|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - Bache Mosbat - 21 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۰۰ ب.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۰ ۰۵:۲۰ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: سنجش I hate u
با اون ۱۴ تومن می خواستم برم مسافرت خارج از کشور! الهی خیر نبینی
من خرجتو متقبل می شم . واس منم بیلیط بگیر . 
پ . ن: نگران نباش بر می گرده به حسابت . بعد پول منو بر می گردونی .
(۲۱ آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۵۹ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: راستش می خواستم بیام غر بزنم گفتم دیگه بقیه چه گناهی دارن که غرای منو بخونن
پس بی خیال خوش باشید 
اصولا هرکی میاد این تاپیک میاد که غر هارو بخونه . غرتون رو پذیراییم .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - mosaferkuchulu - 21 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۰۶ ب.ظ
به بچه مثبت:
شماره حسابمو بدم؟
در ضمن حساب اون ایش پک توت فرنگی جدا هستااااااااا!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - Bache Mosbat - 21 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۱۰ ب.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۰۶ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: به بچه مثبت:
شماره حسابمو بدم؟
در ضمن حساب اون ایش پک توت فرنگی جدا هستااااااااا!
آره جداس با خامه و اسمارتیز .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - انرژی مثبت - ۲۱ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۱۵ ب.ظ
خوب پس غر بزنم 
غر اول: ای زبان سی هم عجب زبانیه !!!! هر چی می نویسیم غلط نمی گیره ولی درست اجرا نمی شه دست ادم رو میذاره تو پوست گردو حداقل نمی گه که واسه چی از دست ادم دلخوره که ادم از دلش دربیاره این قدر گیرای بی خود نده و ناز نکنه 
غر دوم: ای بابا نونت کم بود ابت کم بود ارشد خوندنت هم عجب کار خوبی بود حداقل از بیکاری دراومدیم .یه کاری داریم بکنیم ادم اگه حرص نخوره که ادم نیست انسانه (حضرت ادم خدابیامرز که یکی بیشتر نبود خدایش بیامرزد ).
غر سوم: بچه چرا درس نمی خونی برو سر درست تزمم که مونده چیکارش کنم (هم اکنون نیازمند دعای خیرتان هستیم )
غر چهارم: اعتیاد هم بد چیزیه !!!! این قرص ترک اعتیاد هم که ابداع نشد
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - Bache Mosbat - 21 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۲۸ ب.ظ
در غر دوم هم دردیم . اصن نخوام ارشد بخونم کیو باید ببینم؟! .انگار یه جور سرنوشت مختوم ملعونه.
غر اول: کامپایلرت چیه؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - انرژی مثبت - ۲۱ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۳۶ ب.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۲۸ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: در غر دوم هم دردیم . اصن نخوام ارشد بخونم کیو باید ببینم؟! .انگار یه جور سرنوشت مختوم ملعونه.
سال اول گفتن درس دارید به تزتون که برسید کاراتون کمتر می شه ما هم گول خوردیم حالا که بهتر نشد اوضاع خوبه به سلامتی (دستم نمیره انرژی منفی بده )
فعلا تو ویندوز نوشتیم (در اصل بیشتر پروژه دوستمه من اول فکر کردم که بخش هاییش مشترک می شه ولی الان فهمیدم که زیاد نه) ولی در نهایت باید تو لینوکس با جی سی سی کامپایلش کنیم. کلا با این پوینترها دردسر داریم ما !!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - هاتف - ۲۱ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۲۲ ب.ظ
سلام
من چشام آس تیک مات (درست نوشتم؟) نیستا اما نمی دونم چرا این دو خانم "انرژی مثبت" و "bache mosbat" رو همش پشت هم میبینم، بعد قاطی می کنم باهم 
اصلا نمی تونم باهم تمیزشون بدم! فکر می کنم یک نفرند!
حالا خوبه نام کاربری لاتین و فارسی یه 
اومدم به قول یه بنده خدایی (برای جلوگیری از قاطی کردن) غـــر بزنم، دیدم مسافرکوچولو نوشته "سنجش I Hate you" اونقدر خندم گرفت غُرهام یادم رفت 
آها، یادم اومد، من چرا اینقدر تنبل ام؟ 
پ.ن: راستی هر دو بزرگوار، مدیر هستند، رنگشون یکیه، اینم مزید بر علت!
