|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 12 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ق.ظ
ای ناقلا این مسابقه س افاق جون، انشالا برنده بشن ;-)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ب.ظ
انقد بدم میاد از یچیزی در دیار اجنبی رونمایی میکنن، اونوقت ۲ماه بیشتر میگذره از رونماییش هنوز تو ایران نیست! 
بعد میگن بمب هسته دار نسازید، چطور نسازیم ؛ راه دیگه ای واسمون گذاشتید؟؟؟ ولم کنید میخوام درست کنم 
الان میرم یه کیک زرد قناری درست میکنم حساب کار دستشون بیاد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 12 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ب.ظ
بمب هسته دار ))))))))))
باید مغزامونو فراری بدیم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - فرشته کوچولو - ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ب.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: دوستان خواهرم برای خوشحال کردن دخترش میخاد عکسش بره رو مجله برای همین داخل این مسابقه شرکت کرده خوشحال میشم
به این لینک برید به خواهرزاده زشتم رای بدید   
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ما مهندسا همیشه مظلوم بودیم   
باتشکر
من رفتم رو همون قلبه کلیک کردم و امتیازش یکی بیشتر شد و رتبه ش ۱۰ تا بهتر
خواستم بگم سهم ما از جایزه فراموش نشه . جایزه هم ندادید طوری نیست در عوض خودشو بدید تا من یه با پرتش کنم هوا. از اون پرتابای چرخشی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۳۹ ب.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: (12 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط: انقد بدم میاد از یچیزی در دیار اجنبی رونمایی میکنن، اونوقت ۲ماه بیشتر میگذره از رونماییش هنوز تو ایران نیست! 
بعد میگن بمب هسته دار نسازید، چطور نسازیم ؛ راه دیگه ای واسمون گذاشتید؟؟؟ ولم کنید میخوام درست کنم 
الان میرم یه کیک زرد قناری درست میکنم حساب کار دستشون بیاد 
زهراجون چرا این اطلاعات محرمانه رو تو مانشت لو میدی MI6و سازمان سیا تاحالا نتونستن شما رو ردیابی کنن ها با این کارت همه که فهمیدن بمبهای هسته دارو شما میسازی    
این یه عملایته ایذاییه ، شما بروی خودتون نیارید
مرگ بر آمریکا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - فرشته کوچولو - ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۴۳ ب.ظ
کسانی که مهندسی کامپیوتر رو دست کم میگیرن اینجا رو نگاه کنن
از ۱۰ تا شغل برتر که سی ان ان بررسی کرده ۵ تاش مربوط به کامپیوتره. فراموش نشه که اونجا آمریکاست و اینجا ایران. صحبت دریا و قطره است
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ب.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۴۳ ب.ظ)فرشته کوچولو نوشته شده توسط: کسانی که مهندسی کامپیوتر رو دست کم میگیرن اینجا رو نگاه کنن
از ۱۰ تا شغل برتر که سی ان ان بررسی کرده ۵ تاش مربوط به کامپیوتره. فراموش نشه که اونجا آمریکاست و اینجا ایران. صحبت دریا و قطره است
کجا رو نگاه کنم؟؟ بلند بگو درود بر آمریکا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ب.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: بابا کاری نکنید زهراجان بره کیک برا اونوریا درست کنه    
اینا ایذاییه ؛چند بار بگم آفاققققق 
چو ایران نباشد تن من مباد ؛بله
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - فرشته کوچولو - ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۰۹ ب.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۴۱ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: (12 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ب.ظ)فرشته کوچولو نوشته شده توسط: من رفتم رو همون قلبه کلیک کردم و امتیازش یکی بیشتر شد و رتبه ش ۱۰ تا بهتر
خواستم بگم سهم ما از جایزه فراموش نشه . جایزه هم ندادید طوری نیست در عوض خودشو بدید تا من یه با پرتش کنم هوا. از اون پرتابای چرخشی
چشم حتما ادرستون برام بفرست تا پستش کنم از دستش راحت بشم  
رتبه ش کلی بهتر شد. نه پستش نکنید درست بسته بندیش نمیکنن تا برسه دست من خراب میشه. شما ادرس بدید من شخصا میام میگرمش
راستی رتبه ش باید چند بشه تا عکسشو چاپ کنن؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - فرشته کوچولو - ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ب.ظ
آره دیگه. اگه من ببرمش واسه همیشه میبرمش
رتبه یک که خیلی سخته. رتبه یک پزشکی اسونتره که
حالا تا کی وقت هست واسه رای دادن؟ حیفه که این فرشته کوچولو اول نشه. مانشت خیلی عضو داره میخواین واسه همه پیام بدم که برن رای بدن؟ یا لینکشو تو همه تاپیکا بذارم؟
البته میدونم بعدش اخراج میشم ولی به اول شدنش میارزه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۵۱ ب.ظ
دوستان یاری کنید
نیاز مبرم دارم به راهنمایی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - alirezaei - 12 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۱۲ ب.ظ
این قافله عمر عجب میگذرد!...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 12 اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۰۲ ب.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۲۳ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: یعنی چنین ادمایی که این جوری ادمو سرکار می ذارن و این طوری سایت طراحی می کنن باید بزاری تو گونی از بالای یه دره پرت کنی پایین.
نه قبلش باید با چوب بیوفتی به جونشون، بعد از بالای دره پرت کنی پایین
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - banafshe - 12 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۰۴ ب.ظ
خیلی بده که وقت داشته باشی ۸۰ درصد مقاله ات رو هم نوشته باشی ولی حوصله نداشته باشی که تمومش کنی !!!!!
جمعه هم که کنکور دکتری باشه ولی اصلا حوصله نداشته باشی بری سر جلسه ی کنکور .
یعنی یه وقتایی آدم به جایی می رسه که از درس حالش بهم می خوره عمر و جوونیت پای درس تلف بشه تهش هم بری مصاحبه ردت کنن نتونی دکتری بخونی بعد ببینی دوستات همه رفتن اونور آب تو هنوز نشستی داری کنکور میدی .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - فرشته کوچولو - ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۴۶ ب.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: دوستان خواهرم برای خوشحال کردن دخترش میخاد عکسش بره رو مجله برای همین داخل این مسابقه شرکت کرده خوشحال میشم
به این لینک برید به خواهرزاده زشتم رای بدید   
ما مهندسا همیشه مظلوم بودیم   
باتشکر
من صبحی رفتم رای دادم و الان هم رفتم دوباره تونستم رای بدم. سیستم من قاطی کرده یا کلا سایتش همینجوریه؟
|