۰
subtitle
ارسال: #۱

معکوس کردن Linked list
سلام . جواب این سوال میگه که تابع f2 میتونه لیست رو معکوس کنه
ولی من موندم وقتی s ای که قسمت next اون برابر NULL هست return میکنه چطور میشه اصلا بگیم که s->next->next ? آخه Null مگه قسمت next داره
ولی من موندم وقتی s ای که قسمت next اون برابر NULL هست return میکنه چطور میشه اصلا بگیم که s->next->next ? آخه Null مگه قسمت next داره
۰
ارسال: #۲

RE: معکوس کردن Linked list
(۲۴ فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۳۲ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: سلام . جواب این سوال میگه که تابع f2 میتونه لیست رو معکوس کنه
سلام
این چیزی که شما گزاشتین که چیز نامفهمومی نیست!؟ منظورتون همین بوده ؟
خوب این گفته اگه s=null شد یااا اگه s->next = null شد (ینی به آخر رسیدیم دیگه) return کن s رو !
اگه s خالی باشه که همون null هست و دیگه next نداره ( این تیکه اول شرط if هست )
و اگه یه گره فقط داشت یا گره آخر بود اونموفع قطعا s->next میشه null دیگه (قسمت دوم شرط if)
بین این دو شرطم که یا ( || ) گذاشته!
و اگه بگیم s->next->next = null که اونموقع از روی گره آخر پریدیم و بهش توجه نکردیم و از یک گره قبل از گره آخر رفتیم به ته لیست!
ارسال: #۳

(۲۵ فروردین ۱۳۹۶ ۰۸:۳۰ ق.ظ)delete4all نوشته شده توسط: سلام
خوب این گفته اگه s=null شد یااا اگه s->next = null شد (ینی به آخر رسیدیم دیگه) return کن s رو !
و اگه یه گره فقط داشت یا گره آخر بود اونموفع قطعا s->next میشه null دیگه (قسمت دوم شرط if)
و اگه بگیم s->next->next = null که اونموقع از روی گره آخر پریدیم و بهش توجه نکردیم و از یک گره قبل از گره آخر رفتیم به ته لیست!
ارسال: #۴

(۲۵ فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۰۸ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط:(25 فروردین ۱۳۹۶ ۰۸:۳۰ ق.ظ)delete4all نوشته شده توسط: سلام
شما داری خودتو گیج میکنی الکی
ببینید ما چیزی به اسم null-> next نداریم اصلا
و اون چیزی که شما تویه سوال اول مشخص کردی فقط یه شرط هست
که منظورش و هدف اینه که اگه s آخر لیست بود حالا چه s->next = null و چه s=null
که s=null ینی خالی باشه لیست و اونیکی هم ینی یه گره داشته باشه لیست ( تویه این دو حالت دیگه لیست معکوس کردنی نداره و گفته هیچکار نکن و خود s رو برگردون فقط)
ارسال: #۵

(۲۵ فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۱۵ ب.ظ)delete4all نوشته شده توسط: شما داری خودتو گیج میکنی الکی
ببینید ما چیزی به اسم null-> next نداریم اصلا
و اون چیزی که شما تویه سوال اول مشخص کردی فقط یه شرط هست
که منظورش و هدف اینه که اگه s آخر لیست بود حالا چه s->next = null و چه s=null
که s=null ینی خالی باشه لیست و اونیکی هم ینی یه گره داشته باشه لیست ( تویه این دو حالت دیگه لیست معکوس کردنی نداره و گفته هیچکار نکن و خود s رو برگردون فقط)
با فرض اینکه لیست خالی نباشه وقتی به s->next->next =s برسیم s داره به چی اشاره میکنه ؟ به خونه آخر . خونه آخر هم next اش برابر null . خب پس خطای syntax داره شما بگید خط s->next->next =s روی عکسی که من فرستادم دقیقا چی میکنه . خیلی ممنون
ارسال: #۶

(۲۵ فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۴۹ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: با فرض اینکه لیست خالی نباشه وقتی به s->next->next =s برسیم s داره به چی اشاره میکنه ؟ به خونه آخر . خونه آخر هم next اش برابر null . خب پس خطای syntax داره شما بگید خط s->next->next =s روی عکسی که من فرستادم دقیقا چی میکنه . خیلی ممنون
سلام
شرمنده داشتم چیزی میخوندم جوابو رو برگه نوشتم
خودتون رو برگه تریس کنین کاملا متوجهش میشین
نهایتا اگه نشد خبر بدین تو paint بکشم براتون
ارسال: #۷

(۲۵ فروردین ۱۳۹۶ ۱۰:۵۸ ب.ظ)delete4all نوشته شده توسط:(25 فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۴۹ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: با فرض اینکه لیست خالی نباشه وقتی به s->next->next =s برسیم s داره به چی اشاره میکنه ؟ به خونه آخر . خونه آخر هم next اش برابر null . خب پس خطای syntax داره شما بگید خط s->next->next =s روی عکسی که من فرستادم دقیقا چی میکنه . خیلی ممنون
سلام
شرمنده داشتم چیزی میخوندم جوابو رو برگه نوشتم
خودتون رو برگه تریس کنین کاملا متوجهش میشین
نهایتا اگه نشد خبر بدین تو paint بکشم براتون
ممنون
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close