البته منو شطرنجی بفرمائید، مدیران محترم، من نبودم که شوخی کرد، یکی دیگه بود
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - mosaferkuchulu - 22 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۰۴ ق.ظ
مگه خنده داره؟
من خسارت دیده ام!سفر خارجم کنسل شد!
تازه جای این ۱۴ تومنه که از دلم کنده شده درد می کنه!فکر کن می تونستم باهاش چند تا معجون شانار بخورم؟؟؟؟
۷ تاااا!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - انرژی مثبت - ۲۲ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۰۴ ق.ظ
ما دو روحیم در یک بدن!!! (درست گفتم)
اختیار دارید من که از شوخی استقبال می کنم
به نظر میاد شما گزینه خوبی برای گیر دادن هستید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - Breeze - 22 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۰۵ ق.ظ
سلف سزویس دانشگاههای دنیا!!!!!
[attachment=1638]
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - Bache Mosbat - 22 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۱۴ ق.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۳۶ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: (21 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۲۸ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: در غر دوم هم دردیم . اصن نخوام ارشد بخونم کیو باید ببینم؟! .انگار یه جور سرنوشت مختوم ملعونه.
سال اول گفتن درس دارید به تزتون که برسید کاراتون کمتر می شه ما هم گول خوردیم حالا که بهتر نشد اوضاع خوبه به سلامتی (دستم نمیره انرژی منفی بده )
فعلا تو ویندوز نوشتیم (در اصل بیشتر پروژه دوستمه من اول فکر کردم که بخش هاییش مشترک می شه ولی الان فهمیدم که زیاد نه) ولی در نهایت باید تو لینوکس با جی سی سی کامپایلش کنیم. کلا با این پوینترها دردسر داریم ما !!! 
خب چرا با cygwin تو یه محیطی مثل netbeans ننوشتین که ویندوز با لینوکسش تفاوت نداشته باشه؟ . آره پونترا دردسره! برنامه نویسای سی فکر می کنن بدون پوینتر نمی شه زندگی کرد . جاوا عشق است
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - انرژی مثبت - ۲۲ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۱۸ ق.ظ
(۲۲ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۱۴ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: خب چرا با cygwin تو یه محیطی مثل netbeans ننوشتین که ویندوز با لینوکسش تفاوت نداشته باشه؟ . آره پونترا دردسره! برنامه نویسای سی فکر می کنن بدون پوینتر نمی شه زندگی کرد . جاوا عشق است 
اینی که گفتید چیه؟
من شبیه سازم با سی هست و تو لینوکسه اگه با این چیزی که گفتید بنویسم مثل سی باید بنویسم ؟ یعنی syntax اون مثل سی هست ؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - Bache Mosbat - 22 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۱۹ ق.ظ
(۲۲ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۰۵ ق.ظ)saam نوشته شده توسط: سلف سزویس دانشگاههای دنیا!!!!!
ژاپنش برای غذا خوبه . فرانسه برای دسر: دی این واقعا غذاس فرانسویا می خورن؟ قوه نداره که . قرمه سبزی خودمون خوشمزه تره واقعا البته اگه چمنای دانشگاهو درو نکرده باشن .
(۲۲ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۱۸ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: اینی که گفتید چیه؟
من شبیه سازم با سی هست و تو لینوکسه اگه با این چیزی که گفتید بنویسم مثل سی باید بنویسم ؟ یعنی syntax اون مثل سی هست ؟
cygwin کامپایلر gcc تو محیط ویندوزه .
(۲۱ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۲۲ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط: D
آها، یادم اومد، من چرا اینقدر تنبل ام؟ 
درد مشترک
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - انرژی مثبت - ۲۲ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۲۳ ق.ظ
خوب فکر کنم اگه اینجا ادامه بدیم دوباره دوستان قاطی می کنن 
فقط یه سوال دیگه یعنی با همون syntax سی تو این محیط می نویسم و اون واسش فرقی نمی کنه که کد نوشته شده واسه ویندوز نوشته شده یا لینوکس؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - Bache Mosbat - 22 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۲۶ ق.ظ
(۲۲ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۲۳ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: خوب فکر کنم اگه اینجا ادامه بدیم دوباره دوستان قاطی می کنن 
فقط یه سوال دیگه یعنی با همون syntax سی تو این محیط می نویسم و اون واسش فرقی نمی کنه که کد نوشته شده واسه ویندوز نوشته شده یا لینوکس؟
بله
لینک مفید:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
لینک دانلود cygwin:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
لینک دانلود نت بینز:
|