|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 27 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ
شب و روز چقدر زود میرن و میان!
بابا یکی پاشه سرعت چرخششو کم کنه!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Sadi_gh - 27 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۵۸ ب.ظ
(۲۷ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۲۹ ب.ظ)IT Expert نوشته شده توسط: امروز گردو شکستم سیاه از آب در اومد.
داداشم: شانس نداری شوهر این شکلی ام قراره گیرت بیاد. 
خواهرم (در حالی که به گردوهای سفیدش نگاه می کنه ): یاد عشقم افتادم.
پ.ن. ما همیشه موقع خوردن میوه هایی مثه انار، هنودونه، گردو و... از این درسای زندگی می گیریم به ویژه زمانی که ظاهرش خوب باشه باطنش بد یا بالعکس.
خیلی خووووووووووووووووب بود  
ایشالا خداوند مارو هم از جمله درس گیرندگان زندگی از انواع میوه ها و نشانه های خداوند قرار بده ، باشد که رستگار شویم   
لامصب کارایی انار و هندونه و گردو انقد زیاده به جای فال حافظ هم ازش استفاده میشه 
حالا خدا رحم کنه بهت اونکه دستته خراب درنیاد وگرنه .... ینی از بچه ۲ساله تا مادربزرگ ۸۰ ساله یه تعبیرهایی واست میکنن که خدابیامرز نوسترآداموس و کریس آنجل هم اون ویژن و توانایی رو نداشتن  
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - zahra_ce87 - 27 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ب.ظ
(۲۷ اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۳۴ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: خدایا شکرت
مشهد رفتنم تا ۲ ساعت پیش ۸۰% بود الان شد۰ % یکی دیگه از اعضای خانواده امون ۰% درصد بود شد ۱۰۰% کاملا یهویی
به این میگن طلبیدن 
ماهم میخواستیم اولین سال تحویلمون مشهد باشیم نشد!یعنی جا پیدا نکردیم.به این میگن نطلبیدن
دلم مونددلم انقده حرم میخواست...........................
دوستان مشهدی که ایام عید میرن حرم به یاد مانشتی ها باشن التماس دعا
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - prianka - 27 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ب.ظ
نمیدونم چقدر دیگه باید دعا کرد؟! .............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Jooybari - 27 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۳ ب.ظ
سلام. یادش بخیر. ده پونزده سال پیش این موقع توی شهر فقط ماهی قرمز می دیدیم. آروم آروم ماهی سیاه های سه دم هم اضافه شدن. خوب جذابیت خاص خودش رو داشت. بعد هم ماهی های خاکستری کوچیک.
امسال دیگه آخرش بود. نمیدونم تو شهر شما هم دیده شده یا نه. چند جا همین دستفروش های کنار خیابون، علاوه بر ماهی های قرمز و سیاه، لاکپشت هم آورده بودن و داشتن میفروختن!! ماشاا... فروش هم داشت.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sa.ghasemi - 27 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ب.ظ
دوستان خوبم سال داره تمام میشه میدونم همه مثل من فکرشون درگیر بود در مورد چیزهای مختلف ولی دوستان یکی هست که اون بالا بیشتر از خودمون به فکرمونه بیشتر از خودمون صلاحمونو میدونم پس هوامونو داره نگران نباشین
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 27 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ب.ظ
(۲۷ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۳ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. یادش بخیر. ده پونزده سال پیش این موقع توی شهر فقط ماهی قرمز می دیدیم. آروم آروم ماهی سیاه های سه دم هم اضافه شدن. خوب جذابیت خاص خودش رو داشت. بعد هم ماهی های خاکستری کوچیک.
امسال دیگه آخرش بود. نمیدونم تو شهر شما هم دیده شده یا نه. چند جا همین دستفروش های کنار خیابون، علاوه بر ماهی های قرمز و سیاه، لاکپشت هم آورده بودن و داشتن میفروختن!! ماشاا... فروش هم داشت.
والله تهران من مار هم دیدم میفروشن !!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nanajoon - 27 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ب.ظ
سلام دوستان. یه سوال دارم برنامه نویسا بهم نختدن .من در حال نصب java هستم در صفحه oracle روی java jdkکلیک کردم .کامپیوتر من ۳۲ بیت هست وتوی صفحه java jdk,من نمی تونم ۳۲بیت پیدا کنم؟؟؟؟؟؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mcse2010 - 28 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۰۳ ق.ظ
(۲۷ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ب.ظ)nanajoon نوشته شده توسط: سلام دوستان. یه سوال دارم برنامه نویسا بهم نختدن .من در حال نصب java هستم در صفحه oracle روی java jdkکلیک کردم .کامپیوتر من ۳۲ بیت هست وتوی صفحه java jdk,من نمی تونم ۳۲بیت پیدا کنم؟؟؟؟؟؟
x86 چه طور؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - happy07 - 28 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۰۴ ق.ظ
خب تو گوگل بزنید نسخه ۳۲ بیتی، از یه سایت دیگه دانلود کنید.
(۲۷ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ب.ظ)nanajoon نوشته شده توسط: سلام دوستان. یه سوال دارم برنامه نویسا بهم نختدن .من در حال نصب java هستم در صفحه oracle روی java jdkکلیک کردم .کامپیوتر من ۳۲ بیت هست وتوی صفحه java jdk,من نمی تونم ۳۲بیت پیدا کنم؟؟؟؟؟؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - عزیز دادخواه - ۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ق.ظ
اونایی که سیگار نمی کشن واسه چی چای میخورن؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - happy07 - 28 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ق.ظ
من الان چک کردم، نسخه ۳۲ بیت توی سایت اوراکل هست.
بنا به سیستم عاملتون یکی از این دو گزینه رو دانلود کنید:
Linux x86
Windows x86
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 28 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ق.ظ
(۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ق.ظ)a.dadxah نوشته شده توسط: اونایی که سیگار نمی کشن واسه چی چای میخورن؟
واسه بیسکوییت پای چاییش 
به شخصه کل نگیزم از چایی خوردن بیشکوییتشه که نرم بشه؛ نبودم ۴ تا ۵ ثانیه بیسکوییت بزرگوارو میزنین توی یه لیوان آب تگری!!! بعد نوش جان میفرمائید!!
آقا نخند 
از کاربر X86 بپرس توی صنعت ۳۲ بیتی تخصص خاصی دارن چون بیس کاربریش ۳۲ بیتیه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nanajoon - 28 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ق.ظ
(۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ق.ظ)happy07 نوشته شده توسط: من الان چک کردم، نسخه ۳۲ بیت توی سایت اوراکل هست.
بنا به سیستم عاملتون یکی از این دو گزینه رو دانلود کنید:
Linux x86
Windows x86
ممنون از لطفتون x86رو نصب می کنم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nanajoon - 28 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ ق.ظ
(۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: آقا نخند 
از کاربر X86 بپرس توی صنعت ۳۲ بیتی تخصص خاصی دارن چون بیس کاربریش ۳۲ بیتیه 
با کمک دوستان به این نتیجه رسیدم x86رو نصب کنم دیگه به کاریر x86زحت نمی دم ممنون از راهنماییتون
|