[دانلود کنید]صدای ریاضی مهندسی مهندس کریمی- تابستان ۹۰ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
[دانلود کنید]صدای ریاضی مهندسی مهندس کریمی- تابستان ۹۰ - kashir - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۶ ب.ظ
درود به درخواست یکی از دوستان صدای ریاضی مهندسی مهندس کریمی رو اینجا قرار میدم، دوستان استفاده کنن. صداها واسه تابستان ۹۰ - ۱۳ جلسه {توضیحات هر قسمت: حجم - زمان} از قسمت دوم جلسه چهارم فایلهای trainbit فشرده شده تا راحت تر دانلود بشه، فایلهای persiangig یعنی لینک کمکی همشون فشرده هستن(حجم قید شده، حجم حالت غیر فشرده میباشد) ------------------------------ جلسه اول - ۲۹ تیر ۹۰ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. - - - - - مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. - - - - - مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. جلسه دوم - ۵ مرداد ۹۰ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. - - - - - مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. - - - - - مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. جلسه سوم - ۱۲ مرداد ۹۰ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. - - - - - مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. - - - - - مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. جلسه چهارم - ۱۹ مرداد ۹۰ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. - - - - - مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. - - - - - مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. جلسه پنجم - ۲۶ مرداد ۹۰ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. - - - - - مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. - - - - - مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. جلسه ششم - ۲ شهریور ۹۰ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. - - - - - مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. - - - - - مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. جلسه هفتم - ۹ شهریور ۹۰ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. - - - - - مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. - - - - - مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. جلسه هشتم - ۱۶ شهریور ۹۰ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. - - - - - مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. - - - - - مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. جلسه نهم - ۲۳ شهریور ۹۰ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. - - - - - مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. - - - - - مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. جلسه دهم - ۳۰ شهریور ۹۰ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. - - - - - مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. - - - - - مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. از جلسه یازده به بعد کلاسها پراکنده شد، ۶ تا فایل از این سه جلسه دارم که آپ کردم جلسه یازدهم - ۶ مهر ۹۰ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. - - - - - مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. - - - - - مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. جلسه دوازدهم - ۱۰ مهر ۹۰ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. - - - - - مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. جلسه سیزدهم - ۱۳ مهر ۹۰ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. - - - - - مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. - - - - - مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. - - - - - مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. دعا یادتون نره |
[دانلود کنید]صدای ریاضی مهندسی مهندس کریمی- تابستان ۹۰ - mr-sky - 04 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۶ ب.ظ
دستت درد نکنه یعنی با تابستون قبلش فرق میکنه؟ |
[دانلود کنید]صدای ریاضی مهندسی مهندس کریمی- تابستان ۹۰ - SarahArshad - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۱ ق.ظ
با تشکر فراوان از شما دوست گرامی .قسمت اول جلسه اول و جلسه دوم رو با اینکه ADSL128 دارم نتونستم دانلود کنم بقیه رو چک نکردم یک چکی بفرمایید |
RE: [دانلود کنید]صدای ریاضی مهندسی مهندس کریمی- تابستان ۹۰ - kashir - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ق.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۶ ب.ظ)mr-sky نوشته شده توسط: دستت درد نکنه یعنی با تابستون قبلش فرق میکنه؟خواهش میکنم بعید میدونم فرق آنچنانی کنه، احتمالا تنها فرقش حل شدن تستهای سال نوده!! (۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۱ ق.ظ)SarahArshad نوشته شده توسط: با تشکر فراوان از شما دوست گرامی .قسمت اول جلسه اول و جلسه دوم رو با اینکه ADSL128 دارم نتونستم دانلود کنم بقیه رو چک نکردم یک چکی بفرمایید.ممنونم امتحان کردم، مشکلی نداشت، دوباره امتحان کنید اگه مشکل بود بفرمایید تا جای دیگه آپ کنم. |
