|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - reticent - 25 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۲ ق.ظ
(۲۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:(24 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۶ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: ۵۰۰ نفر بعضی جاها واقعا تعداد زیادی نیست؛ بستگی داره به خانواده ,ما در آشنایانمون عروسی هایی داشتیم که بعلت تعداد زیاد مهمونا و اینکه هیچ سالنی پیدا نکردن گنجایش داشته باشه قرار شد ۲ روز پی در پی عروسی بگیرنخانواده مادری من هم زیاد هستن اما میشه برای عروسی ها فقط بزرگ تر ها رو دعوت کرد که رو هم شاید ۵۰ نفر بیشتر نشن. مگه مجلس ختمه که فقط بزرگترا رو دعوت کنن؟! عروسی مال جووناست! |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 25 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۶ ق.ظ
(۲۵ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۲ ق.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: مگه مجلس ختمه که فقط بزرگترا رو دعوت کنن؟!بزرگترای خاندان رو دعوت می کنن به نمایندگی از کل خاندان برای اینکه به کسی بر نخوره. ضمن اینکه هدف اینه که تعداد افراد زیاد نباشن تا خرج عروسی کم بشه وگرنه اگه بخوان جوونا رو دعوت کنن که خرج کم نمیشه، اکثرا جوون هستن. |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - NP-Cσмρℓєтє - ۲۵ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۸ ق.ظ
(۲۵ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۶ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:من اگه بودم بهم بر میخورد، دهه ۶۰ ام این مدلی نبوده.(25 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۲ ق.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: مگه مجلس ختمه که فقط بزرگترا رو دعوت کنن؟!بزرگترای خاندان رو دعوت می کنن به نمایندگی از کل خاندان برای اینکه به کسی بر نخوره. |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Behnam - ۲۵ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۰ ق.ظ
(۲۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۵ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: توصیه میکنم در آینده این حرف رو به همسرتون نگید, اینکه بگید کمی از اقوام دور رو حذف کنه بهتر از این جمله هست.من هم توصیه میکنم اگر دختری قصد ازدواج داره، به هیچ پسری نگه قرار هست ۵۰۰ نفر از اقوامشون رو دعوت کنه، مگه اینکه هزینهشون رو خودش تقبل کنه. |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 25 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۱ ق.ظ
(۲۵ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۸ ق.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: من اگه بودم بهم بر میخورد، دهه ۶۰ ام این مدلی نبوده.اگه قرار باشه همه رو دعوت کنن تعداد خیلی زیاد میشه و علاوه بر اینکه به خانواده های فقیر فشار زیادی وارد میشه، خرج عروسی هم میره بالا. برای همین مثلا به جای اینکه جوون ها رو دعوت کنن، پدر بزرگ و مادر بزرگای اونها رو (که تو خاندان ما هستن) رو دعوت می کنن. |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - reticent - 25 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۸ ق.ظ
منظورتون فامیلهای درجه چند هست؟! ما خودمون خیلی فامیل گستردهای نداریم. یعنی با فامیلهای دور چندان رابطهای نداریم. دخترعموهای پدر و مادرم تو عروسی بچههاشون فقط پدر و مادرم رو دعوت کردن اما ما خانوادگی دعوت کردیم. هر چند بچههای ازدواج کردهشون رو دیگه نگفتیم. اگر قرار باشه تمام اقوام نزدیک و دور وخیلی دور با خانواده دعوت بشن حق با شماست خیلی زیاده... البته ما که حتی اقوام خیلی دور که دعوتشون ضروری بود رو هم خانوادگی دعوت کردیم بازم مهمونامون به ۲۰۰ تا هم نرسید! خیلیها رو خانوادگی هم دعوت کنی بازم فقط پدر و مادرها میان! |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Behnam - ۲۵ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۳۱ ق.ظ
(۲۵ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۸ ق.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: من اگه بودم بهم بر میخورد، دهه ۶۰ ام این مدلی نبوده.دههی ۶۰ عروسی رو با یه بشقاب شامل زبان و خیار و پرتقال سر هم میکردند میرفت. اون موقع ۵۰۰ نفر رو میشد یه جوری هندل کرد. الان تالار برای ۵۰۰ نفر چند میفته؟ جای معمولی بگیری و از این ۵۰۰ نفر، ۵۰ نفرش هم اشرافی باشند بعد از عروسی لب و لوچهشون آویزون میشه که خیارش شل بود، کاردش کند بود. --------- شونصد صفحه در مورد اینکه چرا ازدواج نمیشه و موانع و ایناش صحبت شد... بفرمائین اینم موانعش. |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 25 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۳۵ ق.ظ
(۲۵ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۸ ق.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: منظورتون فامیلهای درجه چند هست؟!من میدونم که چند روز پیش نوه نوه عمه مادرم به دنیا اومده! |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - reticent - 25 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۳۷ ق.ظ
از همه خندهدارتر یکی از دخترعموهای پدر و مادرم بود که نه آقا و بانو دعوت کرده بود نه با خانواده! از هر خانواده ۳ نفر رو دعوت کرده بود! پدر و مادر و یکی از بچهها! :| (۲۵ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۳۵ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:(25 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۸ ق.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: منظورتون فامیلهای درجه چند هست؟!من میدونم که چند روز پیش نوه نوه عمه مادرم به دنیا اومده! پس به شما کاملاً حق میدم که فقط به دعوت بزرگترای خاندان بسنده کنید.
