(۲۳ آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۸ ق.ظ)narges_r نوشته شده توسط: قضیه چیه؟ تاحالا همچین پیغامی تو ارسال پست ندیده بودم!!!!!!!
من این مشکل رو از طریق آقا فرداد در حال پیگیری هستم، نمی دونم چرا این تاپیک اینطور شده اما شما جواب بدید من سعی می گنم زودتر بیام و تایید کنم.
(۲۳ آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۷ ق.ظ)narges_r نوشته شده توسط: نه سخت نیست ولی وقتی میبینی دیگران جواب درستو دادن دیگه حرفی برای گفتن نمیمونه!
خوب شما کمی صبور باشید و نظر خودتون رو با دلیل بفرمائید شاید دنبال نکته ای توی همین جوابها بودم
(۲۲ آذر ۱۳۹۰ ۱۰:۳۸ ب.ظ)رضا_ایرانی نوشته شده توسط: خطوط سه هم میتونه درست باشه. یعنی اگر طراحی سمافور و سیاستهای پنهان سازی اجازه بده و متغیر COUNT به صورت PRIVATE نباشه میتونیم مقدار سمافور رو بخونیم. مثلا در کتاب استالینگ نوشته:
at any time, the value of s.count can be interpreted as follows:
s.count >= 0
.count is the number of processes that can execute semWait(s)
without suspension (if no semSignal(s) is executed in the meantime). Such
situations will allow semaphores to support synchronization as well as mutual
exclusion.
s.count < 0:The magnitude of s.count is the number of processes suspended in
s.queue
خوب دقیقا می خواستم به همین مطلب برسم، خط سه درسته یا غلط؟
میتونه درست باشه قطعیت نداره، این جمله اشتباهه، اگر این کد رو بدهند، در مورد خط ۳ چه نظری میدید؟
اکثر دوستان فرمودید که غلطه.
خوب به من بگید اگر غلطه چه اشکالی داره مقدار count رو بخونیم؟ ما که توش ننوشتیم، فقط ازش خوندیم!
ضمنا یکی از روش های ساخت سمافور، سمافوری بود که مقدار شمارهنده منفی هم میگرفت، اگر عدد منفی میشد، تعداد فرآیند های خوابیده توی صف رو نشون میداد، حالا اگر این امکان هست، یعنی میشه اونرو خوند، و اگر نشه این رو خوند، پس چه فایده ای داره؟
خوب ادامه بحث رو روی این ابهام آخر پیش ببریم؟