[دانلود کنید]صدای ریاضی مهندسی مهندس کریمی- تابستان ۹۰ - mr-sky - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۹ ق.ظ
تشکر میشه بپرسم شماره چنده ویس ها حل تسته؟ و فکر میکنید من که ای تی بودم با گوش دادن این ویس بتونم تستی از این درس بزنم؟ |
RE: [دانلود کنید]صدای ریاضی مهندسی مهندس کریمی- تابستان ۹۰ - kashir - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ ب.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۹ ق.ظ)mr-sky نوشته شده توسط: تشکر میشه بپرسم شماره چنده ویس ها حل تسته؟بعد از تدریس هر مبحث، تستهاش حل میشه. یعنی تقریبا همه جلسات (۱۲ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۹ ق.ظ)mr-sky نوشته شده توسط: و فکر میکنید من که ای تی بودم با گوش دادن این ویس بتونم تستی از این درس بزنم؟نمیدونم والا، بستگی به خودتون داره که چقدر میخواین واسش وقت بزارین |
RE: [دانلود کنید]صدای ریاضی مهندسی مهندس کریمی- تابستان ۹۰ - kashir - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۱ ب.ظ
درود بالاخره آپلود همه فایلهای ریاضی مهندسی تموم شد، بیش از ۶۰۰ مگابایت البته ضربدر ۲ که میشه ۱۲۰۰ مگابایت!! امیدوارم به دردتون بخوره، دعاهم فراموش نشده (هر دانلود یه دعای قبولی) درصورت بالا بودن دعاها، ویس محاسبات عددی هم آپلود میکنم |
RE: [دانلود کنید]صدای ریاضی مهندسی مهندس کریمی- تابستان ۹۰ - hossme - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۳ ق.ظ
آقا دستت درد نکنه ولی کیفیت صداها در حد تیم ملی فلسطین داغون بود به سختی میشه فهمید استاد چی میگه لطفا اگه با کیفیت تر شو دارین یا کسی از دوستانتون داره آپلود کنید |
RE: [دانلود کنید]صدای ریاضی مهندسی مهندس کریمی- تابستان ۹۰ - kashir - 18 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۳ ب.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۳ ق.ظ)hossme نوشته شده توسط: آقا دستت درد نکنه ولی کیفیت صداها در حد تیم ملی فلسطین داغون بود به سختی میشه فهمید استاد چی میگه لطفا اگه با کیفیت تر شو دارین یا کسی از دوستانتون داره آپلود کنیدما که توی کلاس بودیم به سختی صدای استاد رو میشنیدیم!! اگه دقت کنین هرازگاهی بچه ها به استاد میگن که بلندتر صحبت کنن. صداها با رکوردر ضبط شده و من کیفیت ۱۲۸ و ۱۹۲ رو دارم اما حجمشون بالاست نمیشه آپلود کرد، خود منم از همین ۳۲ استفاده میکنم. اگه ویسهارو توی گوشی بریزین با هندزفری واضح شنیده میشه، امتحان کنین! |
[دانلود کنید]صدای ریاضی مهندسی مهندس کریمی- تابستان ۹۰ - Parva - 11 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۶ ق.ظ
ببینید ذوست عزیز ویس برای تابستون پارسال هستش جزوه هم همینطور، حال یه استاد اگه تو همون سال یه درسی رو تو دو تا موسسه یا کلاس جدا تدریس کرده باشه اصل مطلبی که درس میده یکی هستن شاید جای مثال هایی که میزنن متفاوت باشه. |
[دانلود کنید]صدای ریاضی مهندسی مهندس کریمی- تابستان ۹۰ - LORD0098 - 07 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۴ ق.ظ
سلام جناب kashir لطفا چک کنید ببینید که چرا دانلود نمیشه ؟ هر کاری می کنم خطا می ده واجبه لطفا یه بررسی بفرمایید |
RE: [دانلود کنید]صدای ریاضی مهندسی مهندس کریمی- تابستان ۹۰ - kashir - 07 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ق.ظ
(۰۷ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۴ ق.ظ)LORD0098 نوشته شده توسط: سلام جناب kashirسلام بفرمایید کدوم لینک(کدوم قسمت) مشکل داره، دوتا از لینکهارو بطور رندوم زدم مشکلی در دانلود نداشت |
[دانلود کنید]صدای ریاضی مهندسی مهندس کریمی- تابستان ۹۰ - LORD0098 - 07 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۱ ب.ظ
سلام kashir جان من هر لینکی که زدم خطا داد ولی رفتم از سایت خودتون تونستم دانلود کنم . مشکلم با دانلود از سایت شما حل شد . ولی برای من در اینجا که خطا می داد . یه دنیا تشکر برای زحمتی که کشیدی ، خیلی به دردمان خورد . |
[دانلود کنید]صدای ریاضی مهندسی مهندس کریمی- تابستان ۹۰ - atharrashno - 25 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۶ ق.ظ
سلام گوش دادن این صداها بدون جزوه اصلا فایده نداره خود جزوش را ندارید؟ |
RE: [دانلود کنید]صدای ریاضی مهندسی مهندس کریمی- تابستان ۹۰ - kashir - 01 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۶ ب.ظ
(۲۵ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۶ ق.ظ)atharrashno نوشته شده توسط: سلام گوش دادن این صداها بدون جزوه اصلا فایده نداره خود جزوش را ندارید؟سلام جزوه رو دارم، اما اسکن شده نیست |