سرعت پایین مانشت در برخی مواقع! - نسخهی قابل چاپ |
سرعت پایین مانشت در برخی مواقع! - آرتا - ۰۴ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ ق.ظ
بعضی وقتها مانشت به کلی سرعتش پایین میاد . واسه شما هم همینجوریه. بقیه سایتها بالا میان. |
RE: چرا مانشت اینجوریه بعضی وقتها؟ - Xilinx - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ق.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ ق.ظ)آرتا نوشته شده توسط: بعضی وقتها مانشت به کلی سرعتش پایین میاد . واسه همه فکر کنم همینطور باشه.بعضی وقت ها هم کلا بالا نمیاد |
RE: چرا مانشت اینجوریه بعضی وقتها؟ - آرتا - ۰۴ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۹ ق.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ق.ظ)mthsh نوشته شده توسط:(04 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ ق.ظ)آرتا نوشته شده توسط: بعضی وقتها مانشت به کلی سرعتش پایین میاد . همین الان هم دوباره پایین کشید. از چند تا از بچه ها پرسیدم اونا هم تایید کردن. |
چرا مانشت اینجوریه بعضی وقتها؟ - ttiiko - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۴ ق.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۹ ق.ظ)آرتا نوشته شده توسط:(04 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ق.ظ)mthsh نوشته شده توسط:(04 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ ق.ظ)آرتا نوشته شده توسط: بعضی وقتها مانشت به کلی سرعتش پایین میاد . یاد اون سکانس فیلم The-Social-Network افتادم که اونقدر کاربر با هم وارد صفحه فیس بوک شدن که سرور هاروارد افتاد و از دانشگاه نصف شب زنگ زدن خونه مدیر شبکه ... |
RE: چرا مانشت اینجوریه بعضی وقتها؟ - آرتا - ۰۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۷ ق.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۴ ق.ظ)ttiiko نوشته شده توسط:(04 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۹ ق.ظ)آرتا نوشته شده توسط:(04 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ق.ظ)mthsh نوشته شده توسط:(04 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ ق.ظ)آرتا نوشته شده توسط: بعضی وقتها مانشت به کلی سرعتش پایین میاد . اوکی گل گفتی ولی ما مدیر رو از کجا گیر بیاریم؟ |
سرعت پایین مانشت در برخی مواقع! - fatima1537 - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۲۹ ب.ظ
برای من هم سرعت گاهی کم و زیاد میشه.ولی اغلب اوقات خوبه |
سرعت پایین مانشت در برخی مواقع! - admin - 13 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۳۶ ب.ظ
مشکل از فرستنده است به گیرنده دست نزنید مشکل شاید مربوط به بکآپهای ما باشه که هر ۴ ساعت میگیریم. و نصفه شبها. الان البته سرور رو عوض کردیم و احتمالاْ مشکلات کمتر باشه. |
سرعت پایین مانشت در برخی مواقع! - arixooo - 13 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۴۳ ب.ظ
میگم دکتر جان رکورد سایت چند کاربر آنلاین بوده...حالا نگیم کاربر اصلا...بازدید کننده آنلاین..؟ چون بد جوری سرور سایت تاخیر داشت بعد از اومدن نتایج |
RE: سرعت پایین مانشت در برخی مواقع! - آرتا - ۱۳ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۰ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۳۶ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: مشکل از فرستنده است به گیرنده دست نزنید ای ول ما هم بالاخره مدیر سایتمون رو گیر اوردیم "مارک تنهایی" |
سرعت پایین مانشت در برخی مواقع! - admin - 13 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۰ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۴۳ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط: چون بد جوری سرور سایت تاخیر داشت بعد از اومدن نتایجحدود ۲۵۰ کاربر همزمان بود. البته الان هم ترافیک بالاست. نمیدونم سرور جدید چقدر خوبه. باید شما نظر بدین. |
RE: سرعت پایین مانشت در برخی مواقع! - SaMiRa.e - 13 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ب.ظ
خیلی دیرلود میشه ، برای من گاهی هم error میده . ( نمیدونم شاید عیب ازسیستم من باشه ) |
سرعت پایین مانشت در برخی مواقع! - انرژی مثبت - ۱۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ ب.ظ
سرعت شبا بدتره! بازم دیر لود شدن رو داره ولی نسبت به قبل بهتره. ولی بازم مثل همیشه نیست. |
RE: سرعت پایین مانشت در برخی مواقع! - آرتا - ۱۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ب.ظ)SaMiRa63 نوشته شده توسط: خیلی دیرلود میشه ، برای من گاهی هم error میده . ( نمیدونم شاید عیب ازسیستم من باشه ) امشب بگیر نگیر داره . واسه منم بد نیست ولی از دیشب خیلی بهتره . |
RE: سرعت پایین مانشت در برخی مواقع! - SaMiRa.e - 13 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۵ ب.ظ
من چرا همیشه باید بابقیه فرق داشته باشم ازمن دیشب خوب بود |
RE: سرعت پایین مانشت در برخی مواقع! - آرتا - ۱۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۹ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۵ ب.ظ)SaMiRa63 نوشته شده توسط: من چرا همیشه باید بابقیه فرق داشته باشم ازمن دیشب خوب بود این دیگه شانس خوب شما بوده که تو روز نتایج داغ داغ همشون رو با خیال راحت ببینید |