فقط بلدن تو نظر سنجی مجازی شرکت کنن ؛ بنده هم تنها میشم واسه رفتن! |
روز تجمع - شنبه ۶ تیرماه ساعت ۱۰-۱۱ + دانلود نامه+ارسال عکس امضا + کد ملی - kingmax - 03 تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۰۶ ب.ظ
دوستان منتظر ننشینید بقیه برای برای شما کاری کنند تا حالا فقط و فقط دو نفر اعلام حضور کردند اگه تعداد به حد معقولی نرسه تجمع کنسل میشه |
روز تجمع - شنبه ۶ تیرماه ساعت ۱۰-۱۱ + دانلود نامه+ارسال عکس امضا + کد ملی - kazhal@ - 03 تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۲۶ ب.ظ
خب اونایی که نمیان حداقل امضاشون و کدمولیشونو بفرستن تا داخل نامه باشه... اینطوری که دوستان گفتند فقط دو نفر می تونند وارد وزارت شن...پس بقیه امضا هم کنند کافیه... ولی خب هر چی تعداد بیشترم باشه، بهتره: ( |
روز تجمع - شنبه ۶ تیرماه ساعت ۱۰-۱۱ + دانلود نامه+ارسال عکس امضا + کد ملی - sixsixsix - 03 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۰۴ ب.ظ
آقای kingmax و balghoor ، دارم کد ملی جمع میکنم تا فردا ظهر میفرستم یه خورده حالی کردن به بقیه که میخوایم به چی و برا چی اعتراض کنیم زمان بره |
روز تجمع - شنبه ۶ تیرماه ساعت ۱۰-۱۱ + دانلود نامه+ارسال عکس امضا + کد ملی - jparisa - 04 تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۰۵ ق.ظ
سلام فقط کد ملی کافی نیست؟ فکر نمیکنم عکس نیاز باشه |
RE: روز تجمع - شنبه ۶ تیرماه ساعت ۱۰-۱۱ + دانلود نامه+ارسال عکس امضا + کد ملی - sixsixsix - 04 تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۱۱ ق.ظ
(۰۴ تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۰۵ ق.ظ)jparisa نوشته شده توسط: سلام فقط کد ملی کافی نیست؟ آره، به نظر من هم کد ملی کافی هست. اگه خود شخص موافق باشه، میتونه کد ملی رو بفرسته، و دوستان هم لطف کنند یه امضای پای کد ملی بزنند ظاهرا اینجور کد ملی بیشتری جمع میشه دوستانی که اجازه میدن زیر کدملیشون امضا بزنیم، بفرستن ممنون میشیم |
روز تجمع - شنبه ۶ تیرماه ساعت ۱۰-۱۱ + دانلود نامه+ارسال عکس امضا + کد ملی - kingmax - 04 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۰۲ ق.ظ
تا الان استقبال از امضا هم افتضاح بوده حالا کد ملی تنها هم بفرستید خوبه شما فقط بفرستید |
RE: روز تجمع - شنبه ۶ تیرماه ساعت ۱۰-۱۱ + دانلود نامه+ارسال عکس امضا + کد ملی - armin.sheikh - 04 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۰۸ ق.ظ
بچه ها امضای من به دستتون رسید دیگه؟ من شنبه رو مرخصی گرفتم آخه دیدم گفتید فقط دو نفر گفتم شاید من جز اون دو نفر نیستم.. در هر صورت من میام |
روز تجمع - شنبه ۶ تیرماه ساعت ۱۰-۱۱ + دانلود نامه+ارسال عکس امضا + کد ملی - sixsixsix - 04 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۲۲ ب.ظ
جناب kingmax یه چند تا کدملی فرستادم به ایــمیــــلتــــــون با تشکر |
RE: روز تجمع - شنبه ۶ تیرماه ساعت ۱۰-۱۱ + دانلود نامه+ارسال عکس امضا + کد ملی - kingmax - 04 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۴۴ ب.ظ
(۰۴ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۰۸ ق.ظ)armin.sheikh نوشته شده توسط: بچه ها امضای من به دستتون رسید دیگه؟ من شنبه رو مرخصی گرفتم آخه دیدم گفتید فقط دو نفر گفتم شاید من جز اون دو نفر نیستم.. در هر صورت من میامبله امضاتون بدست من رسید، خیلی خیلی ممنون ،شماره همراهت را هم توی خصوصی برای من بفرست که به حد نصاب برسیم بتونیم هماهنگ کنیم (۰۴ تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۲۲ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: جناب kingmax یه چند تا کدملی فرستادم به ایــمیــــلتــــــونخیلی خیلی ممنون بدستم رسید |
روز تجمع - شنبه ۶ تیرماه ساعت ۱۰-۱۱ + دانلود نامه+ارسال عکس امضا + کد ملی - flowerirani - 04 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۵۵ ب.ظ
اقای بلغور من بهتون پیام خصوصی دادم لطفا چک کنید اجرتون با خدا |
RE: روز تجمع - شنبه ۶ تیرماه ساعت ۱۰-۱۱ + دانلود نامه+ارسال عکس امضا + کد ملی - kingmax - 04 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۱۲ ب.ظ
(۰۴ تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۵۵ ب.ظ)flowerirani نوشته شده توسط: اقای بلغور من بهتون پیام خصوصی دادم لطفا چک کنیدایشون دسترسی به اینترنت ندارند در صورت تمایل میتونید به من بگید بهشون بگم |