|
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - نسخهی قابل چاپ |
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - shivap - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۱ ب.ظ
محمد جان قرار نیست که کسی بی احترامی کنه.فقط اعتراض میکنیم .و تلاش میکنیم برای حق. |
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - hamedmohsenee - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۹ ب.ظ
توی پروفایلشم هست ghodsi@sharif.edu. |
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - sherlock holmes - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۴ ب.ظ
دوستان به نظرم ایمیل زدن اصلن کار مفیدی نیست و هیچ ربطی به این قضیه نداره و امیدوارم باعث ناراحتی این اساتید بزرگ نشید و اتفاقن باعث نشید که قضیه بدتر بشه و اساتید که طرف ما هستن بهمون کمک میکنن تا این قضیه حل بشه دیگه برامون کاری انجام ندن.. مقام و شان این اساتید خیلی بالاتر از این حرفاس..!!! این اشتباه سنجش بوده و مقصر فقط سازمان سنجش.. اتفاقن اساتید میدونن که چقدر این قضیه برای قبولیا مهمه و از طرفی مگه میشه شریف یه سال هیچ دانشجویی تو یه رشته نگیره ..!! قطعا شریف هم نمیخواد این اتفاق بیفته . تا فردا صبر کنید و حالا ما که باز میریم شما هم که نمی تونید بیاید با دانشگاه تماس بگیرین و اینطوری دنبال این قضیه باشید |
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - hamedmohsenee - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۳۲ ب.ظ
دوست عزیز ما فقط می خوایم صدامونو به گوش این اساتید برسونیم.نه دعوا با کسی داریم نه می خوایم به کسی بی احترامی کنیم.ما فقط می خوایم.محترمانه اعتراض کنیم شاید این اساتیدهم درد ما رو بفهمن و اگر دستی در این قضیه نداشته باشن خب با فهم و شعور و سوادی که دارن حتما طرف ما خواهند بود و حرفی از سمت ما خواهند گفت.متشکرم از زحمات همه دانشجویانی که در رفت و آمدن به سازمان سنجش.تشکر |
RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - happy07 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۰ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۱ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط: محمد جان قرار نیست که کسی بی احترامی کنه.فقط اعتراض میکنیم .و تلاش میکنیم برای حق. اعتراض و تلاش زمانی خوبه که بدونیم مسبب اصلی ایشون هستن، نه اینکه از روی حدس و گمان خودمون مزاحمشون بشیم!! |
|
RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - Asemaneabi - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۲ ب.ظ
ببخشید میپرم وسط بحث دوستان... الان ما این کد رشته رو حذف بکنیم یا نکنیم؟؟؟؟ اگر حذف نکنیم میترسم در روند بررسی کد ها اشکالی ایجاد بشه و کللا بگه شما مردودید اینجا ایرانه دیگه بالاخره سوئیس که نیست... |
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - fatemeh_m - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۵ ب.ظ
من که از وقتی شنیدم تو شکم !! کاش این همه بی نظمی نبود تو همه چی .... ![]() امیدوارم که دوباره اصلاحیه بیاد و شریف امسالم آی تی بگیره ... کشتنمون سر کنکور امسال دیگه .... |
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - sherlock holmes - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ ب.ظ
بچه ها فردا باز ساعت ۱۰ من میرم دانشگاه هر کسی ام میتونه بیاد.. |
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - Nfrs - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ب.ظ
سلام بنظرم صبح زنگ بزنیم بیینیم سنجش جواب داده به شریف یا نه بعد یا بریم شریف ساعت ١٠ و یا ساعت ١٢ همه بریم دم سازمان سنجش دوستان نظرتون رو اعلام کنید لطفا |
RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - jparisa - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:یعنی پاشم بیام تهران ؟اونم شریف؟(29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ب.ظ)jparisa نوشته شده توسط: چطور میشه با دکتر ربیعی صحبت کرد؟دکتر ربیعی مدیرگروه آیتی هستند. دانشکدهی مهندسی کامپیوتر شریف خب تهرانی های عزیز زحمتشو بکشن اگه رتبم خوب بود شاید اینکارو میکردم
|
RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - sadafak7 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ب.ظ)Nfrs نوشته شده توسط: سلام من هم با شما موافقم. هرکدوممون زنگ زدیمو نتیجه گرفتیم اینجا اعلام کنیم که بدونیم تکلیف چیه. |
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - sherlock holmes - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ب.ظ
ساعت ۱۲ فک کنم خیلی دیر میشه همون صبح بریم دانشگاه از طرف اونا پیگیری کنیم فک کنم بهتر باشه اگه گفتن خبری نشده بعدشم میتونیم برم سنجش بازم برای من فرقی نمیکنه.. |
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - Nfrs - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ب.ظ)sherlock holmes نوشته شده توسط: ساعت ۱۲ فک کنم خیلی دیر میشه همون صبح بریم دانشگاه از طرف اونا پیگیری کنیم فک کنم بهتر باشه اگه گفتن خبری نشده بعدشم میتونیم برم سنجش بازم برای من فرقی نمیکنه.. اینم حرفیه ! ١٠ میریم شریف نشد از همونجا می ریم سنجش ! |
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - master of net - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۵ ب.ظ
کی گفته بود اینا فیلمشونه.راست حرفی گفته بود.....آخه سنجش سرخود این کارو میکنه؟! |
|
RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - Asemaneabi - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ
دوستان... بچه ها ![]() میشه بگید اگه اصلا حذف نکنیم چی میشه؟؟؟؟ مشکلی پیش میاد؟؟؟؟ بچه ها.... اینجا ایرانه به خدا... هیچ کس جواب نمیده.... فقط بگید پاکش کنیم یا نه؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]()
|