مطالب خواندنی و تصاویر جالب - نسخهی قابل چاپ |
RE: چقدر عجیبه؟؟؟ - mohammad_13690 - 20 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۳۰ ب.ظ
ممنون خیلی قشنگ بود؛ واقعا همینه اینجاست که شاعر میگه یا من یعطی من لم یسأله ومن لم یعرفه تحنّناً منه ورحمة ای کسی که عطا میکنی به کسی که از تو چیزی نمی خواهد و اصلا تو را نمی شناسد... |
کامپیوتر دختره یا پسره؟! - milad_iq - 21 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۵ ب.ظ
کامپیوتر دختره یا پسر؟؟؟ مدتها این بحث داغ بوده که کامپیوتر دختره یا پسر؟ خلاصه رای گیری میکنن و یه نتایجی به این شکل به دست میاد .محکوم نکنید بابا آماره دیگه) دخترها گفتند کامپیوتر مذکره ! به این دلایل: ۱- وقتی بهش عادت میکنیم؛ فکر میکنیم بدون اون نمیتونیم کاری بکنیم . ۲-با اونکه اطلاعات زیادی دارند ؛نادونن!بدون برنامه آماده هیچ کاری نمیکنن! ۳-قراره مشکلات رو حل کنن ؛اما اغلب مشکل خودشونن! ۴-همین که بهشون عادت میکنیم ؛ کاراییشونو از دست میدن ! ۵- نگاه کردن به history شون معمولا باعث میشه شاخ دربیاریم ! پسرها گفتند کامپیوتر مونثه! به این دلایل: ۱-به غیر از خالقشون کسی از منطق درونیشون سر در نمیاره! ۲- فهمیدن زبونشون مستلزم سالها رنج بردن و تلاش کردنه! ۳-وقتی با هزار زحمت زبونشونو یاد میگیریم تازه میفهمیم یه زبون جدید اومده! ۴-همین که پایبندش بشیم باید همه پولمونو خرج خرید لوازم جانبیش کنیم!!! ۵-دائم باید update شون کنیم وگرنه کاراییشونو از دست میدن! |
کامپیوتر دختره یا پسره؟! - farazin - 21 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۵۶ ب.ظ
یادش بخیر ...یاد ده سال قبل افتادم |
کامپیوتر دختره یا پسره؟! - mohammad_13690 - 21 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۲۳ ب.ظ
این آمار رو نمیدونم اما من فکر میکنم کامپیوتر پسره دلیلش رو هم نمیدونم |
RE: کامپیوتر دختره یا پسره؟! - milad_iq - 21 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۱۷ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۵۶ ب.ظ)farazin نوشته شده توسط: یادش بخیر ...یاد ده سال قبل افتادمدمت گرم... خیلی تمیز تیکه رو انداختی..... درسته قدیمیه...اما جالبه....و از طرفی خیلی ها نشنیدن... پس برای خیلی ها جدیده |
کامپیوتر دختره یا پسره؟! - aatwo - 21 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۳۹ ب.ظ
هم دختره هم پسر از دو جنس هستش |
کامپیوتر دختره یا پسره؟! - alidata - 21 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۴۷ ب.ظ
پسره دیگه سازندگانش مذکر بودن اغلب |
RE: کامپیوتر دختره یا پسره؟! - aatwo - 21 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۵۲ ب.ظ
(۲۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۴۷ ب.ظ)alidata نوشته شده توسط: پسره دیگه سازندگانش مذکر بودن اغلب چه ربطی به سازنده داره |
کامپیوتر دختره یا پسره؟! - alidata - 21 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۵۷ ب.ظ
پس به چی ربط داره؟ با عقل یک پسر ساخته شده اونوقت میخوای بگی دختره ))))))) |
کامپیوتر دختره یا پسره؟! - mfXpert - 21 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۰۷ ب.ظ
کامپیوتر به همون دلیلی مذکره که خورشید مونثه |
کامپیوتر دختره یا پسره؟! - diligent - 21 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۳۶ ب.ظ
هیچ کدام ! |
کامپیوتر دختره یا پسره؟! - مورتن - ۲۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۳۸ ب.ظ
کامپیوتر هاپو هست بیشتر |
کامپیوتر دختره یا پسره؟! - mosaferkuchulu - 23 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۲۶ ب.ظ
پارسال تو جشن روز دختر رئیس دانشکده مون و که یه خانوم هستن دعوت کردن!منم واسه شوخی همین سوال و ازشون پرسیدم!ایشون هم با نگاهی عاقل اندر سفیه فرمودن: عزیزم کامپیوتر نه دختره نه پسر!ماشینه...ماشین! |
زمان !!! - IT SIROOS - 28 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۵۸ ق.ظ
هر روز صبح در بانک زمان من و شما ۸۶۴۰۰ ثانیه واریز و تا پایان شب به پایان می رسد. هیچ برگشتی در کار نیست و هیچ مقداری از این زمان به فردا اضافه نمی شود. - ارزش یک سال را دانش آموزی که مردود شده ، می داند . - ارزش یک ماه را مادری که فرزند نارس به دنیا آورده ، می داند. - ارزش یک هفته را سردبیر یک هفته نامه ، می داند. - ارزش یک ساعت را عاشقی که انتظار معشوق را می کشد . - ارزش یک دقیقه را شخصی که از قطار جا مانده . - ارزش یک ثانیه را آنکه از تصادفی مرگبار جان به در برده ، می داند. باور کنید هر لحظه، گنج بزرگی است ! گنجتان را آسان از دست ندهید ! به یاد داشته باشید : زمان به خاطر هیچکس منتظر نمی ماند ! فراموش نکنید : - دیروز به تاریخ پیوست . - فردا معما است . - و امروز هدیه است . |
زمان !!! - aatwo - 28 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۴ ب.ظ
گل گفتید مرسی خیلی جملاته با ارزشی بود |