(۱۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۵۶ ب.ظ)MIT نوشته شده توسط: بچه ها سوال ۶۰ یادتون نره که ۱۰۰ درصد گزینه ۴ میشه
همون که سه تا ترم داشت
عزیز من کجا گزینه چهار میشه
مگر یه پیشنهاد بدی که طراح سوال کلمه ساده سازی رو از متن سوال حذف کنه
(۱۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۲۱ ب.ظ)aliebtehaj نوشته شده توسط: راست میگن سوال ۵۳ یادتون نره و ۶۰ هم صد در صد غلطه
البته با تخصصی هات کاملاً موافقم.
فقط یه چی در مورد سوال ۵۳ بگم اگه گزینه ۳ هم درست اعلام بشه پس گزینه ۲ هم درسته(گزینه ۴ هم که کلیده) در نتیجه ۱۰۰% سوال حذف میشه
سوال ۵۳ هم در بخش نظریه روش بحث کردم
هنوز کسی از دوستان نتونسته ثابت کنه گزینه دیگری درسته در حالی که با پیوستی از کتاب لینز کلید سنجش ثابت شده است لینک زیر
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(۱۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۵۳ ب.ظ)zaeim نوشته شده توسط: ۴۷)بین ۱و۳
۵۰)بین ۱و۳
۵۴)ابهام سوال
۶۴)دفترچه C دارای ۲ پاسخ درست
۱۲۰)ابهام سوال
۱۲۱)گزینه ۳ و۴
۱۱۴)چند مفهومی
۱۱۲)مبهم
سوال ۴۷ به نظرم اثبات شده که کلید درسته
سوال ۵۰ که تقریبا مشخص هست که کلید سنجش اشتباه هست و فکر نمیکنم کلید قابل دفاع باشه
سوال ۵۴ رو من خودم هم اشتباه زدم ولی به نظرم دوستانی که معتقدند کلید سنجش درسته در بخش مربوطه اثبات خوبی براش ارائه دادند (سبک سوال جدیده)
سوال ۶۴ با این که من دفترچه بی بودم انصافا حق دفترچه سی ضایع شده و باید این سوال براشون حذف بشه
سوالات نرم رو نزدید
سوال ۹۵ یه مرد اگه پیدا بشه این رو حل کنه واقعا قابل ستایش هست هیچ موضع گیری نسبت بهش ندارم ولی تا بحال ندیدم کسی حلش کنه و بعیده جوابش صحیح باشه
سوال ۱۰۳ سوال ساده ای بود ولی آیا با اعلام کردن دو کلید حق دوستانی که به دلیل اشتباه تایپی از روی این سوال ساده گذشتند تضییع نخواهد شد!!!!