عکسایی که خودتون گرفتید - نسخهی قابل چاپ |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - هاتف - ۰۶ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ ق.ظ
شب امتحان و من و چراغ و گلدون! [attachment=5344] |
عکسایی که خودتون گرفتید - SaMiRa.e - 06 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ ق.ظ)هاتف نوشته شده توسط: شب امتحان و من و چراغ و گلدون! الان این گلدون خیلی بهتون روحیه میده نه موفق باشید . |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - goldoonehkhanoom - 06 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۰ ب.ظ
شب امتحان و من و چراغ و گلدون! چه شب امتحان تاریکیادم دلش میگیره |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - nmusavi - 06 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۵ ب.ظ
[attachment=5351]عکس زیبا از یک گل |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - هاتف - ۰۶ تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۴ ب.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ)SaMiRa63 نوشته شده توسط: الان این گلدون خیلی بهتون روحیه میده نهنه بابا گل مصنوعی مثل عکس پس زمینه ی یه آبشاره حس نداره! تازه تا دیروز که یکی از دوستام این عکس رو دیدو نسبت به این گلدون عکس العمل نشون داد، نسبت بهش بی توجه بود اصلا حالا که فکرشو می کنم یادم میاد یکی بهم لهام می کرد، بی خیال بگیر بخواب، احتمالا کار همین بوده. (۰۶ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۰ ب.ظ)goldoonehkhanoom نوشته شده توسط: شب امتحان و من و چراغ و گلدون!خب شبا تاریکه دیگه! وقتی آدم ۸ صبح امتحان داشته باشه از ۲۰ نمره، شب امتحان اینجوری میشه! |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - Msccom - 12 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۶ ب.ظ
دو ساله که این قاصد قشنگ بهم سر میزنه! |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - narges_r - 23 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ب.ظ
اولین عکس تنگه براق ابشار مارگون بهشت گمشده اخرین عکس هم روستایی نزدیک شیراز |
عکسایی که خودتون گرفتید - diligent - 23 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۳ ب.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ب.ظ)narges_r نوشته شده توسط: اولین عکس تنگه براقخیلی قشنگن، بهشت گم شده؟ کجاست؟ |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - narges_r - 23 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ب.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۳ ب.ظ)nafiseh1366 نوشته شده توسط:(23 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ب.ظ)narges_r نوشته شده توسط: اولین عکس تنگه براقخیلی قشنگن، بهشت گم شده؟ کجاست؟ ۹۰ کیلومتری شیراز |
Re: عکسایی که خودتون گرفتید - Amir V - 24 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۶ ق.ظ
جای ان تاپیک بیاید توی اینستگرام عضو شید. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - azad_ahmadi - 01 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ب.ظ
والا من که اونقدر صرفه جو نیستم اما خواهرم هست ! (جای تصویر قبلا نامناسب بود؛ ممنون از انرژی مثبت) |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - Manix - 02 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۳۰ ق.ظ
زندگی مسالمت آمیز سگ و گربه (بلفی و لوسیفر) |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - mp1368 - 07 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ب.ظ
نمایی از شهر زیبای خرم آباد |
عکسایی که خودتون گرفتید - SaMiRa.e - 08 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۳۲ ق.ظ
(۰۷ دى ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ب.ظ)mp1368 نوشته شده توسط: نمایی از شهر زیبای خرم آباد عکس مشکل داره یا من نمیتونم ببینم ؟ |
عکسایی که خودتون گرفتید - Avicenna - 22 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ق.ظ
دوشنبه، بیست و یکم اسفندماه ۹۱ ، چند ساعت پیش... / گیلان / سواحل خزر
کشتی گردشگری میرزا کوچک خان جنگلی، اولین کشتی تفریحی - مسافری بین المللی دریای خزر بحساب میاد. سال ۱۹۹۸ یا کمی قبل تر، دقیقا بعد از برد ایران مقابل استرالیا داخل این کشتی جشنی برگزار شده بود، فقط یادم میاد شبیه هتل بود و داشتند غذا می دادند! بعد از اون قضیه ۱۵ ساله که دیگه از نزدیک ندیدمش، با اینکه بعید به نظر میرسه اما امیدوارم بلایی سرش نیاورده باشند! این قایق های کوچیک چوبی معمولا از سوی صیادها و برای مسافت های کم مورد استفاده قرار می گیرند، به اینصورت که مقداری پارو می زنند تا به عمق بیشتری برسند تا تور ماهیگیری رو پهن کنند، برای گردشگری داخل دریا قایق های موتوری کاربرد بیشتری دارند. امروز مه خیلی زیاد بود و هوا هم سرد، بخاطر همین تو تعاونی های قایق سواری پرنده هم پر نمی زد! البته وجود "مه" فرصت خوبی برای صیادان ماهی سفید بحساب میاد و معمولا در چنین شرایط و آب و هوایی به علت افزایش صید، قیمت این نوع ماهی که معروفترین ماهی شمال کشور بحساب میاد با شیب نزولی همراه هست! البته ناگفته نمونه که حتی در این صورت هم قیمتش بالاست! معمولا افرادیکه روی این سنگ ها می شینند یکی از این دو چیز رو همراه خودشون دارند: یا قلاب ماهی گیری، یا یک بسته تخمه آفتابگردان! |