(۰۳ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۱۲ ق.ظ)missi90 نوشته شده توسط: (02 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ب.ظ)farzinf نوشته شده توسط: (02 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ب.ظ)missi90 نوشته شده توسط: بچه ها من واحدام تموم شده ولی کارای فارغ التحصیلیم رو هنوز انجام ندادم و معدل کلم رو وارد کردم. نیازی به این فرم دارم؟
بله باید فرم به دانشگاه ارائه بشه ... چون مشخص نیست وقتی که فارغ التحصیل شدین و معدل کل تون روی مدرک کارشناسی ثبت شد، سازمان سنجش اجازه ویرایش بر اساس اون معدل رو بده یا نه .. پس محض احتیاط بهتره فرم رو ارائه بدید.
خب آخه من سال پیش درسم تموم شده و قرار نیست معدلم تغییر کنه!
پس اگر مطمئن هستید معدلی که به سازمان سنجش ارائه دادید همون معدلی هست که در مدرکتون ثبت خواهد شد، نیازی به ارائه فرم نیست ... ولی لازمه که تا زمان ثبت نام دانشگاه ها مدرکتون رو گرفته باشین ...
(۰۳ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ق.ظ)moein7tl نوشته شده توسط: این فرم رو الان باید تحویل داد یا مثلا بعد از نتایج و ... هم میشه؟
هنوز مشخص نیست که بشه در زمان اعلام نتایج، معدل رو ویرایش کرد ... پس بهتره الان بر اساس معدلی که زدید فرم رو ارائه بدید و اگر امکان ویرایش معدل در زمان اعلام نتایج بود، دوباره با معدل ویرایش شده میتونید این فرم رو ارائه بدید.