|
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - crevice - 25 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۰۵ ق.ظ
نیازی نیست که فقط بزرگترها بیان. نیازی هم نیست که ادمهایی که توی عمرمون یکبار سالی میبینیمشون بیان مراسم (اونایی که فقط توی مراسم عروسی و ترحیم رویت میشن). عمه و خاله و عمو و دایی عروس و داماد، بعلاوه دوستان درجه یک عروس و داماد کفایت میکنه. از قضا همینا هم همگی کادو میدن و یجورایی میشه یر به یر کرد خرجها رو. فکر نکنم به ۲۰۰ نفر هم برسن... اما همه اینا بکنار. انقد خرجای مزخرف و بیخود هست که پول عرق ریخته رو مفت مفت به باد میده. من ازدواج نکردم ولی زورم میگیره هر وقت میشنوم یه ارایشگر زن اندازع یه متخصص پول کار میکنه. هر وقت میبینم ی اتلیه ای با افکت ها و جلوه های تهوع اور بصریش سوار شاسی بلند میشه. مثل: فلان ارایشگاه که دختری با صورت خوب رو (ب چشم خواهری ) و تبدیل میکنه به گودزیلا چون مشهوره مثلا ۷۰۰ تومن میگیرهفلان اتلیه که عکس روی پوست خرس چاپ میکنه فلان دی جی لباس عروس باس فلان باشه سفره ی عقد باس از فلان جا گرفته بشه (اصن ینی چی این سفره که شبی ۱ م تومن بدی مثلا واسه اجاره ش) و .... پ.ن: بضی وقتا آدم تعجب میکنه. انگار هر چی بیشتر عروس از داماد و یا داماد از عروس بکنه سود کرده. Sent from my galaxy note 4 using Tapatalk |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Menrva - 25 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۱۱ ق.ظ
۱۰۰ ب ۱۰۰ کفایت میکنه |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 25 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۱۷ ق.ظ
(۲۵ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۱۱ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: ۱۰۰ ب ۱۰۰ کفایت میکنهمثل اینکه ۱۸۰۰ کافی بوده دیگه رفتید سراغ مسایل بعدی. ![]()
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Menrva - 25 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۲۳ ق.ظ
(۲۵ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۱۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:: )))))))))(25 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۱۱ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: ۱۰۰ ب ۱۰۰ کفایت میکنهمثل اینکه ۱۸۰۰ کافی بوده دیگه رفتید سراغ مسایل بعدی. نبابااااا هنوز خبری نیست
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - saeidkhan - 25 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۳۳ ق.ظ
(۲۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۰۰ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:همه این سوالا رو منم صدتا دیگه میذارم روش. خوبه؟(24 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۷ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط: حداقل ۳۰ دیره برادر من... بستگی به شرایط داره. اما اگر هرکسی کیس مناسبش رو پیدا کنه نه تنها مانع هایی رو که گفتی هزار تا دیگه هم که باشه واسش فرقی نداره کافیه قدرت تصمیم گیری و اعتماد به نفس داشته باشه نه ۵۰ میلیون میخاد نه ۶۰ میلیون . من ۶ هزار تومنم از بابام پول نمیگیرم ... من با ۵ تمن میخام زن بگیرم. نگو نمیشه که میشه |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Menrva - 25 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۳۵ ق.ظ
(۲۵ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۳۱ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط:ینیااا مردم ازخنده : )))))) مثالتون منو کشتههههه(25 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۸ ق.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: من اگه بودم بهم بر میخورد، دهه ۶۰ ام این مدلی نبوده.دههی ۶۰ عروسی رو با یه بشقاب شامل زبان و خیار و پرتقال سر هم میکردند میرفت. اون موقع ۵۰۰ نفر رو میشد یه جوری هندل کرد. )))) جداً چرا خیار حالا چرا گیلاس نه خیار شل هم داریم مگ ،مگ اصن خیار شل میشه خیار پلاسیده منظورتونه فکرکنم ![]() دیگ هرکه طاووس خواهد جرهندوستان کشد: ))))) تازشم داماد همینطور که جهیزیه میخواد عروسیه خوبی هم باید بگیره والا بوخودا اقایوووووووون خب توی تالار سخته وسط باغ یا وسط جنگل بگیرین یا داخل کشتی وسط دریا یا لب ساحل خیلی هم خوب عالی و زیبا ![]() به نظرم وسط جنگل عالیه عالی مجانی هم هست |